IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Немаш си на представа какви красиви приказки се пишеха едно време за КПСС и СССР-то. За Октомврийската революция. Това "Чапаев" като го гледахме организирано деца от много училища в кино "Сердика" и като атакуваха "нашите", да чуеш къф общ детски вик беше. Не си минал ти през масовата идеологическа промивка.
    Ай ся, не съм минал. Щом до камсомелец ме дотикаха, ама по мое време вървеше лафа: Филмът хубав ли е или руски?

Коментар

• Ето, за такива индивиди шпрехам кат' наш Морки

Все едно сега да тръгна да пиша, че приходите от Междузвездни войни, който излезе тази седмица, се очаква да достигнат 2 млрд. гущерос от продажба на билети и 5 млрд. гущерос от продажба на сувенири = 7 млрд. общо.

За една година!

П.П. Браво на матрьошките за успеха, ама други правят този резултат като щракнат с пръсти и без да се пърчат колко са фелики евридей

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Правилно! Дечицата ще ги спасим с красиво написани приказки, а не с произход и история на КПСС и БКП. Виждаш до какви мозъчни деформации могат да доведат подобни кошмари у някои индивиди тук у форумО
        Немаш си на представа какви красиви приказки се пишеха едно време за КПСС и СССР-то. За Октомврийската революция. Това "Чапаев" като го гледахме организирано деца от много училища в кино "Сердика" и като атакуваха "нашите", да чуеш къф общ детски вик беше. Не си минал ти през масовата идеологическа промивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Винпромски парфюми лочат нескопосаните пияндета неспособни една лоза да прекопаят. Това с дъбовото буре е задължително, все едно хлебаря да се хвали, че е сложил брашно.. А колко пъти разни хорица са си хвалили киселяците, дет само те си ги пият..
          Копането беше едно време днес има техника за всичко.Дори мотофрезата е открита...Виж ся аз джиброва ракия от захар не правя.Като стане виното изливам в казана и варя.Захар слагам много радко само в по лошо години когато няма необходимата захарност.Вярно ракията е по малко ама е еликсир.Една година в дъбово буре и после стъклена дамаджана.не правя големи количества повече от 50 литра не съм варил.Пия когато има празници и поводи.Понякога нося на роднини и приятели...Ракия от джанки ябълки круши дюли не правя от много отдавна.Имам една сливовица от 15 години направо убиец.Един голям приятел Бог да го прости кат ми идваше на гости все питаше има ли още от оная сливовицата....Е загубих го и ракията така си стои

Коментар

• Индия може да закупи от Русия въоръжение за 7 млрд долара

Индия може да закупи от Русия въоръжение на обща сума над 7 млрд долара, съобщи днес руският вестник „Коммерсант”. Подробности ще се уточняват при посещението на индийския премиер Нарендра Моди в Русия на 24 и 25 декември.
            Индийският дипломат Ашок Саджанхар съобщил, че една от основните теми на визитата ще стане военнотехническото сътрудничество, като вероятно ще се обсъжда доставянето на Индия на ЗРК С-400 и вертолети, а също и строителство за Индия на нова подводница.

Преди дни Комитетът по отбранителни покупки на Индия одобри купуването на пет ракетни комплекса С-400. По информация на „Ъ” сумата на сделката е 2,5 млрд долара.

Позицията на руското държавно ръководство е, че С-400 ще бъде експортиран едва след като се задоволят потребностите на руските въоръжени сили. Прецедентът е направен с Китай, Индия ще бъде втора.

Над 70% от въоръжението и бойната техника на индийската армия, на ВВС и на ВМС е руско и съветско производство. През 2014 г. русия е доставила на Индия оръжие и военна техника за 4,7 млрд долара, а в предходната 2013 г. – за 4,78 млрд.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Къде си , бе, Маранде? Затъжил се бех за теб. Викам си, нема го Марандето разкаже некоя история... съчинена. Това политиката требва се съчинява, а не да се прави. Който прави политика поразии сторва, а съчинителите само параван. Също като теб.
              Правилно! Дечицата ще ги спасим с красиво написани приказки, а не с произход и история на КПСС и БКП. Виждаш до какви мозъчни деформации могат да доведат подобни кошмари у някои индивиди тук у форумО

Коментар

Що не се пробваш във фентъзи стила? Гледам, че ти се отдава. Пропусна за първото римско стъпване на Луната да споменеш
                Къде си , бе, Маранде? Затъжил се бех за теб. Викам си, нема го Марандето разкаже некоя история... съчинена. Това политиката требва се съчинява, а не да се прави. Който прави политика поразии сторва, а съчинителите само параван. Също като теб.

Коментар

Ееее, койт си има запаси, може мине за състоятелен. Ама една година престой не й ли много. Още в римско време усетили, че концентрата - коняка, прави империята, щото по лесно се пренася на големи разстояния концентрирания алкохол.
                  Що не се пробваш във фентъзи стила? Гледам, че ти се отдава. Пропусна за първото римско стъпване на Луната да споменеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е понякога има и невъзможни да се случат неща.Никакви лобисти не могат да ме накарат да си купувам ракия от мафията.Ракия си имам достатъчно и предостатъчно.Тия дни съм отворил една варена 2005 година елексир.Престояла година в дъбово буре и после в стъклена дамаджана 25 литра.А демократите лочат винпромски парфюми
                    Ееее, койт си има запаси, може мине за състоятелен. Ама една година престой не й ли много. Още в римско време усетили, че концентрата - коняка, прави империята, щото по лесно се пренася на големи разстояния концентрирания алкохол.

Коментар

Е понякога има и невъзможни да се случат неща.Никакви лобисти не могат да ме накарат да си купувам ракия от мафията.Ракия си имам достатъчно и предостатъчно.Тия дни съм отворил една варена 2005 година елексир.Престояла година в дъбово буре и после в стъклена дамаджана 25 литра.А демократите лочат винпромски парфюми
                      Винпромски парфюми лочат нескопосаните пияндета неспособни една лоза да прекопаят. Това с дъбовото буре е задължително, все едно хлебаря да се хвали, че е сложил брашно.. А колко пъти разни хорица са си хвалили киселяците, дет само те си ги пият..
                      The strongest stand last.

Коментар

Още малко и ще те накарат да си купуваш ракията от спиртните винпроми. Полека вкарват лобисти във властта и си прокарват законите, докато вий си мъдрувате над чашка какви подлеци са политиците.

Коментар

Е тук вече ги подкрепям, нека и у нас стане така, 5 години подред!
                          Те нямат друг избор, но и това няма да спре пропадането на една северна пещерна държавица, защото няма къде да избягат 'орицата.

Тук няма да има такова нещо, но поне границите са отворени и за да не ги подкарат наред родните търтеи, 'орицата заминават из белите държави.

П.П. Гледам, че плевенския бег взел да се изживява, че ни управлявал от село - хаха

Някой да звъни на 112, моля!

Коментар

Не съм имал намерение да те засягам.Сръбско си позволявам да слушам по сватби и кръчми.А ракия правя каквато ти никога не си пил и няма да пиеш.Надигай парфюмите на винпрома и си мисли че си на далаверка
                            Ти за ракията не бъди сигурен. Чак в Америка ми я търсят.. двойно преварена, от праскови и ябълки.. (имам платен акциз(уж))

В твоята от тук се усеща една кисела жилка....
                            Last edited by Manyface God"; 21.12.2015, 15:17.

Коментар

Определено не засягаш хора като мен с това горното.
                              Надувай сръбското и надигай първака!

Не съм имал намерение да те засягам.Сръбско си позволявам да слушам по сватби и кръчми.А ракия правя каквато ти никога не си пил и няма да пиеш.Надигай парфюмите на винпрома и си мисли че си на далаверка

Коментар

Друзя, не се карайте за глупости, че празниците започнаха. В манголия даже вече им раздават падарките:
                                --------------------------------
                                Медведев решил сократить число чиновников с нового года

Премьер-министр Дмитрий Медведев подписал постановление о сокращении численности сотрудников госаппарата на 10% с 1 января 2016 года, сообщает ТАСС.
                                Подробнее: http://www.rosbalt.ru/comments/main/...1/1473698.html
                                --------------------------------

П.П. Сновам годом, как сказали на фронте
                                Е тук вече ги подкрепям, нека и у нас стане така, 5 години подред!

Коментар

Working...
                                X