IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    О да ги ожалиш направо.Лошите комунисти окрадоха честните и работливите.Докато това е в главите ви все ще сте бедни.Отдавна не ми пука за такива бедни.Колкото по бързо пукнат толкова по добре за България.
    Е то това са неграмотните и ниско интелигентните - русофили.
    По цял ден публикуват самолетчетата на Путин и мрънкат, че нямат пари за цигари и ракия, а децата им се търкалят голи и боси в чалга до уши.
    И тях ги крадоха комунягите, но на русофилите им харесваше.
    Харесваше им, защото другаря партиен секретар ги режеше с по 100% от към заплата, вместо по 300 долара получаваха по 150, но си пооткрадваха от кретащото полуфалирало, а вече и напълно фалирало заводче по нещичко и бяха доволни, че са "в играта". Такива са доволни на всичко, само и само да не копат на село, поне не в работните дни.. После пак си ходеха, да си копат. Сега са русофили, Америка им е виновна, че нямат пари за ляп..Всъщност, всеки бакшиш знае това.
    Last edited by Manyface God"; 21.12.2015, 14:31.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Всякакви бедни има, щото ги крадоха комунягите.
      О да ги ожалиш направо.Лошите комунисти окрадоха честните и работливите.Докато това е в главите ви все ще сте бедни.Отдавна не ми пука за такива бедни.Колкото по бързо пукнат толкова по добре за България.

Коментар

А тук се обърка бедни са американофилите.
        Всякакви бедни има, щото ги крадоха комунягите.

Коментар

• Таваришчи ватники, какой това бре ...

И, я понимаю, что наш ВПК освоил сайт Aliexpress.ru, и знает где взять нужные микросхемы памяти, но, черт возьми, если черные ящики такие, то какая же вся остальная авионика!!?

Yeah

Коментар

Първо, пише се "уртикария".

Убийства и кражби водят до бедност и тъга.

Нали така беше???

А мрънкането е характерно точно за некадърните и недоучилите, предимно русофили.

Да не бъркаме паметните строфи с мрънкане, подло е!
            А тук се обърка бедни са американофилите.

Коментар

Допускам но тоя тип хора не мрънкат и не обвиняват други за техния личен избор.
              Абе никой не ти е мрънкал. Хората показват, кого ненавиждат. Ненавиждат поробителя и вътрешните предатели - русофилите. Не го бъркай с мрънкане, нищо общо няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Aми аз това се опитвах да обясня на маранди че конденза се дренира непрекъснато, но той изглежда си мисли че ще гръмне като бомба дадения газопровод
                Стига бе.То се мисли кога имаш акъл чел си книги и си ходил на училище.Иначе си специЯлист по битАвА газ.Но иначе е упорит и си продължава със спама

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                  Доста глуповато съждение от човек със стеснен от капаци мироглед..
                  Не допускате ли, че човек може да е беден по собствен избор без да укорява никого и да е тъжен просто защото е мъдър..
                  Допускам но тоя тип хора не мрънкат и не обвиняват други за техния личен избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                    Искам да ми обясниш защо трябва да се прекланям пред някоя държава, която използва силата и пропагандата, за да спечели симпатии. Говоря и за Русия, и за Америка. Да, може би е присъщо за балканците, но от кога балканец е лошо и защо има хора като теб, които ги е срам да кажат, че са от Балканите? Уж сме горди с историята си, а в същото време сме горди с това, че сме русофили и американофили. И преди съм го споделял, аз не се прикланям пред тези държави и не ги понасям и двете, предпочитам Канада, Финландия, Дания, Норвегия, Швеция, Швейцария, където хората ги харесват просто, защото са хубави, а не защото медиите така казват или защото филмите така показват. Интересувам се от геополитика, но винаги съм краен към двете държави и рядко ще изтъкна хубавите неща, а по-скоро лошите, защото ни заливат всеки ден, по-цял ден с "хубавите". Единия бил спасител, другия бил демократ, истината е, че САЩ търгуват с експорт на демокрация, а Русия с импорт на простотия в отношение на вътрешната си политика.
                    Веднага обяснявам:
                    Да си балканец не е лошо, балканджия още повече.
                    Не знам дали има хора като мен, който ги е срам да кажат, че са от балканите, мен не ме е срам. Никъде тук не съм показвал подобно нещо.
                    Казах, че на балканите има много сорософобия.
                    И преди съм го споделял, аз не се прикланям пред тези държави и не ги понасям и двете, предпочитам Канада, Финландия, Дания, Норвегия, Швеция, Швейцария, където хората ги харесват просто, защото са хубави, а не защото медиите така казват или защото филмите така показват.
                    Същото съм го споделял и преди, споделям го и сега.

Аз изтъквам минусите на Русия, защото съм се наслушал на плюсове. За минусите на САЩ мога да говоря с дни, но това не е решение на проблемите ни.

Е тия неща всеки би трябвало, да ги е осъзнал.
                    -----------------------------------------------------------

Ватник:
                    Още един император на бг империя- а бе откъде ви намират толкова глупави , не разбирам
                    Нищо подобно не съм обявявал. Ако ще ми кривиш думите, плувай си в глупостта.
                    Ватник:
                    Руското робство /според твоето изказ/ бг го е напуснала края на 89г, а кой в какво робство е сам знае.
                    И ти се пишеш офицер от БА- добре че не всички са като теб
                    Коя го е напуснала?
                    Партията майка... Смях..

Да, офицер съм от БА, а ти се радвай, да има по-малко като мен, така има повече като теб.
                    Ако имаше повече като мен, нямаше да има въобще като теб.
                    Last edited by Manyface God"; 21.12.2015, 14:05.

Коментар

Отново и отново си в неведение, кени.

Българския народ в момента е много над деветте ти милиона, но вече не е вързан в затвора, построен от руското ти робство, от което очевидно не желаеш, да се освободиш.
                      Още един император на бг империя- а бе откъде ви намират толкова глупави , не разбирам

Коментар

Кажи ми, че си напуснал мислено и мисловно руското робство (1944 - ?) и ще ... си отговориш.
                        Руското робство /според твоето изказ/ бг го е напуснала края на 89г, а кой в какво робство е сам знае.
                        И ти се пишеш офицер от БА- добре че не всички са като теб

Коментар

Подобни симптоми не са чужди на балканците. На времето изчетох де що има илюминатско. Беше интересно, да. Беше. На фона на зверствата и реалните поражения, нанесени от красная армия, КГБ, БКП, ДС и прочее гнусна сган, всичко бледнее.
                          Искам да ми обясниш защо трябва да се прекланям пред някоя държава, която използва силата и пропагандата, за да спечели симпатии. Говоря и за Русия, и за Америка. Да, може би е присъщо за балканците, но от кога балканец е лошо и защо има хора като теб, които ги е срам да кажат, че са от Балканите? Уж сме горди с историята си, а в същото време сме горди с това, че сме русофили и американофили. И преди съм го споделял, аз не се прикланям пред тези държави и не ги понасям и двете, предпочитам Канада, Финландия, Дания, Норвегия, Швеция, Швейцария, където хората ги харесват просто, защото са хубави, а не защото медиите така казват или защото филмите така показват. Интересувам се от геополитика, но винаги съм краен към двете държави и рядко ще изтъкна хубавите неща, а по-скоро лошите, защото ни заливат всеки ден, по-цял ден с "хубавите". Единия бил спасител, другия бил демократ, истината е, че САЩ търгуват с експорт на демокрация, а Русия с импорт на простотия в отношение на вътрешната си политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            Старши по времето на соца , българския народ стигна до 9 милиона , за последвалите 25 години под американска окупация населението спадна до 7 милиона и продължава да спада по 90-100 хиляди на година.

Този факт казва всичко , каквото и да лаем по темата докато населението тук не почне да расте все ще е по зле за средния българин от времето на соца
                            Отново и отново си в неведение, кени.

Българския народ в момента е много над деветте ти милиона, но вече не е вързан в затвора, построен от руското ти робство, от което очевидно не желаеш, да се освободиш.

Коментар

Кажи ми, че си напуснал мислено и мисловно руското робство (1944 - ?) и ще ... си отговориш.
                              Старши по времето на соца , българския народ стигна до 9 милиона , за последвалите 25 години под американска окупация населението спадна до 7 милиона и продължава да спада по 90-100 хиляди на година.

Този факт казва всичко , каквото и да лаем по темата докато населението тук не почне да расте все ще е по зле за средния българин от времето на соца
                              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Колко американско:

Кръв, ужас и безжизнени тела пред портите на „Мис Вселена”

Най-малко три човека са загинали, а най-малко 37 са ранени, след като шофьорка се вряза с колата си в тълпа пешеходци на известния булевард „Лас Вегас” в едноименния хазартен град. Тежката катастрофа стана в близост до хотел „Планета Холивуд”, където по същото време приключваше най-известният конкурс за красота – „Мис Вселена” 2015, съобщава Ен Би Си. Според Ройтерс загиналите може да са трима.
                                Най-малко 7 от ранените са в критично състояние, обясниха от полицията в Лас Вегас. От там още не могат да кажат дали водачката умишлено е вкаралата колата си в тълпата. На жената, която е чернокожа, се правят тестове за алкохол и наркотици. Тя избягала и била задържана в друг хотел, пред който паркирала колата си.

Южната част на булевард „Лас Вегас”, известна като Ивицата, е била затворена по това време и в двете посоки. Там се намират прословутите хотели „Беладжио”, „Париж Лас Вегас” и „Планета Холивуд”, където се провеждал конкурсът „Мис Вселена”.
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X