IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    http://www.blitz.bg/news/article/382267
    Докъде се докарахме: България е №1 в Европа по робски условия за населението
    Покъртителните данни са от доклада „Индекс за робството“ за 2014 година, оповестен днес

Кажи ми че путин е виновен , и ще се успокоя
    Кажи ми, че си напуснал мислено и мисловно руското робство (1944 - ?) и ще ... си отговориш.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
      Аз споделям сорософобията на колегата. Но иначе за Русия не съм съгласен.
      Подобни симптоми не са чужди на балканците. На времето изчетох де що има илюминатско. Беше интересно, да. Беше. На фона на зверствата и реалните поражения, нанесени от красная армия, КГБ, БКП, ДС и прочее гнусна сган, всичко бледнее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Е това вече е пълен бълвоч.

НПО фобия от балалайки - ти самият имаш НПО.
        Соросоиди - твоя сорософобия, никой не желае, да ти я споделя, страдай си тихо.
        Хвалене на негри???!?!?!?!? Тук не съм видял, някой да го прави.
        http://www.blitz.bg/news/article/382267
        Докъде се докарахме: България е №1 в Европа по робски условия за населението
        Покъртителните данни са от доклада „Индекс за робството“ за 2014 година, оповестен днес

Кажи ми че путин е виновен , и ще се успокоя

Коментар

И З М И Ш Л Ь О Т И Н И.

Интерпретации на историята на тема "руския цар не е искал балканите в империята" има толкова много, че си доста недостоен, да се наредиш и до най-некадърните от тях.
          Аз споделям сорософобията на колегата. Но иначе за Русия не съм съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Ми пиши си бълвочи не ми пречиш, ма не подскачаи като ти се отговаря в духа на писанието ти.

За мен най долната и гнусна сган са НПО бабалайките и соросойдите, тия същите по цял ден се кланят и хвалебстват по адрес на големия черен негър в бялата къща и тайно се срамуват че са Българи. Умират от яд че Руснаци са ни освободили от Турско робство и ако ги питаш биха предпочели да си стоят под турския ботуш и до сега ......на мен от тоя тип ми се повръща.

И З М И Ш Л Ь О Т И Н И.

Интерпретации на историята на тема "руския цар не е искал балканите в империята" има толкова много, че си доста недостоен, да се наредиш и до най-некадърните от тях.

Коментар

Така си и мислех. Не се справи. Да не коментирам под твоите ли, ще стане, само когато не ги пускаш.

Няма по жалка, долна и гнусна сган от предателите на България русофили, рускопоклонници и НПО балалайки комунистически, интернационалисти, марксисти и всякаква ленинска сволоч.
              Ми пиши си бълвочи не ми пречиш, ма не подскачаи като ти се отговаря в духа на писанието ти.

За мен най долната и гнусна сган са НПО бабалайките и соросойдите, тия същите по цял ден се кланят и хвалебстват по адрес на големия черен негър в бялата къща и тайно се срамуват че са Българи и мразят родината си. Готови са да продат и майка си за някои долар или потупване по рамото от силния на деня. Умират от яд че Руснаци са ни освободили от Турско робство и ако ги питаш биха предпочели да си стоят под турския ботуш и до сега ......на мен от тоя тип ми се повръща.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Чета, чета и се възхищавам на форумци.....
                След като стана ясно, че са специта по локация и СВЧ вълни, сега разбрах, че и от политиката с природен газ разбират ( защо пиша политика, а не бизнес, се надявам да разберат...).
                Хвала, хвала, хвала.....
                Х. ала, х .ала, х. ала....
                Ха.......ха......ха

Коментар

• Ципрас иска МВФ да напусне спасителната програма

Гръцкият министър-председател заяви, че еврозоната трябва да поеме цялата отговорност по контрола на икономическите реформи

-------------------------------------------------------------------------

Е това е преподавател по наглост.

Ти ми дай пари, обаче напусни после кредитните ни отношения, защото съм хитър социалист...

Коментар

Виждам че проявяваш самокритичност тая сутрин , добре си се самоописал .....под твои постове принципно не коментирам щото си ми безразлично неинтересни.

Ако ти правиш същото и не коментираш под моите ще е чудесно.....

Първоначално изпратено от Manyface God"

Вероятно имаш недостиг за осмислянето на много по-елементарни проблеми, което води до непрестанните ти конфронтации с останалите, поставяйки те в неравностойно интелектуално положение в твой ущърб. Съмнявам се, че и това ще осмислиш.

Така си и мислех. Не се справи. Да не коментирам под твоите ли, ще стане, само когато не ги пускаш.

Няма по жалка, долна и гнусна сган от предателите на България русофили, рускопоклонници и НПО балалайки комунистически, интернационалисти, марксисти и всякаква ленинска сволоч.

Коментар

Вероятно имаш недостиг за осмислянето на много по-елементарни проблеми, което води до непрестанните ти конфронтации с останалите, поставяйки те в неравностойно интелектуално положение в твой ущърб. Съмнявам се, че и това ще осмислиш.
                      Виждам че проявяваш самокритичност тая сутрин , добре си се самоописал .....под твои постове принципно не коментирам щото си ми безразлично неинтересни.

Ако ти правиш същото и не коментираш под моите ще е чудесно.....
                      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                        Доста глуповато съждение от човек със стеснен от капаци мироглед..
                        Не допускате ли, че човек може да е беден по собствен избор без да укорява никого и да е тъжен просто защото е мъдър..
                        Това е прекалено сложно за такъв вид хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Четете ли, за "завръщането" на доги в политиката?
                          От сигурни източници, чувам, че протурската политика на местаня хич не се е харесала на някои водещи офицери на кагебисткото проектче и са решили да върнат доганчо, като техен верен човек начело на ДС-то.
                          Ще има пак "самоубити" там май.
                          Да, изведнъж прилагането на турска политика им стана неудобно след свалянето на самолета "над Сирия". Поредният лъснал конфликт на вътрешни интереси в тайното кагебистко правителство на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Беден и тъжен е тоя който е мързелив и некадърен.На такива сутрин им е виновна жената на обяд родителите следобяд поробители а вечер държавата.Тъпия мързеливия и необразования ви наги ще бъде беден и тъжен.И вместо да ненавижда по добре да вземе да се образова и да работи щото ненавиждането вместо просперитет ще му докара болести.Получавам ортикария кат ги чуя такива.
                            Доста глуповато съждение от човек със стеснен от капаци мироглед..
                            Не допускате ли, че човек може да е беден по собствен избор без да укорява никого и да е тъжен просто защото е мъдър..

Коментар

• Четете ли, за "завръщането" на доги в политиката?
                              От сигурни източници, чувам, че протурската политика на местаня хич не се е харесала на някои водещи офицери на кагебисткото проектче и са решили да върнат доганчо, като техен верен човек начело на ДС-то.
                              Ще има пак "самоубити" там май.

Коментар

Написал си глупостите си под мои пост в които изобщо не се коментират твоите бръщолевения .....вероятно пишеш на конвейр за надник.
                                Ако обичаш проявявай повече внимание друг път че това си е черна точка за трудовото ти досие....

Явно капацитета ти стига до там, да обвиниш потребител, че е на надник. Жалка работа.
                                Last edited by Manyface God"; 21.12.2015, 12:03.

Коментар

Working...
                                X