If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И във връзка с написаното по-долу, не разбирате ли, че като слагате на пиедестал една система, която не познавате, не правите ли най-голямото зло на себс си всъщност!
И хич, ама хич не ме слагайте комунист или там каквото щете!
Ама и демократ не съм, да знаете!
Дъме, кажи какво си, всички много се вълнуваме,
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
И във връзка с написаното по-долу, не разбирате ли, че като слагате на пиедестал една система, която не познавате, не правите ли най-голямото зло на себс си всъщност!
И хич, ама хич не ме слагайте комунист или там каквото щете!
Резултатите бяха печални, щото вместо народна демокрация (това е нещо като дребнобуржоазна република със засилено присъствие на държавата в обществения и икономическия живот) ни бе натрапена от други примитиви съветската система, съвършено непригодна за нашите условия поради аграрно-руралния (проземеделски и проселски) характер на обществото ни.
И като се има предвид ХАРАКТЕРА НА ОБЩЕСТВОТО 1989, какво пригодно ни натрапиха?
Ако я нямаше желязната завеса, не се знае в каква посока щеше да е потока на хора.
Бил ли си навън, работил ли си навън?
Ако само си се разхождал за самочувствие?
Ти живей в снимките по долу, а остави тези за които смяташ, че ще станат араби сами да определят съдбата си.
дерта, червени,
е че тия (цЕтираните), НЯМАТ право на глас...
Сега, полека очите започнаха да се отварят ...
Все по-широко и по-широко..
И направо се ококориха.. като разбират, КАКЪВ го набиха на "обединена" Европа, Меркел, Оланд и прочее "лидери" (саш) ...
За спрафка, моеш се поразходиш из ж.к. Овча Купел.. (Това е квартал на София, България)
Вечерно време по възможнос..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар