IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
    ............................

ХалюциНациите продължават!

Айде стига захранване за тая вечер, демокрацията не се смила лесно!
    Ако искаш мога да те питам къде е СССР в момента?

В кофата, колега! В кофата! ( а вие толкова се гордеете с зомби мумията на товариш Ленин ).

Какой християнский обичай, да не го погребат поне в земята, а да го изтъпанят на мегдана, за да събират жълти стинки

Аргументи, освен моята особа имате ли? Като гледам май нямате

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
      Такива историята ги изтрива, както ще изтрие жоженцето - никой няма да го помни след 60 години, освен че това е ахмака, който разпадна Русия, като ги умори от глад.

Коментар

• Такива историята ги изтрива, както ще изтрие жоженцето - никой няма да го помни след 60 години, освен че това е ахмака, който разпадна Русия, като ги умори от глад.[/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
          Следва ли от Вашето твърдение, че трябва де седим и да чакаме още 10 години?
          Нямате много опции в момента. Виж, че по цял ден не спират да дуднат кои били по-големи "патриоти" между Местан или Доган.

Тия, които дуднат подобни глупости трябва да измрат ( като бай Пешовци, Марковци и сие ), а това може само времето да го направи.

Никой няма да се цапа с кръв в момента. По-евтино е да си хванеш самолета за Лондон.

Коментар

• Разбирам ви денонощните напъни да ме вкарвате в някакви абсурдни глупости от типа:

- в Масква първата стена от камък, която виждат е едва през 1260 година, докато през това време Българите, откъдето минат са оставяли градове от Бял камък и затова половината днешни столици наоколо се оказва, че все са основани с БГ укази, но вие откъде да знаете тия неща, Колега?
            - Кремъл е откраднат едно към едно от Казан, при завладяването и унищожаването на Казан от същите тия примати. Затова е разрушен, за да не се разбере кражбата, като е граден от волжските българите
            - и до ден днешен дуднат глупости, че Византия им била дала четмо и писмо - щом е така, защо не пишат на гръцки, бре уважаеми колега?

Мога да продължа доста, но е безсмислено и с неблагодарници не се преговаря. Оставяш го виси на 50 гущерос/месец и да се прави, колкото време си иска на велико.

П.П. Мен тия неща ме дразнят, когато неспирно се дрънкат лъжи. Ако искате да им направя една секси визитка с какво могат да се гордеят, не ми е проблем да им я направя. Но те не спират да напъват все на грешното място, тоест да лъжат, лъжат, лъжат ....

Такива историята ги изтрива, както ще изтрие жоженцето - никой няма да го помни след 60 години, освен че това е ахмака, който разпадна Русия, като ги умори от глад.

Коментар

Това не е твърдение, а Хал Ю ци на Ц и Я!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Времето е ограничен ресурс, колега
                Затова си в сайта само 168 часа в седмица, 52 седмици за година!

Кога ти остава време за половинката, ако изобщо има такава, е конспиративен въпрос!

Коментар

Омръзна ми да казвам, че до 2025 година БГ Империя ще крета/живурка по много причини, а след това рязко ще се изстреля нагоре като световен статус и признание.

Едва тогава ще успеем да материализираме нещата.

П.П. Матрьошките са твърде ниска топка, за да влязат в продуктите, които правя - но въпреки това виждате, че уважавам избора им, който правят откакто са се пръкнали, предвид че времевия им тайминг не е особено голям.

Не съм хукнал да дудна по цял ден колко са тъпи. Не защото не мога, а защото е излишно хабене на енергия, която ми трябва да други неща.

Коментар

• Омръзна ми да казвам, че до 2025 година БГ Империя ще крета/живурка по много причини, а след това рязко ще се изстреля нагоре като световен статус и признание.

Едва тогава ще успеем да материализираме нещата.

П.П. Матрьошките са твърде ниска топка, за да влязат в продуктите, които правя - но въпреки това виждате, че уважавам избора им, който правят откакто са се пръкнали, предвид че времевия им тайминг не е особено голям.

Не съм хукнал да дудна по цял ден колко са тъпи. Не защото не мога, а защото е излишно хабене на енергия, която ми трябва да други неща.

Коментар

На матрьошките исторически е предопределено да им подхвърлят 40-80 гущерос/месец и да ги гърчат.

Видят ли малко повече левас и започват да дуднат колко са фелики, което не е добре. В Азия и да си знаят мястото
                      - Вие ли сте им "исторически предопределили" това, колега? Ех че лоши матрьошки, от "Бог" Маранди по-велики ще ми се правят. И кой от тях се правел на "фелик"? А? Междувременно, загърбвате накъсването в етнически маркирания електорат с цел тотално раздробяване политическото статукво? А знаете ли, какво ми каза днес познат политически наблюдател? Каза ми, че идеята , след разцепването на ДПС, е да се разцепи и Герб или поне, да им се намали броят депутати тъй, щото парламентът да стане неспособен да взема самостоятнелни решения /не, че още е но, все пак/ и, накрая, тук окончателно да се наложат проамерикански пионки, доколкото руските щели да бъдат вече история. Умен човек ми го рече, с три висши и влияние в поне две партийни линии. Да опонирате нещо, "боже"?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                        Основният проблем може да се каже още по-накратко
                        На матрьошките исторически е предопределено да им подхвърлят 40-80 гущерос/месец и да ги гърчат.

Видят ли малко повече левас и започват да дуднат колко са фелики, което не е добре. В Азия и да си знаят мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Тираджиите в Русия постигнаха успех:
                          25/12/2015 Госдума е приела закон, намаляващ глобите 100 пъти - от 450 000 рубли на 5 000 рубли.
                          Ротенберг (РТИТС - системата «Платон») ще си получава годишно от държавата 10,6 млрд рубли от 2015 до 2027 год., но това е друг въпрос
                          http://www.rbc.ru/business/29/12/201...79471719a0032b
                          Ако имаше успех, нямаше да продължават да стачкуват. Опитаха се да им измият очите с тая глупост, но те не стачкуват за това, а за новите тарифи на километър такса, които влизат от март месец.

Също така тия дни им извадиха методологията, по която са им смятали въвеждането на системата Платон и се оказа, че това е немска система от 85 година, която е неточна и ги удря с едни 5% ( около 10% ) повече като износване на пътната настилка за техния тонаж, а това не е вярно.

Хората са абсолютно грамотни и директно казват, че това е монопол за поредния приятел на Вова, с който искат да ги сурвакат, но при тия параметри бизнесът им става нерентабилен и просто ще спрат да бачкат, понеже няма откъде да вадят да плащат по 400 хил. руплей/годишно, колкото ще станат ставките спрямо досегашните 40 хил./годишно.

Това е накратко! Поздрави!

Коментар

• Много срамежливо това рубле. Пак го напъват, па то се прави, че се дърпа

Коментар

Бях позабравил какво точно пуснах с този си пост но, определено, нито беше злонамерен, нито извън темата. Разбирам, че ви се трие но бихте ли върнали поста на мястото му, моля? Я, колко пределно явни обиди, грубости и клевети се тиражират от някои - защо тях не премахвате?
                              Eми измамниците вече не се толерират както преди,
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• The Senator
                                Това съобщение беше изтрито от mibova. Причина: Придържайте се към правилата на сайта и към темата.
                                Бях позабравил какво точно пуснах с този си пост но, определено, нито беше злонамерен, нито извън темата. Разбирам, че ви се трие но бихте ли върнали поста на мястото му, моля? Я, колко пределно явни обиди, грубости и клевети се тиражират от някои - защо тях не премахвате?

Коментар

Working...
                                X