IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    По надоле гигоу разпределя български градове как да бъдат ударени от руски ракети... Моите деца с тоя в една държава не ща да са.
    Там е работата, че като вкарват военни машини в България, други разпределят, кой град да бъде ударен!
    Че Гигов или който и да е, освен да е бесен на предателската политика на "нашите" политици ти е последна грижа!

Проследи изказванията на новия американски посланик у нас!
    Питай за инструкциите иззад океана какви са!
    За това се притеснявай!
    Гигов ще е първият дето ще ти подаде ръка, не дай с боже да се наложи!
    П.С. Ти нали не беше женен?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      В Кула метрото не е нужно и няма как да е ефективно.
      Ама не искам държавата да дава пари за софийското метро. Това си е проблем на града. Да си го строи София! Защо с "европейско" финансиране, ама с държавно съфинансиране?
      Софиянци се праскат, че имат големи заплати. Ерго трябва да плащат билетчета по 2 лева в трамвая. И в метрото. И в трамвая и тролейбуса да има кондуктор и да взема пари от всеки, който няма карта. А не да пътуват гратис. Сигурно 30% от софиянци пътуват гратис. Такова нещо няма в Шумен, Русе, Варна и където се сетиш. Там гратисът е НУЛА процента. А заплатите са три-четири пъти по-ниски.
      Ама то в София са останали 30 процента шопи , всичко друго в голямото село е от малките села

Коментар

Ама не искам държавата да дава пари за софийското метро. Това си е проблем на града. Да си го строи София! Защо с "европейско" финансиране, ама с държавно съфинансиране?
        Софиянци се праскат, че имат големи заплати. Ерго трябва да плащат билетчета по 2 лева в трамвая. И в метрото. И в трамвая и тролейбуса да има кондуктор и да взема пари от всеки, който няма карта. А не да пътуват гратис. Сигурно 30% от софиянци пътуват гратис. Такова нещо няма в Шумен, Русе, Варна и където се сетиш. Там гратисът е НУЛА процента. А заплатите са три-четири пъти по-ниски.
        Гигов успокой се.Какво се праскат софиянци е едно реалностите са други.Масовите заплати са около 900 кинта чисто.Има и наистина големи ама са за малко хора.Има и много ниски заплати.В София с тия пари се живее трудно.За кондукторите си прав и за контрола.Извън София гратисът е нула.В София обаче разстоянията са големи и се налага често да се ползва транспорт.Ако едно семейство си извади карти за цялата мрежа ще умре от глад.Щото там ги мързи да мислят и да направят различни комбинации примерно карта за една линия 5 лева за две шест за три осем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Ми аз искам да има в Кула . Там започва или свършва България (зависи от гледната точка) и ще е престижно .
          За какво ви е то метро,инвестиции и предприятия ви трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Прави си , щом магистрала от софия до кула пуснаха що да няма и метро ......щом на единия край е софия имаш шанс.

.
            Иран ли е правилно или Ирак да се каже???

Коментар

Ми аз искам да има в Кула . Там започва или свършва Българя (зависи от гледната точка) и ще е престижно .
              Прави си , щом магистрала от софия до кула пуснаха що да няма и метро ......щом на единия край е софия имаш шанс.

Виж ако си в Шумен няма надежда , от как се помня магистралата от Варна все там си свършва ......явно малко народ от голямото село пътува от там...
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

О, ти се почувствал лично засегнат?
                Ами и аз се чувствам лично засегнат от това, че ВСИЧКО се стича в София. Всички големи фирми с регистрация в София. Плащат данъци в София, а работниците им в цялата провинция. Министерства, агенции, управления и пр.пр.... всичко в София. Десетки хиляди чиновници, които знаят само да смучат пари.
                В София се строи метро, държавата го плаща.
                Навсякъде пътуваш в обществения транспорт с пари, щото има кондуктори и плащаш като се качиш. В София няма. Ако си продупчиш билет, значи си от провинцията...
                Нашето парно го фалира Бойко Тъпата Тиква щото сме имали 13 милиона дълг. Ама софийското има на 300 милиона, пък си работи. И получава държавни бонуси под форма на "преференциална" цена на еленергията. ЩО БЕ????
                от къде накъде АЗ ще плащам чрез повишената цена на тока софийското парно?
                Айде че стана дълго, ама наистина мразя София.
                Гигов тук не си прав.Не София и софиянци са виновни а тъпите нагли крадливи уродливи и алчни политици.Самите софиянци не искат Топлофикация.Моите хора я отбичиха целия вход се отказа още преди много години.И аз сега си свиркам не живея там и няма такса мощност.Ей тия мутри дет ги описах те направиха така закона по времето на Шиляшки че ако 70% от входа решат че искат мое ти я натресат без ти да я искаш.То енергетиката я управляваха Шиляшки Овчаров Кочев сал Свинаров опуснахме ама време

Коментар

Ще е много готино в Кула да има метро
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    Ми за Кула не знам ама областните градове що да нямат ..... факт е че провинцията плаща част от парното на софиянци чрез ел.енергията.
                    У топлофикацията котелите уж са на Когенерация и вместо да правят пари то топлото , по голямата част от приходите са им от НЕК за изкупуване на тая прескъпа субсидирана енергия. После ни го субсидииката на всички ни я турват в цените и баба на село дет парно не е виждала в цената си на тока има част за Софииското парно...
                    Ми аз искам да има в Кула . Там започва или свършва България (зависи от гледната точка) и ще е престижно .

Коментар

Ми за Кула не знам ама областните градове що да нямат ..... факт е че провинцията плаща част от парното на софиянци чрез ел.енергията.
                      У топлофикацията в голямото село котелите уж са на Когенерация и вместо да правят пари то топлото , по голямата част от приходите са им от НЕК за изкупуване на тая прескъпа субсидирана енергия. После субсидийката за софийското топло на всички ни я турват в цените и баба на село дето парно не е виждала в цената си на тока има част за Софийското парно...
                      Last edited by markoci; 17.12.2015, 23:19.

Коментар

Ами и аз се чувствам лично засегнат от това, че ВСИЧКО се стича в София. Всички големи фирми с регистрация в София. Плащат данъци в София, а работниците им в цялата провинция. Министерства, агенции, управления и пр.пр.... всичко в София. Десетки хиляди чиновници, които знаят само да смучат пари.
                        Навсякъде пътуваш в обществения транспорт с пари, щото има кондуктори и плащаш като се качиш. В София няма. Ако си продупчиш билет, значи си от провинцията...
                        Нашето парно го фалира Бойко Тъпата Тиква щото сме имали 13 милиона дълг. Ама софийското има на 300 милиона, пък си работи. И получава държавни бонуси под форма на "преференциална" цена на еленергията. ЩО БЕ????

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                          Аз пък не спирам да вярвам че рано или късно всички идиоти в България ще бъдат вкарани в лудниците.
                          а дано .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник
                            Аз живея в София.
                            Синът ми живее в София.
                            За съжаление не си единствения идиот. Ходи си сипи, утре пак ще съм жив и ще продължавам да ти плащам пенсията!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                              Измяна спрямо коя държава?
                              Измяна спрямо САЩ?
                              За това ли те боли ...!
                              Айде пак САЩ.
                              Ама аз знам защо, ето:

В представлении ватников есть только один субъект — США, с которым они себя соотносят. Вся жизнь ватника, независимо от его места в социальной иерархии — есть соревнование с США. Даже самый последний алкаш из ватной глубинки уверен, что он расово более полноценен, чем «тупые америкосы». Ватный шоу-бизнес в лице таких «светочей» как Мишка Задорнов, Димка Киселев и прочих ватных пропагандонов всячески поддерживают эту иллюзию. Смешно слышать от ватанов заумные рассуждения о том, что Америга вот-вот рухнет, что «долгов у америкосов выше крыше», что «негров бьют», когда сам такой ватник стоит по уши в говне на своем дворе. На том самом дворе, где по уши в говне стоял его отец, дед, прадед и вообще все предки по всем материнским и отцовским линиям.

та за това,
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Абе Гигов, ти съвсем си изперкал

Ти верно ли искаш руснаци да удрят български градове????
                                Не! Искам да ударят само София. И България да се освободи от софийско робство.

Коментар

Working...
                                X