IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение

СТАЛИН, я ни кажи защо РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ТАКИВА ДЕБИЛИ, ЧЕ ПАК ИСКАТ ПУТИН И ТОЙ ЩЕ ГИ ИЗВЕДЯЛ ... ХАХАХАХ

А това, че 10% ОТ РУСНАЦИТЕ, вече на кредит за започнали да се хранят ?????????????????????????

ТОЯ ПЪК ГЕНОЦИД ЗАЩО Е ЗАРАДИ ПУТИН ИЛИ ЗАРАДИ САЩ
    И ЗАПАДА >????? ? ХАХАХАХ

Старшинка, икономиката е циклична, за догодина ще имат БВП около нулата - дали ще е малък спад или малък плюс ще видим но все тая. Сурвините също ще са на ниски нива ...нормално е да направят икономия тук таме.

Но следващите години икономическия цикъл няма да е все надолу...така че като видят някоя излишна рубла , пак ще си почнат програмата за луната, не ги мисли....
    Last edited by markoci; 29.12.2015, 13:37.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Цяла България ще изкара освобождение от путьофилско иго
      след окончателното падане на рублата
      Аргументи ?
      (ТИ, конкретно, как се облагодетелства, от разликата EURRUB 41 и EURRUB 79 ?)
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Не.
        Прекалено е волатилна за мен. Като златото.
        Аз съм по-....ммм улегнал .
        Преди бях склонен на повечко риск (дори на БФБ ), но с времето...знаеш как е.
        Ко та боли фара тогаз, къф е курса ?
        И друго. Лошо ле е, че рублата се обезценява ?
        (само не ми изилзай с тия глупости за руските гладни петнсьонери, дето нямало кво да ядат..)
        Или просто требе се плюй по русняците ?
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
          ХАХАХАХАХ КАКВА Е СЕГА ТАЗИ НОВИНА АГОНИЯ НА МАЗОХИСТИ, БОЛНИ С ЧЕРВЕНА ЧУ.МА ЛИ ????!!!

А ТОВА, ЖАЛКО Е ВЕЧЕ:

Роскосмос се отказва от проектите, свързани с полети до Луната

Практически всички работи по проекти, свързани с пилотирани полети до Луната, отсъстват от новата версия на Федералната космическа програма за 2016-2025 година, подготвена от Роскосмос след съкращаването на бюджета на ведомството, пише в. "Известия", цитиран от ТАСС.

Изданието отбелязва, че лунната програма е била жертвана заради недостиг на средства. До неотдавна тя беше обявявана като стратегическа за развитието на руската космонавтика.

От първоначалния вариант на Федералната космическа програма от месец април е отпаднало създаването на лунния комплекс за кацане и излитане, създаването на лунна орбитална станция, на лунна база, на лунен скафандър и на системи за робототехническо обезпечаване на Луната.

По информация на "Известия" космическият кораб, който в перспектива може да излети до Луната, продължава да се разработва.

СТАЛИН, мазен, я ни кажи защо РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ТАКИВА ДЕБИЛИ, ЧЕ ПАК ИСКАТ ПУТИН И ТОЙ ЩЕ ГИ ИЗВЕДЯЛ ... ХАХАХАХ

А това, че 10% ОТ РУСНАЦИТЕ, вече на кредит за започнали да се хранят ?????????????????????????

Ами видяха що стана с Украйна и много добре знаят какво ги чака ако дигнат бялото знаме.

Коментар

• Наш Морки и другите БГ матрьошки отричаха над една година, че има криза в Манголия.

Затова ги бях избазикал, че ще разберат за нея, чак когато свърши 2017 година

П.П. Рядка порода зомбита да отричат очевадни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Русия попадна в ”перфектната буря”

Русия попадна в "перфектната буря", а главното събитие на 2015 г. е операцията в Сирия, заяви директорът на социологическия институт ВЦИОМ Валерий Фьодоров.
              В интервю за "Росийская газета" той коментира основните парадокси от изминаващата година и перспективите през следващата. Според него военната операция в Сирия е променила мястото на Русия в света и мирогледа на руснаците, както и възприятието на света за Русия, предаде БТА.

"Това събитие създаде нов коридор за възможното и невъзможното, в който ще се движим през 2016 г. Една от последиците от това събитие е, че вътрешната политика у нас сега е почти незабележима заради значимостта на външната политика", заяви още руският социолог.

По думите му главният парадокс през 2015 г. е в това, че колкото повече се задълбочават световните кризи, толкова повече укрепват позициите на руския президент Владимир Путин.

"Нашите противници по света стават все повече, нефтът все повече поевтинява, рублата е все по-ефимерна, но избирателите вярват на президента, подкрепят го и смятат, че именно той ще ни изведе от зоната на силна турбулентност", добави социологът.

Той определи конфликта в Украйна като регионален, а войната в Сирия - конфликт от световен мащаб. Нефтът продължава да пада, а нашата икономика отслабва заедно с него, подчерта социологът.

"Основните очаквания са свързани с това, че бягането от конфликт към конфликт, от криза към криза ще приключи и ние ще влезем в един посткризисен свят. Но това едва ли ще стане следващата година, тя ще бъде не по-малко сложна от 2015 г.", обобщи Валерий Фьодоров.
              ХАХАХАХАХ КАКВА Е СЕГА ТАЗИ НОВИНА АГОНИЯ НА МАЗОХИСТИ, БОЛНИ С ЧЕРВЕНА ЧУ.МА ЛИ ????!!!

А ТОВА, ЖАЛКО Е ВЕЧЕ:

Роскосмос се отказва от проектите, свързани с полети до Луната

Практически всички работи по проекти, свързани с пилотирани полети до Луната, отсъстват от новата версия на Федералната космическа програма за 2016-2025 година, подготвена от Роскосмос след съкращаването на бюджета на ведомството, пише в. "Известия", цитиран от ТАСС.

Изданието отбелязва, че лунната програма е била жертвана заради недостиг на средства. До неотдавна тя беше обявявана като стратегическа за развитието на руската космонавтика.

От първоначалния вариант на Федералната космическа програма от месец април е отпаднало създаването на лунния комплекс за кацане и излитане, създаването на лунна орбитална станция, на лунна база, на лунен скафандър и на системи за робототехническо обезпечаване на Луната.

По информация на "Известия" космическият кораб, който в перспектива може да излети до Луната, продължава да се разработва.

СТАЛИН,я ни кажи защо РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ТАКИВА ДЕБИЛИ, ЧЕ ПАК ИСКАТ ПУТИН И ТОЙ ЩЕ ГИ ИЗВЕДЯЛ ... ХАХАХАХ

Last edited by Andi11; 29.12.2015, 13:35.

Коментар

• Русия попадна в ”перфектната буря”

Русия попадна в "перфектната буря", а главното събитие на 2015 г. е операцията в Сирия, заяви директорът на социологическия институт ВЦИОМ Валерий Фьодоров.
                В интервю за "Росийская газета" той коментира основните парадокси от изминаващата година и перспективите през следващата. Според него военната операция в Сирия е променила мястото на Русия в света и мирогледа на руснаците, както и възприятието на света за Русия, предаде БТА.

"Това събитие създаде нов коридор за възможното и невъзможното, в който ще се движим през 2016 г. Една от последиците от това събитие е, че вътрешната политика у нас сега е почти незабележима заради значимостта на външната политика", заяви още руският социолог.

По думите му главният парадокс през 2015 г. е в това, че колкото повече се задълбочават световните кризи, толкова повече укрепват позициите на руския президент Владимир Путин.

"Нашите противници по света стават все повече, нефтът все повече поевтинява, рублата е все по-ефимерна, но избирателите вярват на президента, подкрепят го и смятат, че именно той ще ни изведе от зоната на силна турбулентност", добави социологът.

Той определи конфликта в Украйна като регионален, а войната в Сирия - конфликт от световен мащаб. Нефтът продължава да пада, а нашата икономика отслабва заедно с него, подчерта социологът.

"Основните очаквания са свързани с това, че бягането от конфликт към конфликт, от криза към криза ще приключи и ние ще влезем в един посткризисен свят. Но това едва ли ще стане следващата година, тя ще бъде не по-малко сложна от 2015 г.", обобщи Валерий Фьодоров.
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Напълно вярно и се надяваме това да стане бързо........
                  Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

Термуси с топъл чай и пирожки за всички стачкуващи 'орица
                    ---------------------------
                    В Новосибирске под Новый год задерживают зарплату учителям и снегоуборщикам

НОВОСИБИРСК, 28 декабря. В Новосибирске задержка зарплат в декабре коснулась учителей и работников, занятых уборкой снега.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/federal/2015/12/28/1475976.html
                    Last edited by marandi; 29.12.2015, 13:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Можеш ли да дадеш малко инфо, че това съм го пропуснал - пък как такива ограничения в последният бастион на свободата?
                      Петербургским пожарным заплатили только 10 тыс. рублей зарплаты за декабрь

САНКТ-ПЕТЕРБУРГ, 28 декабря. Сотрудникам петербургского МЧС за декабрь выплатили всего по 10 тыс. 100 рублей зарплаты, сообщил правозащитнику Павлу Чикову собеседник, знакомый с ситуацией. Остальное пообещали выплатить после Нового года.

Так же дело обстоит в Казани. Там, по информации СМИ, спасатели получили по 11 тыс. рублей.

"Росбалт" направил запрос в пресс-службу ГУ МЧС РФ по СПб с просьбой прокомментировать ситуацию.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/piter/2015/12/28/1475999.html
                      -------------------------------------------------------
                      П.П. Пропуснах учителите в Новосибирск ли беше и те увиснаха без заплати + университетите.

Общинките гърмят кат' тапи за шампанско в манголия в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Мани, ами след неплатените заплати за медсестри, спешна помощ, фирмите за снегопочистване, днес изпържиха и пожарникарите, като им дадоха само по 10 хил. руплей. Другото след нова година

Тираджиите и те свършиха кинтите, обаче викат, че няма да се откажат и ще се обединят с по-горе изброените.

Нема кинти! Жожето ги открадна
                        Можеш ли да дадеш малко инфо, че това съм го пропуснал - пък как такива ограничения в последният бастион на свободата?
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Изкарваш ле пари от паданети на рублата ?
                          Не.
                          Прекалено е волатилна за мен. Като златото.
                          Аз съм по-....ммм улегнал .
                          Преди бях склонен на повечко риск (дори на БФБ ), но с времето...знаеш как е.

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
                            Момци,вероятно още днес руплата ще е 80 за едно гнило ойро.
                            В момента е 79.67..........Давай Вова,давай!
                            Мани, ами след неплатените заплати за медсестри, спешна помощ, фирмите за снегопочистване, днес изпържиха и пожарникарите, като им дадоха само по 10 хил. руплей. Другото след нова година

Тираджиите и те свършиха кинтите, обаче викат, че няма да се откажат и ще се обединят с по-горе изброените.

Нема кинти! Жожето ги открадна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Мъка, мъка!
                              Банката на Путин се нуждае от спасяване
                              http://www.investor.bg/centralna-i-i...iavane-208582/
                              Изкарваш ле пари от паданети на рублата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
                                Момци,вероятно още днес руплата ще е 80 за едно гнило ойро.
                                В момента е 79.67..........Давай Вова,давай!
                                Мъка, мъка!
                                Банката на Путин се нуждае от спасяване
                                http://www.investor.bg/centralna-i-i...iavane-208582/

Коментар

Working...
                                X