IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    СА има резерви да изкара още 4-5 години при бюджетен дефицит от 25%, без да реже социалната сфера.

За УСА петрол и газ е пренебрежимо малка величина от икономиката им, понеже са независими и даже имат опция да станат износители, ако решат. Дял обаче е много нисък и изобщо не ги епасас.

По друг начин обаче изглеждат нещата в едни комунистически държави като Венесуела и СССР. Понял?
    Аха там е минус 30 завинаги .

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
      А сега що не дадеш линкче да видим в Саудитска Арабия или Америка как гърмят шампанско от радост че петролът е на 30 долара.
      СА има резерви да изкара още 4-5 години при бюджетен дефицит от 25%, без да реже социалната сфера.

За УСА петрол и газ е пренебрежимо малка величина от икономиката им, понеже са независими и даже имат опция да станат износители, ако решат. Дял е много нисък и изобщо не ги епасас/евасас.

По друг начин обаче изглеждат нещата в едни комунистически държави като Венесуела и СССР. Понял?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Силуанов предсказал падение цен на нефть до $30 и призвал готовиться к "непростым временам"

МОСКВА, 12 декабря. Министр финансов России Антон Силуанов не исключает, что цена на нефть в 2016 году будет опускаться до $30 за баррель.

"Все говорит о том, что низкие цены на нефть будут, скорее всего, в следующем году доминировать. И, возможно, что какие-то периоды это будет и 30 долларов за баррель. Поэтому нужно готовиться к непростым для нас временам", — сказал Силуанов на совещании в Казани.

По его словам, ситуация с макроэкономикой "меняется не в лучшую сторону".

"Цены на нефть мы закладывали в бюджет $50 за баррель, сейчас уже около $36-37 за баррель. Непонятно, что будет дальше", — отметил Силуанов.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2015/12/12/1470902.html
        ------------------------------------------------

П.П. Нарочно пускам да се види официалната позиция на хората в манголия, след централната им бамкерка, сега и финансовият министър казва, че е притеснен от бюджета за 2016 година, където е заложена цена 50$.

Тоест казва, че може да се окаже нереалистична и е притеснен чилякът, за разлика от наглите БГ матрьошки тук, които не спират да дуднат глупости "за светло" бъдеще на манголия
        А сега що не дадеш линкче да видим в Саудитска Арабия или Америка как гърмят шампанско от радост че петролът е на 30 долара.

Коментар

• Силуанов предсказал падение цен на нефть до $30 и призвал готовиться к "непростым временам"

МОСКВА, 12 декабря. Министр финансов России Антон Силуанов не исключает, что цена на нефть в 2016 году будет опускаться до $30 за баррель.

"Все говорит о том, что низкие цены на нефть будут, скорее всего, в следующем году доминировать. И, возможно, что какие-то периоды это будет и 30 долларов за баррель. Поэтому нужно готовиться к непростым для нас временам", — сказал Силуанов на совещании в Казани.

По его словам, ситуация с макроэкономикой "меняется не в лучшую сторону".

"Цены на нефть мы закладывали в бюджет $50 за баррель, сейчас уже около $36-37 за баррель. Непонятно, что будет дальше", — отметил Силуанов.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2015/12/12/1470902.html
          ------------------------------------------------

П.П. Нарочно пускам да се види официалната позиция на хората в манголия, след централната им бамкерка, сега и финансовият министър казва, че е притеснен от бюджета за 2016 година, където е заложена цена 50$.

Тоест казва, че може да се окаже нереалистична и е притеснен чилякът, за разлика от наглите БГ матрьошки тук, които не спират да дуднат глупости "за светло" бъдеще на манголия

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Съни ,факушка вместо да се прави на пубертет да пише в темите по компании.....там е активен и актуален а тук сина ми на седем години е по добър съседник....
            А конкретко да темата политика бях също от малцината който я защитиха защото икономката и борсата и политиката вървят заедно.. но израждането и в фантастика и в борба на клонинги и тролове е вече много ,много досадно и неприятно....
            Бай ти Факи когато имаше какво да се пише в другите теми - пишеше. Накратко пак да обобщя: на бфб най- много приляга теорията на Професор Каро,
            Мога да кажа, че досега не съм сбъркал в нищо в тези теми. На повечето компании, на компании артиите не са свързани по какъвто и да било начин със самата компания. Например дървените - питат го Керезов кво стаа със завода, а Керезов им раздава захарен памук. Та например кво го грее чичето дали завода или квото и да било ще работи или не? Ами чичето дори не го грее дали дървените ще фалират или не.
            Ми същото е и за холтчето, еменонките, и квот още се сетиш.
            Та за какво точно да пиша в тия теми?

Ся, манталитета на собствениците на една група чиито имена първите букви започват с ТИМ, е до болка познат, дори се знае от кои среди изкочиха, ами прокопитата? ами комарджията? Абе как така изведнъж се пръкнаха мильонери?...
            ...
            Айде стига, щот пак до политиката ще опреме, а това трябваше да е оффтопик.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да чудничко и Лясковския трол се включи на амбразурата
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Не се оправдавай, беше тест за тролове , които ти не издържа....
                Стига лъга и маза, бре

Всеки ден спамиш като откачен с подобни глупости за мурзилки, без да е ясно кого го интересуват? ( освен 3-4 ника тук, дето си биете плюсчета ).

Ясно е, че си на "норма" като Вальо Тъпото, щото стил ви е един и същи. Копи/паста от блиц ( най-често или агенция фикус ). И вечната тъпотия: "Какво мислите за това?"

Ами НИЩО не мислим, защото НЕ ВИ ОТВАРЯМЕ линковете, а директно се прескача, докато се види хубав пост.

П.П. Имаш ли представа, ако всеки започне тук да копи/паста какво е прочел през деня, че ще стане всичко на мармалад - примерно аз трябва да охакам най-малко 300 линка и то за 3-4 часа.

Я, напиши три реда и стига си отбивал номера

Коментар

И за мен беше удоволствие

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                    Кой, аз ли да я оплюя? Ти прекрасно се справи с тази задача и без моя помощ.
                    Следващия път дай некой ветеран в панелка, скромно преживяващ на бутилка самагон.

Коментар

Ето потвърждението на разговора на Съни и Монти , умишлено пуснах една статия която е свързана с русия но общо взето е безинтересна от сегашна гледна точка и веднага дежурния трол скочи да оплюе рашата. Жалка работа.

От НПО централата са успели да ги натренирант като кучето на Павлов , само при споменаване на думата русия се изстрелват няколко заучени глупости в стил: Русия фалира, населението и е бедни и прости, Путин е лош и все в тоя порядък.
                      Кой, аз ли да я оплюя? Ти прекрасно се справи с тази задача и без моя помощ.
                      Следващия път дай некой ветеран в панелка, скромно преживяващ на бутилка самагон.

Коментар

Колко пъти заставах срещу тролове, клонинги и агресивни форумци....резултата беше две банвания.....
                        Защо да воювам с форумната модерация и тролове с по 100 ника който ме изкарват по черен от всички при положение че прогнозите ми за борсата излизат на 90 % а аз поне съм кален в партийни битки и мога да излеза право в очите с хората на който опонирам , докато повечето се скриват след като ги натирят при майката им и оставят простаците да вилнеят...
                        Те са културни защо да си тровят нервите....
                        Ми не спазваш партийната линия.

Коментар

• ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Москов напуска Костов, остава при Бойко Борисов! (обновена)

Петър Москов подава оставка като зам.-председател на ДСБ, но запазва поста си на здравен министър в кабинета, научи ПИК

това са нашите реформатори....продажни до дъното на костите си....
                          Толкова е тъп че за два ,три месеца власт и майка си ще продаде.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                            Класика. Единствената екскурзия в живота на тоз беден чиляк. Като в средновековието - единствения начни да излезе плебса от селото е бил войната.
                            Пак късметлия че не се "върнал" направо в Сибир. Явно е бил прекалено незначителен.
                            Ето потвърждението на разговора на Съни и Монти , умишлено пуснах една статия която е свързана с Русия но общо взето е безинтересна от сегашна гледна точка и веднага дежурния трол скочи да оплюе Рашата. Жалка работа.

От НПО централата са успели да ги натренирант като кучето на Павлов , само при споменаване на думата русия се изстрелват няколко заучени глупости в стил: Русия фалира, населението и е бедни и прости, Путин е лош и все в тоя порядък.
                            Last edited by markov; 12.12.2015, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              той не търси дискусията, има друга задача... иначе е интересен и знаещ събеседник(преди ...и сега в редки моменти)

Ние сме си виновни, Монти.
                              Форумът е отражение на реалната обстановка в страната.

Търпение. Мълчание ...за да не стане по-лошо. Безверие.
                              Така оставихме политиците да съсипят икономиката ни и да докарат хората до просешка тояга в един куп райони!

Ние сме виновни и тук.
                              Мълчим и оставяме нагли тролове да обиждат наред и да си водят играта, за която са назначени!

Колко пъти заставах срещу тролове, клонинги и агресивни форумци....резултата беше две банвания.....
                              Защо да воювам с форумната модерация и тролове с по 100 ника който ме изкарват по черен от всички при положение че прогнозите ми за борсата излизат на 90 % а аз поне съм кален в партийни битки и мога да излеза право в очите с хората на който опонирам , докато повечето се скриват след като ги натирят при майката им и оставят простаците да вилнеят...
                              Те са културни защо да си тровят нервите....

Коментар

Съни ,факушка вместо да се прави на пубертет да пише в темите по компании.....там е активен и актуален а тук сина ми на седем години е по добър съседник....
                                А конкретко да темата политика бях също от малцината който я защитиха защото икономката и борсата и политиката вървят заедно.. но израждането и в фантастика и в борба на клонинги и тролове е вече много ,много досадно и неприятно....
                                той не търси дискусията, има друга задача... иначе е интересен и знаещ събеседник(преди ...и сега в редки моменти)

Ние сме си виновни, Монти.
                                Форумът е отражение на реалната обстановка в страната.

Търпение. Мълчание ...за да не стане по-лошо. Безверие.
                                Така оставихме политиците да съсипят икономиката ни и да докарат хората до просешка тояга в един куп райони!

Ние сме виновни и тук.
                                Мълчим и оставяме нагли тролове да обиждат наред и да си водят играта, за която са назначени!

Коментар

Working...
                                X