IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    П.П. Колко още ще се правиш на цапнат, че ти казах, че ще ги компенсираме и сега е видно. Тоест не ги усетихме.
    да де - минус 7 % на морския туризъм си е големо компенсиране.....

на теб заплатата като ти я променят с - 7% вместо очакваните + 5 % си много доволен нале......
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Преди осем месеца твърдях за спад на Туризма и на Руските туристи в частност ....оказва се че познах.

Кажи едно извинявай че си ми губил времето , ще го приема ...стига ми дрънка глупост след глупост ,
      Е, то всеки като погледне кризата в манголия от 2012 година досега и види средния спад на колхозници туристи, можеше да предвиди, че ще има спад на манголци.

Да кажем за Гърция/Туреция бяха даже над 50% ( още по-засегнати от нас ).

П.П. Колко още ще се правиш на цапнат, че ти казах, че ще ги компенсираме и сега е видно. Тоест не ги усетихме.

Кажи едно: Благодаря, пророк Маранди и да приключваме
      Last edited by marandi; 26.12.2015, 11:41.

Коментар

Не знам кой е комедиен?

Преди 8 месеца твърдеше некви глупости и бог Маранди се намеси да ти каже да се спреш.

8 месеца по-късно ти в момента взе да спориш, че все пак имало "спад" от 3%, като още не са излезли данните. Тоест от статистическа гледна точка, това е равно на нула, ако не знаеш.

Кое е комедиен според тебека от двамца ни?
        Преди осем месеца твърдях за спад на Туризма и на Руските туристи в частност ....оказва се че познах.

Кажи едно извинявай че си ми губил времето , ще го приема ...стига ми дрънка глупост след глупост ,

Коментар

Нещо по същество ще кажеш ли , или понеже пак те хванаха по бели гащи колко си жалък и неподготвен и ще компенсираш с обиди и глупости.

Честно казано това не ти помага, просто изглеждаш още по комедийно ...
          Не знам кой е комедиен?

Преди 8 месеца твърдеше некви глупости и бог Маранди се намеси да ти каже да се спреш.

8 месеца по-късно ти в момента взе да спориш, че все пак имало "спад" от 3%, като още не са излезли данните. Тоест от статистическа гледна точка, това е равно на нула, ако не знаеш.

Кой е комедиен според тебека от двамца ни? ( сещам се за един идиот дето плашеше гаргите с 40% СРИВ на туризма,
          щото колхозниците били най-най-най- туристи по свИтъ ...)

Коментар

Прилична защита от типа:

- ако си балама върви да ми търсиш глупостите от преди 8 месеца;
            - маскировка вече, че спад нямало да бъде общ за туризъм, ами само за манголците.

Е, и?

Ти отказваш да проумееш елементарни неща, че ще ги компенсираме, както и стана. Няма да признаеш какъв идиот си да вадиш 100 глупака с коли да свирят с клаксони срещу България, защото Жожето е забранил 2 месеца преди това да се стъпва в България.

Сещаш ли се колко нелепо е това, за да го поддържаш като теза? ( тоест ние сме "виновни", че нямало манголци )
            Нещо по същество ще кажеш ли , или понеже пак те хванаха по бели гащи колко си жалък и неподготвен и ще компенсираш с обиди и глупости.

Честно казано това не ти помага, просто изглеждаш още по комедийно ...

Коментар

Както винаги глупости без да помниш какво е станало вчера Как може да си толкова късопаметен ?

- Аз как точно съм изкарал 100 глупака да протестират обясни моля ?

- къде съм твърдял за 40% спад на общия туризъм в БГ , даи линк ? Дали не съм твърдял за 40 % спад на Руските туристи което е друго ..ма ти едва ли го схващаш ?
              Прилична защита от типа:

- ако си балама върви да ми търсиш глупостите от преди 8 месеца;
              - маскировка вече, че спад нямало да бъде общ за туризъм, ами само за манголците.

Е, и?

Ти отказваш да проумееш елементарни неща, че ще ги компенсираме, както и стана. Няма да признаеш какъв идиот си да вадиш 100 глупака с коли да свирят с клаксони срещу България, защото Жожето е забранил 2 месеца преди това да се стъпва в България.

Сещаш ли се колко нелепо е това, за да го поддържаш като теза? ( тоест ние сме "виновни", че нямало манголци )

Коментар

Ако трябва да сме коректни - ти април месец извади 100 глупака в Бургас да стачкуват срещу отлива на манголски туриски, които лично таварищ Жоженце забрани с указ от февруари месец да стъпват в България.

Та, след като издудна няколко лъжи, то не беше проблем да изцепиш поредната, че спад в БГ туризъм за 2015 година, щял да бъде 40%.
                Както винаги глупости без да помниш какво е станало вчера Как може да си толкова късопаметен ?

- Аз как точно съм изкарал 100 глупака да протестират обясни моля ?

- къде съм твърдял за 40% спад на общия туризъм в БГ , даи линк ? Дали не съм твърдял за 40 % спад на Руските туристи което е друго ..ма ти едва ли го схващаш ?

Коментар

Това го обясни на Лясковския......той твърдеше че Руския пазар за нас няма никакво значение и че едва ли не ще имаме ръст 2015 щото Руснаци не ни трябвали за туризма....

Още фъфли тук по тоя тема и се чуди къв довод да си измисли да ни докаже че всъщност спада е ръст
                  Ако трябва да сме коректни - ти април месец извади 100 глупака в Бургас да стачкуват срещу отлива на манголски туриски, които лично таварищ Жоженце забрани с указ от февруари месец да стъпват в България.

Та, след като издудна няколко лъжи, то не беше проблем да изцепиш поредната, че спад в БГ туризъм за 2015 година, щял да бъде 40%.

На което аз искрено се посмях, както тогава - така и сега! Ще видиш, че като излязат окончателните данни за 2015 година, няма да има спад, па камо ли дивотиите дето ти търпях цяла година и дето обезглави сектора наполовина.

Ама, ти си сфищофску момче и ти е простено да дуднеш глупости по цял ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Не се ежи чак толкова,след Нова година ще разбереш подробности.Харчи правителството, няма майтап.
                    Некомпетен! Според данните за консолидираната фискална програма бюджета към деветмесечието е на излишък. Ръста на БВП е 2,9 процента. Според мен е невъзможно да се постигне 6 милиарда дефижит за два месеца. Дори и да успеят, тогава ръста на БВП трябва да скочи драстично. Няма как да остане 3 процента.
                    Имам ценен съвет. Когато правите пропаганда не говорете за икономика. Това е инвестиционен форум и тук хората разбират от материята. Наблегнете на неща като пиндоси, гейове и други релевантни за познанията на трол материи.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Марков, нормално е да имаш спад в туризма, когато икономиката на най големият ти клиент се е сринала. След девалвацията на рублата почивките в чужбина станаха непосилни за много руснаци. Те пак искат да ходят в чужбина, но няма с какво. Тази хофина спада ще бъде компенсиран от други пазари. За миналата година нямаше техническо време за това. Пък и зам министъра на Орешарски беше некомпетентен. Питай гилдията какво мисли за него.
                      Това го обясни на Лясковския......той твърдеше че Руския пазар за нас няма никакво значение и че едва ли не ще имаме ръст 2015 щото Руснаци не ни трябвали за туризма....

Още фъфли тук по тоя тема и се чуди къв довод да си измисли да ни докаже че всъщност спада е ръст

Коментар

• Марков, нормално е да имаш спад в туризма, когато икономиката на най големият ти клиент се е сринала. След девалвацията на рублата почивките в чужбина станаха непосилни за много руснаци. Те пак искат да ходят в чужбина, но няма с какво. Тази хофина спада ще бъде компенсиран от други пазари. За миналата година нямаше техническо време за това. Пък и зам министъра на Орешарски беше некомпетентен. Питай гилдията какво мисли за него.

Коментар

Той е неграмотен тоя, като дрянуфската съчка, дето сега пуска данни за ЛЕТНИЯ туризъм, а не за ОБЩИЯ, белким я докара на неговата.

Та, тоя бърка бюджетен дефицит с държавен дълг.

Простено му е! Досега не съм видял нито една умна БГ матрьошка. Хем предатели - хем неграмотни
                          Единствения неграмотник тук е Лясковския чирпак.

Лошото в неговия случай е че е агресивно неграмотен и и има проблем с разбирането на писан текст....

Коментар

Това пък къде го видя? Или сте икономически неграмотни или манипулатори. Според мен и двете.
                            Не се ежи чак толкова,след Нова година ще разбереш подробности.Харчи правителството, няма майтап.

Коментар

Това пък къде го видя? Или сте икономически неграмотни или манипулатори. Според мен и двете.
                              Той е неграмотен тоя, като дрянуфската съчка, дето сега пуска данни за ЛЕТНИЯ туризъм, а не за ОБЩИЯ, белким я докара на неговата.

Та, тоя бърка бюджетен дефицит с държавен дълг.

Простено му е! Досега не съм видял нито една умна БГ матрьошка. Хем предатели - хем неграмотни

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                И 6 милярда лева дефицит.Като го сметнем спрямо БВП май излиза 8-10%.

Коментар

Working...
                                X