IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    О, кенефчия, що да ме банват, не съм планирал ракетни удари над София като теб и дружката ти русофил Гигов...
    Ко, ко, ко каза ?

Разсекретено: САЩ са планирали 3 ядрени удара в София през 1959-а година

Коментар

Фентъзи автор?
      Не го напъвай, че днес цял ден не може да разбере как БВП на манголците, измерен в долари бил 40% надолу за една година

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        О старшинка , теб не те ли баннаха бе, жанра фентъзе е на Лясковския , аз в чужди дела не се меся....
        О, кенефчия, що да ме банват, не съм планирал ракетни удари над София като теб и дружката ти русофил Гигов...
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
          Ще рече, че се отнася до руските граждани. Аз не съм. Ти дали си или?
          я тои не е бря
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ще рече, че не всички баМки в манголия имат право да продават валута.

Ще рече опять двойка! Садись!
            Ще рече, че се отнася до руските граждани. Аз не съм. Ти дали си или?

Коментар

Фентъзи автор?
              О старшинка , теб не те ли баннаха бе, жанра фентъзе е на Лясковския , аз в чужди дела не се меся....

Коментар

По смешното е че Обонговците вече се надяват че талибаните ще се справят с настъпващата ИД , която полека лека я изтласкват от Сирия и Ирак

И талибаните вече са добрите Муджихидини .......

Фентъзи автор?
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                  Същият текст, редът след "Москва, 29.декабря":

Ще рече, клан-клан-недоклан, дран-дран-недодран, чел-чел-недочел, някой тука е...
                  Ще рече, че не всички баМки в манголия имат право да продават валута.

Ще рече опять двойка! Садись!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Да заминават за манголия, ама там ще ги карат да доказват произход на средства за суми над 200 гадни гущерос
                    --------------------------------------------------
                    СМИ: При обмене валюты на сумму более 15 тыс. рублей придется указывать источник доходов

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/12/29/1476571.html
                    Същият текст, редът след "Москва, 29.декабря":
                    Российским гражданам при покупке валюты на сумму более 15 тыс. рублей после введения новых правил ЦБ в некоторых банках придется предоставлять дополнительные сведения, в частности, указывать источник своих доходов или предъявлять ИНН.
                    Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/12/29/1476571.html
                    Ще рече, клан-клан-недоклан, дран-дран-недодран, чел-чел-недочел, някой тука е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Добре де за какъв и е на САЩ тая армия.Постоянно се фукат със своите ВМС ,а
                      като трябва да се води война карат едните туземци да им вършат мизериите спрямо другите туземци.
                      Да не излезе че и армията им е като кацането на им луната , снимана в някое студио в Невада......

Коментар

По смешното е че Обонговците вече се надяват че талибаните ще се справят с настъпващата ИД , която полека лека я изтласкват от Сирия и Ирак

Добре де за какъв и е на САЩ тая армия.Постоянно се фукат със своите ВМС ,а
                        като трябва да се води война карат едните туземци да им вършат мизериите спрямо другите туземци.

Коментар

Да пуснат руснаците да им видят сметката,кьорав талибан няма да остане.

Коментар

• Да пуснат руснаците да им видят сметката,кьорав талибан няма да остане.

Коментар

И какво САЩ не могат да смачкат някави талибани ли,смешно е?

Коментар

• УАЗ БУХАНКА - позор отечественого автопрома.

http://auto.dir.bg/news_video.php?id=21335045
                                Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Working...
                                X