Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ БГ Империя опять 25 градуса на сянка. Солнечно ...
В Масква опять 1 градус на припек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакъв е изводът,за какво намекваш?
Мислиш ли, че манголците ги кефи да висят на 3 градуса по Целзий средна годишна температура?
Не ги кефи, ама висят там, щото тия места като БГ-то са заети вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ БГ Империя опять 25 градуса на сянка. Солнечно ...
В Масква опять 1 градус на припек
Коментар
-
Бат' Кире, веднага след изборите ( парламентарните ) си говорих с един приятел, който е местен бос за една от управляващите партии в Парламенто и наистина останах в потрес, понеже още тогава ( преди половин година ) ми каза, че съдебна реформа няма да се прави.
Питам, добре бе, човек: Гледай румънците, бяха по-зле от нас при Лостуфф, сега от 5 години им дишаме праха и то, защото хората започнаха да вкарват на поразия в пандизите.
Усмихна ми се и каза, след 20 години може би. Сега - не.
Та, приключихме темата точно така: Казах му: Тогава съм учуден какъв бизнес искаш да правиш, като хората, които напускат няма да спрат? Гоните ги и то нарочно! А, ти се водиш бизмесмен? На какво след 5 години?
И така .... ( ай, за Империята - Дзън! )
Коментар
-
Борисов: "Аз съм се клел пред Рефоматорския блок, че няма да се кандидатирам за президент. Ако те обаче решат да разклатят държавата и излязат от управлението сега, да правим зимата предсрочни избори, след още няколко месеца президентски избори – това е безумие. Като се има предвид, че действащият президент също е в края на мандата си, това би било тежък катаклизъм за страната. Ще зарежем стабилността, ще изкараме до президентските избори и ще отидем на избори "2 в 1"
О, тежко е зимъска да се обикаля на предизборна кампания, а и пари няма, понеже местните избори сега минаха.
Да добутаме до другата есен, пък народа може да е забравил, а и голяма част от тези, които се бунтуват и мислят, ще са хванали самолетчето с еднопосочния билет.
Да, при напускащи 160 човека на ден недържавата, есента догодина ще е още по-лесно Цветанов да получи нов часовник!
Силата се пробужда днес!
Нови избори сега, без значение дали ще сложат най-чистия за министър на правосъдието.Той ще е просто високоплатен параван!
Не, мерси!
#ВидяхмеРезултатите!
Стабилност срещу реформа - Борисов толкова може, въпросът е дали ние толкова искаме | The Blog...
idvassilev.blogspot.com
http://idvassilev.blogspot.bg/2015/12/blog-post_12.html
Коментар
-
Нали това казвам на Барби, бря! Че подобно "споразумение" за 2 градуса Целзий е мижем да те лажим, понеже всеки ще прехвърля топката на другите и че не бил той.
П.П. СА са 9-то място по този показател, въпреки, че произвеждат, колкото манголците петрол.
Това, че тия, които изреждаш през лятото не са го били подписали, не означава, че ЦАПАТ, колкото манголците, а в пъти по-малко. Понял?
Както винаги крадецът вика: "Дръжте крадеца!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧадо, простено е отдавна на всички БГ матрьошки, па ако искаш се и ограмоти малко преди да дуднеш:
----------------------------------
Цитат:
Около 140 млрд. куб. м. газ годишно или около 4% от световното производство се изгаря от петролната индустрия.
Много големи страни производителки на петрол, включително Русия, Норвегия, Казахстан и Ангола, и компании като Royal Dutch Shell, Statoil и Total се присъединиха към инициативата, стартирана от СБ през април, ангажирайки се за пръв път с прекратяване на практиката на изгаряне до 2030 г.
Тези производители са отговорни за около 40% от световното изгаряне на ненужен газ.Засега Русия е най-големият прахосник на газ по този начин, сочат данни на Световната банка, като след нея са Нигерия, Иран и Ирак.
http://www.investor.bg/analizi/91/a/...rovini-200878/
--------------------------------------------------
П.П. Хайде стига с тая "тактика" в стил: Ама, вие що биете негрите? - че вече и кучетата в махалата спряха да вият, докато ви чуят.
Разбра ли кой топли атмосферата най-'ногу? ( или да го напиша по-бавно )
Няколко други големи страни обаче, включително Саудистка Арабия, САЩ, Канада и Нигерия, и компании, като ExxonMobil и Chevron, все още не са приели плана.
Нещо си пропуснал този абзац, защо ли така, най вероятно смяташ че няма да отворя линка ли що ли. Следващия път внимавай какво пускаш, ще ти спрат центовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМаранди признавам си че някой път когато ми е тъпо ти чета глупостите да се развеселя
Все приказваш какъв инженер си, ама явно не си химик. Ако се разтърсиш малко ще видиш че и други горят газта от нефтопродуктите, бил съм в Иран, където непрекъснато горяха поне 6 факела/комина/Потърси снимки също от персийския /мексиканския залив има доста платформи които горят факли. За северно море не знам, но предполагам че и там е същото.
А да пропуснах израел, също горят
----------------------------------
Цитат:
Около 140 млрд. куб. м. газ годишно или около 4% от световното производство се изгаря от петролната индустрия.
Много големи страни производителки на петрол, включително Русия, Норвегия, Казахстан и Ангола, и компании като Royal Dutch Shell, Statoil и Total се присъединиха към инициативата, стартирана от СБ през април, ангажирайки се за пръв път с прекратяване на практиката на изгаряне до 2030 г.
Тези производители са отговорни за около 40% от световното изгаряне на ненужен газ.Засега Русия е най-големият прахосник на газ по този начин, сочат данни на Световната банка, като след нея са Нигерия, Иран и Ирак.
http://www.investor.bg/analizi/91/a/...rovini-200878/
--------------------------------------------------
П.П. Хайде стига с тая "тактика" в стил: Ама, вие що биете негрите? - че вече и кучетата в махалата спряха да вият, докато ви чуят.
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/380527
Лозан Панов да протестира пред Съдебната палата е все едно Владо Кузов да протестира пред детска градина
Хайде почнаха се, да вземаме бирата и да сядаме на първи ред
Коментар
-
http://www.segabg.com/article.php?id=782819
И ДАНС подхвана договора за ремонта на МиГ-29
Ще бъдат разпитвани военният министър и политическият му кабинет
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТия гамени не спират да топлят атмосферата, защото им се свидят кинти да си платят за технология на отвеждане на газа и директно го горят. Е, сега па със санкциите - хептен я овапцаха и никой няма да им продаде.
Все приказваш какъв инженер си, ама явно не си химик. Ако се разтърсиш малко ще видиш че и други горят газта от нефтопродуктите, бил съм в Иран, където непрекъснато горяха поне 6 факела/комина/Потърси снимки също от персийския /мексиканския залив има доста платформи които горят факли. За северно море не знам, но предполагам че и там е същото.
А да пропуснах израел, също горятLast edited by v_tin; 12.12.2015, 15:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеМалко радост и за тебе , рачец пожела ли им ?
-----------------------------
Сергей Соколов7 hours ago
Как обычно, пыль в глаза пустили, но толком ничего качественно не сделали. Страна потёмкинсих деревень.
------
Берта швили> Сергей Соколов6 hours ago
Вот это ''технический прогресс'':-) :-) :-) :-) :-) , не успели открыть - ремонт
------
Клоуны....))) Сижу - ржу. Крымчане - вам все еще сладки камни с неба, зато вы в РФ? ))
------
Макс Хмелько6 hours ago
срочно уПтина в Крым вернуть, пусть озаряет своим ясным ликом в период ремонта сакральные места пол-ва
-------------------------------------------
П.П. Сочни коментари от типа: Нека спешно Путя се върне в Крим, за да озари със своя плешив лик, докато трае ремонта по тия "сакрални" за него места.
Яка гавра си правят матрьошките с жожето - хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА ми ако покрай слави се заформи партия ще ти препоръчам да избягаш колкото може по бързо от Бг
По добре покрай Пайнера/ Митко май беше, ще има силиконки за всеки, а отделно май по добре разбира финанситеНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар