Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеА сега що не дадеш линкче да видим в Саудитска Арабия или Америка как гърмят шампанско от радост че петролът е на 30 долара.
За УСА петрол и газ е пренебрежимо малка величина от икономиката им, понеже са независими и даже имат опция да станат износители, ако решат. Дял е много нисък и изобщо не ги епасас/евасас.
По друг начин обаче изглеждат нещата в едни комунистически държави като Венесуела и СССР. Понял?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСилуанов предсказал падение цен на нефть до $30 и призвал готовиться к "непростым временам"
МОСКВА, 12 декабря. Министр финансов России Антон Силуанов не исключает, что цена на нефть в 2016 году будет опускаться до $30 за баррель.
"Все говорит о том, что низкие цены на нефть будут, скорее всего, в следующем году доминировать. И, возможно, что какие-то периоды это будет и 30 долларов за баррель. Поэтому нужно готовиться к непростым для нас временам", — сказал Силуанов на совещании в Казани.
По его словам, ситуация с макроэкономикой "меняется не в лучшую сторону".
"Цены на нефть мы закладывали в бюджет $50 за баррель, сейчас уже около $36-37 за баррель. Непонятно, что будет дальше", — отметил Силуанов.
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2015/12/12/1470902.html
------------------------------------------------
П.П. Нарочно пускам да се види официалната позиция на хората в манголия, след централната им бамкерка, сега и финансовият министър казва, че е притеснен от бюджета за 2016 година, където е заложена цена 50$.
Тоест казва, че може да се окаже нереалистична и е притеснен чилякът, за разлика от наглите БГ матрьошки тук, които не спират да дуднат глупости "за светло" бъдеще на манголия
Коментар
-
Силуанов предсказал падение цен на нефть до $30 и призвал готовиться к "непростым временам"
МОСКВА, 12 декабря. Министр финансов России Антон Силуанов не исключает, что цена на нефть в 2016 году будет опускаться до $30 за баррель.
"Все говорит о том, что низкие цены на нефть будут, скорее всего, в следующем году доминировать. И, возможно, что какие-то периоды это будет и 30 долларов за баррель. Поэтому нужно готовиться к непростым для нас временам", — сказал Силуанов на совещании в Казани.
По его словам, ситуация с макроэкономикой "меняется не в лучшую сторону".
"Цены на нефть мы закладывали в бюджет $50 за баррель, сейчас уже около $36-37 за баррель. Непонятно, что будет дальше", — отметил Силуанов.
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/business/2015/12/12/1470902.html
------------------------------------------------
П.П. Нарочно пускам да се види официалната позиция на хората в манголия, след централната им бамкерка, сега и финансовият министър казва, че е притеснен от бюджета за 2016 година, където е заложена цена 50$.
Тоест казва, че може да се окаже нереалистична и е притеснен чилякът, за разлика от наглите БГ матрьошки тук, които не спират да дуднат глупости "за светло" бъдеще на манголия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСъни ,факушка вместо да се прави на пубертет да пише в темите по компании.....там е активен и актуален а тук сина ми на седем години е по добър съседник....
А конкретко да темата политика бях също от малцината който я защитиха защото икономката и борсата и политиката вървят заедно..но израждането и в фантастика и в борба на клонинги и тролове е вече много ,много досадно и неприятно....
Мога да кажа, че досега не съм сбъркал в нищо в тези теми. На повечето компании, на компании артиите не са свързани по какъвто и да било начин със самата компания. Например дървените - питат го Керезов кво стаа със завода, а Керезов им раздава захарен памук. Та например кво го грее чичето дали завода или квото и да било ще работи или не? Ами чичето дори не го грее дали дървените ще фалират или не.
Ми същото е и за холтчето, еменонките, и квот още се сетиш.
Та за какво точно да пиша в тия теми?
Ся, манталитета на собствениците на една група чиито имена първите букви започват с ТИМ, е до болка познат, дори се знае от кои среди изкочиха, ами прокопитата? ами комарджията? Абе как така изведнъж се пръкнаха мильонери?...
...
Айде стига, щот пак до политиката ще опреме, а това трябваше да е оффтопик.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе се оправдавай, беше тест за тролове , които ти не издържа....
Всеки ден спамиш като откачен с подобни глупости за мурзилки, без да е ясно кого го интересуват? ( освен 3-4 ника тук, дето си биете плюсчета ).
Ясно е, че си на "норма" като Вальо Тъпото, щото стил ви е един и същи. Копи/паста от блиц ( най-често или агенция фикус ). И вечната тъпотия: "Какво мислите за това?"
Ами НИЩО не мислим, защото НЕ ВИ ОТВАРЯМЕ линковете, а директно се прескача, докато се види хубав пост.
П.П. Имаш ли представа, ако всеки започне тук да копи/паста какво е прочел през деня, че ще стане всичко на мармалад - примерно аз трябва да охакам най-малко 300 линка и то за 3-4 часа.
Я, напиши три реда и стига си отбивал номера
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе се оправдавай, беше тест за тролове , които ти не издържа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКой, аз ли да я оплюя? Ти прекрасно се справи с тази задача и без моя помощ.
Следващия път дай некой ветеран в панелка, скромно преживяващ на бутилка самагон.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕто потвърждението на разговора на Съни и Монти , умишлено пуснах една статия която е свързана с русия но общо взето е безинтересна от сегашна гледна точка и веднага дежурния трол скочи да оплюе рашата. Жалка работа.
От НПО централата са успели да ги натренирант като кучето на Павлов , само при споменаване на думата русия се изстрелват няколко заучени глупости в стил: Русия фалира, населението и е бедни и прости, Путин е лош и все в тоя порядък.
Следващия път дай некой ветеран в панелка, скромно преживяващ на бутилка самагон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Колко пъти заставах срещу тролове, клонинги и агресивни форумци....резултата беше две банвания.....
Защо да воювам с форумната модерация и тролове с по 100 ника който ме изкарват по черен от всички при положение че прогнозите ми за борсата излизат на 90 % а аз поне съм кален в партийни битки и мога да излеза право в очите с хората на който опонирам , докато повечето се скриват след като ги натирят при майката им и оставят простаците да вилнеят...
Те са културни защо да си тровят нервите....
Коментар
-
ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Москов напуска Костов, остава при Бойко Борисов! (обновена)
Петър Москов подава оставка като зам.-председател на ДСБ, но запазва поста си на здравен министър в кабинета, научи ПИК
това са нашите реформатори....продажни до дъното на костите си....
Толкова е тъп че за два ,три месеца власт и майка си ще продаде.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеКласика. Единствената екскурзия в живота на тоз беден чиляк. Като в средновековието - единствения начни да излезе плебса от селото е бил войната.
Пак късметлия че не се "върнал" направо в Сибир. Явно е бил прекалено незначителен.
От НПО централата са успели да ги натренирант като кучето на Павлов , само при споменаване на думата русия се изстрелват няколко заучени глупости в стил: Русия фалира, населението и е бедни и прости, Путин е лош и все в тоя порядък.Last edited by markov; 12.12.2015, 22:54.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетой не търси дискусията, има друга задача... иначе е интересен и знаещ събеседник(преди ...и сега в редки моменти)
Ние сме си виновни, Монти.
Форумът е отражение на реалната обстановка в страната.
Търпение. Мълчание ...за да не стане по-лошо. Безверие.
Така оставихме политиците да съсипят икономиката ни и да докарат хората до просешка тояга в един куп райони!
Ние сме виновни и тук.
Мълчим и оставяме нагли тролове да обиждат наред и да си водят играта, за която са назначени!
Колко пъти заставах срещу тролове, клонинги и агресивни форумци....резултата беше две банвания.....
Защо да воювам с форумната модерация и тролове с по 100 ника който ме изкарват по черен от всички при положение че прогнозите ми за борсата излизат на 90 % а аз поне съм кален в партийни битки и мога да излеза право в очите с хората на който опонирам , докато повечето се скриват след като ги натирят при майката им и оставят простаците да вилнеят...
Те са културни защо да си тровят нервите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСъни ,факушка вместо да се прави на пубертет да пише в темите по компании.....там е активен и актуален а тук сина ми на седем години е по добър съседник....
А конкретко да темата политика бях също от малцината който я защитиха защото икономката и борсата и политиката вървят заедно..но израждането и в фантастика и в борба на клонинги и тролове е вече много ,много досадно и неприятно....
Ние сме си виновни, Монти.
Форумът е отражение на реалната обстановка в страната.
Търпение. Мълчание ...за да не стане по-лошо. Безверие.
Така оставихме политиците да съсипят икономиката ни и да докарат хората до просешка тояга в един куп райони!
Ние сме виновни и тук.
Мълчим и оставяме нагли тролове да обиждат наред и да си водят играта, за която са назначени!
Коментар
Коментар