Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеАз споделям сорософобията на колегата.Но иначе за Русия не съм съгласен.
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЕ това вече е пълен бълвоч.
НПО фобия от балалайки - ти самият имаш НПО.
Соросоиди - твоя сорософобия, никой не желае, да ти я споделя, страдай си тихо.
Хвалене на негри???!?!?!?!? Тук не съм видял, някой да го прави.
Докъде се докарахме: България е №1 в Европа по робски условия за населението
Покъртителните данни са от доклада „Индекс за робството“ за 2014 година, оповестен днес
Кажи ми че путин е виновен , и ще се успокоя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЕ това вече е пълен бълвоч.
И З М И Ш Л Ь О Т И Н И.
Интерпретации на историята на тема "руския цар не е искал балканите в империята" има толкова много, че си доста недостоен, да се наредиш и до най-некадърните от тях.Но иначе за Русия не съм съгласен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеМи пиши си бълвочи не ми пречиш, ма не подскачаи като ти се отговаря в духа на писанието ти.
За мен най долната и гнусна сган са НПО бабалайките и соросойдите, тия същите по цял ден се кланят и хвалебстват по адрес на големия черен негър в бялата къща и тайно се срамуват че са Българи. Умират от яд че Руснаци са ни освободили от Турско робство и ако ги питаш биха предпочели да си стоят под турския ботуш и до сега ......на мен от тоя тип ми се повръща.
И З М И Ш Л Ь О Т И Н И.
Интерпретации на историята на тема "руския цар не е искал балканите в империята" има толкова много, че си доста недостоен, да се наредиш и до най-некадърните от тях.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТака си и мислех. Не се справи. Да не коментирам под твоите ли, ще стане, само когато не ги пускаш.
Няма по жалка, долна и гнусна сган от предателите на България русофили, рускопоклонници и НПО балалайки комунистически, интернационалисти, марксисти и всякаква ленинска сволоч.
За мен най долната и гнусна сган са НПО бабалайките и соросойдите, тия същите по цял ден се кланят и хвалебстват по адрес на големия черен негър в бялата къща и тайно се срамуват че са Българи и мразят родината си. Готови са да продат и майка си за някои долар или потупване по рамото от силния на деня. Умират от яд че Руснаци са ни освободили от Турско робство и ако ги питаш биха предпочели да си стоят под турския ботуш и до сега ......на мен от тоя тип ми се повръща.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Чета, чета и се възхищавам на форумци.....
След като стана ясно, че са специта по локация и СВЧ вълни, сега разбрах, че и от политиката с природен газ разбират ( защо пиша политика, а не бизнес, се надявам да разберат...).
Хвала, хвала, хвала.....
Х. ала, х .ала, х. ала....
Ха.......ха......ха
Коментар
-
Ципрас иска МВФ да напусне спасителната програма
Гръцкият министър-председател заяви, че еврозоната трябва да поеме цялата отговорност по контрола на икономическите реформи
-------------------------------------------------------------------------
Е това е преподавател по наглост.
Ти ми дай пари, обаче напусни после кредитните ни отношения, защото съм хитър социалист...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеВиждам че проявяваш самокритичност тая сутрин , добре си се самоописал .....под твои постове принципно не коментирам щото си ми безразлично неинтересни.
Ако ти правиш същото и не коментираш под моите ще е чудесно.....
Първоначално изпратено от Manyface God"
Вероятно имаш недостиг за осмислянето на много по-елементарни проблеми, което води до непрестанните ти конфронтации с останалите, поставяйки те в неравностойно интелектуално положение в твой ущърб. Съмнявам се, че и това ще осмислиш.
Така си и мислех. Не се справи. Да не коментирам под твоите ли, ще стане, само когато не ги пускаш.
Няма по жалка, долна и гнусна сган от предателите на България русофили, рускопоклонници и НПО балалайки комунистически, интернационалисти, марксисти и всякаква ленинска сволоч.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВероятно имаш недостиг за осмислянето на много по-елементарни проблеми, което води до непрестанните ти конфронтации с останалите, поставяйки те в неравностойно интелектуално положение в твой ущърб. Съмнявам се, че и това ще осмислиш.
Ако ти правиш същото и не коментираш под моите ще е чудесно.....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеДоста глуповато съждение от човек със стеснен от капаци мироглед..
Не допускате ли, че човек може да е беден по собствен избор без да укорява никого и да е тъжен просто защото е мъдър..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЧетете ли, за "завръщането" на доги в политиката?
От сигурни източници, чувам, че протурската политика на местаня хич не се е харесала на някои водещи офицери на кагебисткото проектче и са решили да върнат доганчо, като техен верен човек начело на ДС-то.
Ще има пак "самоубити" там май.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБеден и тъжен е тоя който е мързелив и некадърен.На такива сутрин им е виновна жената на обяд родителите следобяд поробители а вечер държавата.Тъпия мързеливия и необразования ви наги ще бъде беден и тъжен.И вместо да ненавижда по добре да вземе да се образова и да работи щото ненавиждането вместо просперитет ще му докара болести.Получавам ортикария кат ги чуя такива.
Не допускате ли, че човек може да е беден по собствен избор без да укорява никого и да е тъжен просто защото е мъдър..
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНаписал си глупостите си под мои пост в които изобщо не се коментират твоите бръщолевения .....вероятно пишеш на конвейр за надник.
Ако обичаш проявявай повече внимание друг път че това си е черна точка за трудовото ти досие....
Явно капацитета ти стига до там, да обвиниш потребител, че е на надник. Жалка работа.Last edited by Manyface God"; 21.12.2015, 12:03.The strongest stand last.
Коментар
Коментар