If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Энергомост между Крымом и Кубанью, открытый Путиным, закрывается на ремонт
СИМФЕРОПОЛЬ, 12 декабря. Первую цепь первой очереди энергомоста между Крымом и Краснодарским краем выключат в ночь на субботу для проведения ремонтных работ.
"Для проведения ремонтных работ на линии электропередачи ориентировочно с 23 часов 11 декабря до 7 часов утра 12 декабря будет отключена КВЛ 220кВ Камыш-Бурун — Тамань", — сообщает пресс-служба крымского правительства.
Отмечается, что отключения потребителей будут происходить исходя из приоритетов обеспечения электроэнергией социально значимых объектов. Так, ограничения в подаче будут введены в Белогорском и Красногвардейском районах Крыма. Каждый населенный пункт района будет поочередно оставаться без электричества 2-3 часа в сутки.
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/federal/2015/12/12/1470858.html
------------------------------------------------------
П.П. Хубава ралта, ама путинова. Докато им пуснат трасе за точец и излезна'а в профилактика
Ох .. това жоже ще ме умори от смях как мори мурзилята. Студ, глад, болести ги няма за нищо - хаха
Глупи,
"French Foreign Minister Laurent Fabius said the draft climate deal is ambitious, balanced and if adopted would be an "historic turning point" to keeping temperature rises well below 2 degrees Celsius."
След 8 минути ще го подпишат всичките 196 държави
Энергомост между Крымом и Кубанью, открытый Путиным, закрывается на ремонт
СИМФЕРОПОЛЬ, 12 декабря. Первую цепь первой очереди энергомоста между Крымом и Краснодарским краем выключат в ночь на субботу для проведения ремонтных работ.
"Для проведения ремонтных работ на линии электропередачи ориентировочно с 23 часов 11 декабря до 7 часов утра 12 декабря будет отключена КВЛ 220кВ Камыш-Бурун — Тамань", — сообщает пресс-служба крымского правительства.
Отмечается, что отключения потребителей будут происходить исходя из приоритетов обеспечения электроэнергией социально значимых объектов. Так, ограничения в подаче будут введены в Белогорском и Красногвардейском районах Крыма. Каждый населенный пункт района будет поочередно оставаться без электричества 2-3 часа в сутки.
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/federal/2015/12/12/1470858.html
------------------------------------------------------
П.П. Хубава ралта, ама путинова. Докато им пуснат трасе за точец и излезна'а в профилактика
Ох .. това жоже ще ме умори от смях как мори мурзилята. Студ, глад, болести ги няма за нищо - хаха
Що си мисля че и и около Слави Трифонов ще се заформи партия )
А ми ако покрай слави се заформи партия ще ти препоръчам да избягаш колкото може по бързо от Бг
По добре покрай Пайнера/ Митко май беше, ще има силиконки за всеки, а отделно май по добре разбира финансите
Глупи,
"French Foreign Minister Laurent Fabius said the draft climate deal is ambitious, balanced and if adopted would be an "historic turning point" to keeping temperature rises well below 2 degrees Celsius."
След 8 минути ще го подпишат всичките 196 държави
Да де, ама с ограничение за 2 градуса Целзий нищо не значи. Кога ще спрат манголците да изгарят газта, която стои над петрола.
Тия гамени не спират да топлят атмосферата, защото им се свидят кинти да си платят за технология на отвеждане на газа и директно го горят. Е, сега па със санкциите - хептен я овапцаха и никой няма да им продаде.
Те и не искат, щото означава да им паднат печалбите. Цапат и трепят Природата/Климата, а ако някой им каже нещо се започва със селските лафчета: Ама ние имаме ядрено оръжие - демек, ще правим, каквото си искаме. Пещерняци
За да се появят трябва някой да ги лансира, да ги препоръча, да започнат да се появяват по новините, по разни предавания и други такива. Да виждаш такъв образ, аз не виждам. Само си спомни кариерата на ББ- пожарникар, бияч, след това някой го препоръча на царот, той го направи генерал и нещо си на МВР, след това търчи- лъжи кмет/ на си ти топлофикация, дай си ми топлофикация/, след това премиер, но някой го препоръча да стане МВР шеф. Така и сега трябва да стане, просто това е сегашния път. Ако чакаш някой като Жан Виденов от някоя партия- ами много ще чакаш
Що си мисля че и и около Слави Трифонов ще се заформи партия )
Бойко е бита карта,ще види вече власт през крив макарон.Вероятно ще се появят
нови лица които ще оглавят държавата.
За да се появят трябва някой да ги лансира, да ги препоръча, да започнат да се появяват по новините, по разни предавания и други такива. Да виждаш такъв образ, аз не виждам. Само си спомни кариерата на ББ- пожарникар, бияч, след това някой го препоръча на царот, той го направи генерал и нещо си на МВР, след това търчи- лъжи кмет/ на си ти топлофикация, дай си ми топлофикация/, след това премиер, но някой го препоръча да стане МВР шеф. Така и сега трябва да стане, просто това е сегашния път. Ако чакаш някой като Жан Виденов от някоя партия- ами много ще чакаш
Гигов , като не си наясно с природата защо първо не попита, а след това да пишеш, подсказка- намери нивото на океана от едната и от другата страна на панамския канал.
Е, как можа да дадеш за пример Панамския канал, който е построен от гадните пиндоси, които чинно си плащат на фалиралите франсета проета и го довършват, като изливат колосални средства?
На всичкото отгоре дават независимост на Панама, а след като си избиха инвестираното, върнаха канала на Панама.
Напиши някоя глупост кого са заробили, бомбардирали. Недей с Панама
Всъщност смятам че Бойко ще подаде оставка. Ще ги убеди тези министри на РБ да останат в управлението и да не подават оставка. И когато се навият и няколко седмици след това Бойко ще подаде оставка. Така хем ще разцепи РБ, хем ще си гарантира че няма да загуби много рейтинг.
Та в крайна сметка мисля че можем да очакваме избори в началото на следващата година. Като преди това Бойко ще е преластил и изоставил всичките ку...ви в РБ.
Мдааа... с доста глупости са ти натъпкали главата на курса за проамерикански тролове. И какво ни бърка нас, ако нивото на Световния океан се повиши с един сантиметър?
Гигов , като не си наясно с природата защо първо не попита, а след това да пишеш, подсказка- намери нивото на океана от едната и от другата страна на панамския канал.
И у Сибир дето ора нема и там пълно с педераси и наркомани ...ами на Луната как е братчед и там ше е тъй !
Ама, не се обиждайте, че в манголия е пълно с фидераси и наркомани - ногу ви мола
П.П. Това за "сибирския" произход на Булгарос е 'ногу готино, щото така сАветската хистори ни дава право да си търсим териториални претенции. А, как се стига до Сибир да си го вземем? През мамалигите и украйна - правилна
Коментар