IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ами ние сме на система тейк анд пей, бре неграмотно момче.

Демек, парите напред и плащаш, колкото заявиш, а не колкото си консумирал.

Ти БГ Империя ще ги изкараш мошенници ли, бре? Я, дай пак и кажи за една стотинка да дължим на тия пещерняци?

Хайде сега с пачката в ръката тръгни да търсиш газ.....Не е важно колко пари имаш,а какво може да вземеш с тях...Според теб как ще накараме рашките да ни дадат газ....Нашите пари са смешни за тях,обаче газта е жизненоважна за нас.....Я кажи сега колко е капацитета на терминалите за газ на ЕС.....210 милиарда ли беше.....и 510 да е....какво ни ТОПЛИ нас сега......думите и обещанията не топлят...Моли се да не спрат нацяло газта,че бая фалити ще има....

Видя ли линковете ,които пуснах за цената на газта в Германия и БГ...

Поговорка....Срещу ръжен не се рита,....освен ако не са ти подковани обувките.....Ние сме по джапанки,даже да не казвам,че сме боси.....

Коментар

• Бивш морски пехотинец от САЩ: Аз помогнах за създаването на "Ислямска държава"
      - Щатските войници газеха с БТР-ите си труповете на невинни иракчани, гавреха се с тях и съсипваха домовете им

Бившият морски пехотинец от САЩ Винсънт Емануел публикува статия за службата си в Ирак, в която заявява, че е помогнал за създаването на "Ислямска държава". В материала ветеранът си спомня как той и останалите американски войници са се държали с обикновените иракчани, съобщава RT. Емануел описва нощните "патрули" на щатските пехотинци, когато те ловели местните мъже и ги заключвали под стража, връзвали им ръцете, слагали им на главите найлонови торби, а след няколко дни, а понякога и месеци, ги пускали далеч от домовете им.
      Винсънт Емануел смята, че заради подобни действия на САЩ в Ирак се е появила "Ислямска държава".

"В своята статия описах събития, на които ежедневно бях свидетел в Ирак по време на втората си командировка. Американските морски пехотинци убиваха невинни, измъчваха беззащитни мирни жители, унищожавайки домовете им и обезобразявайки мъртвите тела. Те прегазваха с БТР-ите си труповете, смееха се и се снимаха с тях. Дълбоко в себе си знаех: това, което виждам, не е правилно, аморално е, несправедливо и незаконно. Освен това разбирах, че ни чакат сериозни последици... И ето - имаме "Ислямска държава". Важното, което трябва да помнят жителите на САЩ и Запада е, че именно ние станахме източника на това насилие и хаос", заявява бившият морски пехотинец.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ами ние сме на система тейк анд пей, бре неграмотно момче.

- Я някой, дето знае английски, да опита да преведе "ясната" мисъл на Маранди, става ли? Тук отново твърдя, че не знае, какво пише. Коментари?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          С червените ботушки потропва дядо МРАЗ.....

Нов сценарий с газа – Русия спира от 1 януари доставките за 200 000 семейства в България?

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5204674
          Газпром спира само газа да Овъргаз заради търговски спор , доставките за другите клиенти в България си вървят. Те могат да препродават на Овъргаз , като поемат риска от неплащане .........
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
            Лошо няма и ти да доставяш по-евтин газ от другаде, "Боже" Маранди? Хайде, ти доставяй, аз ще купувам и ще ти плащам на теб. Лично. И няма да се пазаря.

- Ама какво стана с твоя ентусиазъм, брат?
            И каква стана тя,газ няма и няма откъде да дойде?

Коментар

Лошо няма и ти да доставяш по-евтин газ от другаде, "Боже" Маранди? Хайде, ти доставяй, аз ще купувам и ще ти плащам на теб. Лично. И няма да се пазаря.

Е, какво зависи от мен, бре шуши?

Договори ли съм подписвал, инфструктура ли съм ви правил, дет' 5 години все не можело да се пусне връзка с други.

Румъния от тази година тотално спря внос на руска газ. Украйна тоже. За какво ми дуднеш на мен, като нищо не зависи от мен?

Радвай се, че са червена кордела до червена кордела в Парламента и после чупете пръсти що не иде никой инвеститор тук.

Че вие елементарна услуга като газоподаване не можете да му предоставите, бре - хахаха

Коментар

- Даже не разбира, какво аджеба, пише.
                Сложи го в игнора!
                Това е единственият отговор за троловете!
                Повярвай, съжалявам, че го направих едва днес!

Влизаш, страници наред само Маранди и всичките му никове.
                Засега сложих Имхотел и Маранди, два ника на едно и също лице.
                С времето и другите, ако са нагли!
                Остави го гладен, поне седмица! Пробвай!

Коментар

Дали не разбирам, мастър на бойлери за топла вода?

Разбирам ти еуфорията от тази новина, която дойде - надяваш се да продадеш половин самовар на някого, на цената на АЕЦ
                  ? айде, не чак на "имперски"- на обикновен книжовен български език го напиши, отклоненията ти не достигат до ума ми.
                  Мо-о-оля те, "боже"

Коментар

Ама заминавай да се радваш на турецкия пАток, на китайските и спри да дуднеш тук за манголска газ, бре.

За 5 години - 3 пъти посред зима все имат проблеми. Щом са толкоз проблемни и не щат кинти - у лево да ги е'ва

Коментар

Дали не разбирам, мастър на бойлери за топла вода?

Разбирам ти еуфорията от тази новина, която дойде - надяваш се да продадеш половин самовар на някого, на цената на АЕЦ

Коментар

Ти БГ Империя ще ги изкараш мошенници ли, бре? Я, дай пак и кажи за една стотинка да дължим на тия пещерняци?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=hnJihXH468M

МИСИЯТА НА ВОЙНСКИ СЪЮЗ -"ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
                          Last edited by Сините камъни; 30.12.2015, 22:52.

Коментар

Бе интереса - едно, а откъде минава тръбата - сто и едно. Каквото и да им говориш на тези приятели, напразно е. Само се хабиш, Бобане. Затова, свиркай си.
                            Ама заминавай да се радваш на турецкия пАток, на китайските и спри да дуднеш тук за манголска газ, бре.

За 5 години - 3 пъти посред зима все имат проблеми. Щом са толкоз проблемни и не щат кинти - у лево да ги е'ва

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator
                              Превърти лентата назад и ще видиш, че приказката за "Доган, по-българин от всички българи" я разправяха такива като теб, драги. Не прехвърляй от болната глава на здравата.
                              Взе ми думата!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Виждаш ли как го правят,без никакви мотиви.....макар,че и тока се плаща.

Разсъждаваш по двоен стандарт,Украйна може да спира тока и е гот това.....а рашкита нямат право да спират газта......

А трябва да сме реалисти.....и да гледаме къде имаме интерес....

Коментар

Working...
                                X