IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=KrumE;1059918739]За сериозните неща сериозно ...

Турция категорично отказва да изтегли войските си от Ирак. Категорично.

Ирак е изпратил официална жалба до ООН, като си запазват правото на самоотбрана.
    Ероган отново отказва и в момента се водят преговори турските войски в Ирак да минат под командването на американската коалиция против Ислямска държава.

Въпреки всичко Ирак категорично настоява Турция да напусне Ирак. Иракския парламент нарича положението нетърпимо, в центъра на Багдат текат масови протести на шиитски милиции, горят се турски знамена.

Дано да се укротят, че .. няма да е на хубаво. Вече никой не знае кой срещу кой е. Иракчаните или поне шиитите вярват, че Турция и Ислямска държава са едно. И са готови да се бият срещу тях.

Период 2001-2015г. трябваше да се ползва за модернизация на армията, а не да се вземат тъпанарски дългове, с пазенето на имунитет.

Преди години бях споменал в блогчето, че ще се направи точно това - вземане на тъпи дългове в мирно време, а в същото време няма реформи никъде и всичко зациклило докато се взвриви един ден.
    -------------------------------------

Турчелята не са проблем да ги бием, ако още малко се направят на "интересни", лошото е, че по-добрият вариант щеше да бъде да спрат да дуднят за неква измислица като етонос и език: турски и да ударите по масата, като кажете да си оправят пропагандата, щото иначе ЕС през крив макарон.

Нямате още добри мениджъри и лидери - само шайка шматки, които по 24 часа мислят как да крадат от 'орицата и ги топят с бясни темпове.

П.П. Сега е момента император Моньо да удари 2 жици на Иран и да каже, че сме с тях и тоже на ЕС да си озаптят изперкалият бат' Ерго, дет' се сношаваше довчера с жожето.

На жожето няма какво да се обажда, докато той не дойде падне на колене пред БГ император и поиска прошка за 15 годишната си отвратителна анти-българска кампания, която провеждаше в Манголия.

На колене! ( БГ император ще му прости, но да го каже публично )
    Last edited by aleks262; 12.12.2015, 18:08.

Коментар

• [QUOTE=KrumE;1059918739]За сериозните неща сериозно ...

Турция категорично отказва да изтегли войските си от Ирак. Иракчаните или поне шиитите вярват, че Турция и Ислямска държава са едно. И са готови да се бият срещу тях.

Ми не са далеч от истината .
      Last edited by aleks262; 12.12.2015, 18:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        Браво, Маранди, видя ли че можеш да пишеш на перфектен български,
        дори и за пра?ни кратуни
        Разговорът между два ника на един участник не е кой знае кво постижение , тъй че не се хаби с комплименти и обиди...личи си.

Коментар

• За сериозните неща сериозно ...

Турция категорично отказва да изтегли войските си от Ирак. Категорично.

Ирак е изпратил официална жалба до ООН, като си запазват правото на самоотбрана.
          Ероган отново отказва и в момента се водят преговори турските войски в Ирак да минат под командването на американската коалиция против Ислямска държава.

Въпреки всичко Ирак категорично настоява Турция да напусне Ирак. Иракския парламент нарича положението нетърпимо, в центъра на Багдат текат масови протести на шиитски милиции, горят се турски знамена.

Дано да се укротят, че .. няма да е на хубаво. Вече никой не знае кой срещу кой е. Иракчаните или поне шиитите вярват, че Турция и Ислямска държава са едно. И са готови да се бият срещу тях.
          Last edited by aleks262; 12.12.2015, 18:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ти може да си плюл на съдбата като си решил да бъдеш мурзилка, но аз съм Българин и не съм си плюл. Говори от твое име, а не от името на Българите, плийз

П.П. Как е при нас? В момента живеете доста добре, с прилични удобства и свободен достъп до всяка точка на света, стока и услуга.
            Подобно нещо за последен път сте имали в края на Османска империя, преди Освобождението.
            П.П. Кажи сега кое не ти е добре, като в момента сте в един от най-добрите си периоди, защото няма война, епидемии и природни катаклизми?
            Само мрънкате, бре. Само мрънкате!
            Това коя партийна линия е сега ...партийно секретарче ли го играеш , на хонорар ?!
            Стефчов , Стефчов ...

Коментар

Ти може да си плюл на съдбата като си решил да бъдеш мурзилка, но аз съм Българин и не съм си плюл. Говори от твое име, а не от името на Българите, плийз

П.П. Как е при нас? В момента живеете доста добре, с прилични удобства и свободен достъп до всяка точка на света, стока и услуга.

Подобно нещо за последен път сте имали в края на Османска империя, преди Освобождението. След това ви разкъсват постоянно на части и БГ идеал е съкрушен от тъпи политици, без да имате някакво сериозно поражение.

20-те години на миналия век в паузата между войните сте наречени Япония на Балканите, поради мощния индустриален скок, като започвате да произвеждате всичко ( включително самолети - най-сложното инженерно съоръжение, измисляно от човека до този момент ).

После иде бай Тошо с комунизма, изнасят ви се всички фабрики на световно ниво към една северна пещерна държава, която даже не ги плаща ( а "национализира" ) и започвате да дуднете, че новото лого на България било - Зеленчуковата градина на Европа, при условие, че 30-те години на века не сте ядяли червено домати, понеже го мислите за "отровно".
              ------------------------------------------

П.П. Кажи сега кое не ти е добре, като в момента сте в един от най-добрите си периоди, защото няма война, епидемии и природни катаклизми?

Ти вероятно си мислиш ,че насреща си имаш 15-20 годишни лапетии на които
              можеш да плямпаш какво ти падне.Дай малко по-сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                ...они сами себе срали в кармане ! Както и ние впрочем...първо требваше да дойдат да видят как е при нас и тогава да скачат по Майдана ...е сега кур.ц !

Подобно нещо за последен път сте имали в края на Османска империя, преди Освобождението. След това ви разкъсват постоянно на части и БГ идеал е съкрушен от тъпи политици, без да имате някакво сериозно поражение.

20-те години на миналия век в паузата между войните сте наречени Япония на Балканите, поради мощния индустриален скок, като започвате да произвеждате всичко ( включително самолети - най-сложното инженерно съоръжение, измисляно от човека до този момент ).

После иде бай Тошо с комунизма, изнасят ви се всички фабрики на световно ниво към една северна пещерна държава, която даже не ги плаща ( а "национализира" ) и започвате да дуднете, че новото лого на България било - Зеленчуковата градина на Европа, при условие, че 30-те години на века не сте ядяли червено домати, понеже го мислите за "отровно".
                ------------------------------------------

Коментар

Трудни времена са при хохлите, защото ...

...они сами себе срали в кармане ! Както и ние впрочем...първо требваше да дойдат да видят как е при нас и тогава да скачат по Майдана ...е сега кур.ц !

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Край! Стига сте спорили за бъдещето на Русия - всичко е ясно отдавна.
                    Нострадамус ви го е написал, червено на бяло:
                    "Россия в 2016 году станет сверхдержавой"

Предсказания Нострадамуса на 2014 год:
                    В результате войны выдвинется Россия. Она будет охвачена миссионерской идеей, которая распространится далеко за ее пределы и станет новой религией, мощной и действенной, которая поможет человечеству предотвратить многие беды.
                    Источник: http://www.predskazanie.ru/publicati...les/0169.shtml

Предсказания Нострадамуса на 2015 год:
                    Самое главное предсказание на 2015 год – в начале этого периода на Земле родится новый мессия, который в будущем станет объединителем земель и спасет цивилизацию от зла и разврата, в которое люди будут медленно погружаться.
                    На начало 2015 года Нострадамус относит зарождение новой религии, которая изначально появится в России, однако в самом скором времени распространится и на другие регионы. Данная религия уже совсем скоро, к 2040 году станет единственной на Земле, вокруг которой сплотится все общество.
                    Источник: http://fishki.net/1352224-9-predskaz...-2015-god.html

Предсказания Нострадамуса на 2016 год:
                    Что касается конкретно России, то в ней люди получат наименьший вред от природных катаклизмов и военных действий. Но всё же Нострадамус предсказывает, что летом 2016 года случатся в центре России страшные пожары. Но несмотря на разного рода неурядицы наша страна сможет всё выдержать и выстоять. При этом на геополитической карте мира Россия в 2016 году станет сверхдержавой благодаря имеющимся у нее ресурсам, грамотным людям, правильной политике руководства.
                    Источник: http://rrnews.ru/articles/u10545/2015/11/18/127060

Предсказания Нострадамуса на 2017 год:
                    В виду всех бед природного характера, а так же, учитывая человеческий фактор, геополитическая карта мира будет несколько перекроена, а должность сверхдержавы займет, как раз, Россия. Выступая миротворцем, Россия предотвратит глобальный передел мира, что прибавит государству серьезный политический вес, с учетом общемирового экономического кризиса. От этого кризиса сильно пострадают США, что может привести к войне России с ослабленным Западом.
                    Источник: http://god2017.com/predskazaniya/pre...sa-na-2017-god
                    Значи някой ше яде дърво през 2017 ! Ми да си опичат акъла...имат време още !

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Гледа ли как го размятваха Яценюк като чувал картофи в парламента,ама какъв
                      кеч стана само?Нещо не вървят работите в Украйна щом и в парламента взеха
                      да се млатят.
                      Трудни времена са при хохлите, защото ги нападнаха в гръб от една северна пещерна държава.

Тия времена ще отминат и когато имат време да отделят средства за история, култура, изкуства - ще видят, че стоят върху земята на една мощна, древна империя, която се казва България.

Тогава най-естественото нещо, ще бъде да си върната името, а да не се правят на клоуни.
                      -----------------------------------

П.П. "Окраинци" означава граничари, когато спасяваме славяните от аварите. Щели са ги избият като кучета, ако не сме били ние. Затова после при Кубрат са преместени там, за да се занимават със строителството на кораби/лодки и риболов, плюс леки охранителни функции, колкото само да викнат, че някой се приближава да ни нападне.

Това е накратко и спрете да лъжете като разпрани, че хора, живеещи в землянки, ще "претопят" Българите, които имат ноу-хауто как се строят градове от камък, крепости и с тотално превъзходство във въоръжените сили, понеже правим на мармалад римляните, където ги хванем. Толкоз века бой до посиняване по най-мощната империя в света РИМ от нас и вие отказвате да разберете, че явно ние сме били по-мощни от тях. И също сме били Империя!

Направо съм в потрес за какви комплекси може да иде реч от раята

Коментар

Ами всяка монета има две страни. Както аз съм принуждаван всеки ден да чета глупости, че лично Путин отишъл и пуснал тока в Крим и повече нямало да се ползва украйски ток, което са пълни глупости от типа: вече Крим енергийно "независим"....

.... то и аз имам право да кажа какво виждам, гледайки отстрани. Превод за БГ матрьошки: Жожето пак си оцапа гащите с кафяво. Понял?

В 21 век никъде по света не се мисли за такива глупости дали днес ще имаш ток и за колко часа. Забрави ли "величествените" чаршафи със спам на Морки и групата на Шаро, които се изсипваха всеки ден тук, за да хвалят жоженцето и как щрак-щрак за 2 дни оправил Крим
                        Няма да е зле да споделиш на психиатъра двете си идеи фикс заради които живееш: БГ Империя и Жожето !
                        Аве момче огледай се бе...на всички си писнАл ! Аре чао !!!

Коментар

Ами всяка монета има две страни. Както аз съм принуждавам всеки ден да чета глупости, че лично Путин отишъл и пуснал тока в Крим и повече нямало да се ползва украйски ток, което са пълни глупости от типа: вече Крим енергийно "независим"....

.... то и аз имам право да кажа какво виждам, гледайки отстрани. Превод за БГ матрьошки: Жожето пак си оцапа гащите с кафяво. Понял?

В 21 век никъде по света не се мисли за такива глупости дали днес ще имаш ток и за колко часа.
                          Гледа ли как го размятваха Яценюк като чувал картофи в парламента,ама какъв
                          кеч стана само?Нещо не вървят работите в Украйна щом и в парламента взеха
                          да се млатят.

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
                            Е туй всичкото брътвеж какъв смисъл има освен за тебе...в кой клас си още ?!
                            Ами всяка монета има две страни. Както аз съм принуждаван всеки ден да чета глупости, че лично Путин отишъл и пуснал тока в Крим и повече нямало да се ползва украйски ток, което са пълни глупости от типа: вече Крим енергийно "независим"....

В 21 век никъде по света не се мисли за такива глупости дали днес ще имаш ток и за колко часа. Забрави ли "величествените" чаршафи със спам на Морки и групата на Шаро, които се изсипваха всеки ден тук, за да хвалят жоженцето и как щрак-щрак за 2 дни оправил Крим

Коментар

Бе, ето малко коментари от мурзилята да олабиш малко, че 'ногу се стягаш на тема жожето
                              -----------------------------
                              Сергей Соколов7 hours ago
                              Как обычно, пыль в глаза пустили, но толком ничего качественно не сделали. Страна потёмкинсих деревень.
                              ------
                              Берта швили> Сергей Соколов6 hours ago
                              Вот это ''технический прогресс'':-) :-) :-) :-) :-) , не успели открыть - ремонт
                              ------
                              Клоуны....))) Сижу - ржу. Крымчане - вам все еще сладки камни с неба, зато вы в РФ? ))
                              ------
                              Макс Хмелько6 hours ago
                              срочно уПтина в Крым вернуть, пусть озаряет своим ясным ликом в период ремонта сакральные места пол-ва
                              -------------------------------------------

П.П. Сочни коментари от типа: Нека спешно Путя се върне в Крим, за да озари със своя плешив лик, докато трае ремонта по тия "сакрални" за него места.

Яка гавра си правят матрьошките с жожето - хаха
                              Е туй всичкото брътвеж какъв смисъл има освен за тебе...в кой клас си още ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                http://www.segabg.com/article.php?id=782819
                                И ДАНС подхвана договора за ремонта на МиГ-29

Ще бъдат разпитвани военният министър и политическият му кабинет
                                Що бе там нали всичко беше ОК...тука сума пиндосляк се убиха да се радват за сделката !

Коментар

Working...
                                X