IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Путин бил направил незаконни мемета с неговия образ в Русия

За щастие в България няма руски закони

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Триумвирата от мъжки секретарки на генерал-губернаторът на Русия за България Меди Доганов са тръгнали да се обясняват. Да тръбят че босът им няма нищо общо с Русия, че те са цветя с най ухаен аромат. Срам и смрад. Влезнаха в капана, сега пак ги натовари да ближат това което той е надробил
      http://news.bg/politics/ne-ste-razbr...rvi-v-dps.html
      Е, какъв капан? Нали бяха тройна коалиция БСП, ДПС, Атака ( па сега го раздават опозиция ) = чалма с петолъчка

Наш Морки няма проблем с тия неща, докато по цял дудне за предатели из форумо и къф як булгериън е той. Нали жожо и бат'ерго бяха гадженца ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
        Не мога да не поднеса извиненията си!

Съжалявам, наздраве, колеги!

ЧНГ и всичко добро през тая Нова година!

Нека наистина бъде НОВА, с ново начало за България и всички българи!
        Да си жив и здрав и ти и семейството ти!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Наздраве да е!
          Last edited by X_Y; 02.01.2016, 12:27.

Коментар

• Няма да повярвате, но точно като изпратих поста си - зад мен изтрещя!

Изтрещя тапата на недопитото шампанско... Да бъде, дружина!

Коментар

• Не мога да не поднеса извиненията си!

Съжалявам, наздраве, колеги!

ЧНГ и всичко добро през тая Нова година!

Нека наистина бъде НОВА, с ново начало за България и всички българи!

Коментар

Не поставям НЕДОВОЛСТВОТО към ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА към поведението, което наричаме агресивно.
                На теб, приятелю - отново ти казвам, че когато предадеш урока за активна енергия на 6-месечното си дете - то няма да усети по-голяма топлина в твоето жилище
                Всичко това е по причината, че ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА "усвояват" средства и мислят единствено за времето, докато изтече мандата им. ПРОДАЖНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА закриват на практика страната България.
                Сега, вероятно съм станал по-ясен.
                Мико, това че не разбираш от токове и енергетика е ясно. И за това нападаш Бате Пешо.
                Всъщност и двамата сте почти на едно мнение, ама ти не го разбираш. Може би защото Бате Пешо го е написал по начин, който ще го разбере само електротехник, като мен.
                Та мисълта ми е да не се препирате.

А иначе за изчислението на мрежата и за натоварванията с парно и без парно има какво да се каже. Например ние в Шумен имаме два етажа от една административна сграда, която е проектирана да се топли на парно. Сети се сам, какво се случи, когато в Шумен спряха централното парно. Всички си сложиха климатици и допълнително си включваха духалки. И инсталацията естествено не издържа. Няма да ви занимавам с технически подробности, просто подмених инсталацията.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не поставям НЕДОВОЛСТВОТО към ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА към поведението, което наричаме агресивно.

На теб, приятелю - отново ти казвам, че когато предадеш урока за активна енергия на 6-месечното си дете - то няма да усети по-голяма топлина в твоето жилище.

Всичко това е по причината, че ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА "усвояват" средства и мислят единствено за времето, докато изтече мандата им. ПРОДАЖНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА закриват на практика страната България.

Сега, вероятно съм станал по-ясен.

Коментар

Пич, виж сЯ, ще ти говоря бавно, вярвам, ще ме разбереш...

1. Приемам, че газ е нямало. Смяташ ли, че когато "мрежата е била изчислена", то тя е изчислявана за сегашните консуматори? Или за теб е все тая, дали ще имаш консуматор с мощност 2000 W и 6000 W ?
                    Та, казваш, като надвишиш - "щрак и мрак" - нали така казваш?

Не ми отговаряй на следващия въпрос, моля: АБЕ, ТИЯ, ДЕТО ПИШАТ ТУК - ЗАЩО НЯМАТ ПОНЯТИЕ, КАК СЕ ГЛЕДА ДЕТЕ? А ДЕЦА? А страна, без деца?

Дели си ти амперажи на волтове...., сичкото се е учило, а децата през това време - какво да делят и умножават? Или децата ти, още едногодишни - ще почнат да спрягат закона на Ом, за да им е топло?

Има ли някаква отговорност у хората, които тук пишат такива изречения: "Така че не се безпокой.", пишат, без да са отгледали при подобни условия, които обсъждат тук - дори и едно дете?

2. Ти знаеш ли изобщо, какви пари е наливала държавата, за да изгради електропреносната мрежа? Милиарди. Разходи се из страната. Не си ли обръщал внимание на високоволтовите далекопроводи? Не говорим за 20 киловолтовите, а за номинални напрежения 110, 220, 400 киловолта.

Сещаш ли се, пич, за какви жълти стотинки беше продадено от ПРОДАЖНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА това НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО? С каква цел беше продадено, ли? АДИ пак да не ми отговаряш! Наливаме ли сега пари по тоя параграф, всеки месец? Наливаме! Някой да е сътворил нещо по тая мрежа? Разходи се, виж изядените от ръжда далекопроводи. Как смяташ, дали корозията им пречи, или скоро ще почне да се случва най-лошото? Добре, че са ПРЕОРАЗМЕРЕНИ навремето, но и това не е гаранция, че ще устискат, без поддръжката, за която ВСЕКИ МЕСЕЦ ПЛАЩАМЕ СУХИ ПАРИ!!!!

Продажниците си напълниха и пълнят гуши!

3. Това си написал правилно: "Виж ако в топлофициран район се случи народа ще стои на студено". Има такива огромни райони, ама пак не ми отговаряш /не прави опит, нямаш основания/, та КОЙ ще гледа деца в тая страна, ако е в топлофициран район? Ще закриваме ли страната вече?, ако...

4. АЕЦ също ликвидираха - същите ПРОДАЖНИ....

КОЙ мисли отговорно в тая страна, ето на тоя въпрос ми отговори: КОЙ мисли отговорно, но ЗАНАПРЕД, а НЕ САМО ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ.

Чат ли си сега, защо нищо не си написал? Безотговорна работа.
                    Пеко ти явно имаш голям проблем.Че не знаеш какво е ток напрежение и мощност е ясно.Това го разбирам.Но да се репчиш не го разбирам.Агресивното невежество в случая е очарователно.Та ако искаш да научиш нещо чети внимателно мисли и питай.Лошо е когато не разбираш нещо да се държиш агресивно.Та всеки апартамент си има определена мощност която може да консумира.понеже напрежението не се мени кой знае колко остава да мерим тока.Щото ток по напрежение дава мощността ако приемем че товара е чисто активен.Та като отидеш и видиш колко ампера е предпазителя ще разбереш каква мощност ти е отпусната.Надвишиш ли я следва щТрак и пълен мрак.Така че мрежата не можеш да претовариш.Сечението на захранващите кабели на блока е съобразено с товарите в апартаментите.Няма как да претовариш мрежата.Няма как да претовариш и трансформатора.Анадънму.А какви консуматори е имало преди 20 години и какви сега нема значение.Ако са ти отпуснали 5-6 киловата само бойлера ти е два или три в зависимост какъв си купил.Кат включиш котлона и он 2 киловата има фурна осветление телевизия компютри.Така че ще ти се налага да смяташ непрекъснато какво можеш да включваш.Щото като включиш и два радиатора по киловат и половина и ойде коньо у ряката.ще се къпеш напролет на перловеца

Коментар

Глупости.
                      Кажи по-добре твоите побратими от 1944 до 2015
                      • Колко откраднаха от пенсионния, здравния и общонароден индустриален и селскостопански фонд?
                      • Колко българи умориха от недояждане и недолечение?
                      • Колко от най-надарените българи прогониха в чужбина?
                      Не знам бе франсе,тия неща дето ме питаш не станаха ли след 1989г?Тези въпроси
                      ги задай на Световната банка,МВФ и нашите нови бойни другари от САЩ и ЕС.
                      Last edited by Grosss; 01.01.2016, 22:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                        Тия квартали когато са проектирани газ е нямало.Ако е нямало и парно мрежата е изчислена.Така че не се безпокой.Виж ако в топлофициран район се случи народа ще стои на студено.За мрежата не се безпокой.Всеки апартамент си има предпазител преди електромера.Като му видиш ампеража и умножиш по 220 ще разбереш каква мощност имаш.....И от там какво можеш да включиш/Като надвишиш щТрак и мрак....

Пич, виж сЯ, ще ти говоря бавно, вярвам, ще ме разбереш...

1. Приемам, че газ е нямало. Смяташ ли, че когато "мрежата е била изчислена", то тя е изчислявана за сегашните консуматори? Или за теб е все тая, дали ще имаш консуматор с мощност 2000 W и 6000 W ?
                        Та, казваш, като надвишиш - "щрак и мрак" - нали така казваш?

Не ми отговаряй на следващия въпрос, моля: АБЕ, ТИЯ, ДЕТО ПИШАТ ТУК - ЗАЩО НЯМАТ ПОНЯТИЕ, КАК СЕ ГЛЕДА ДЕТЕ? А ДЕЦА? А страна, без деца?

Дели си ти амперажи на волтове...., сичкото се е учило, а децата през това време - какво да делят и умножават? Или децата ти, още едногодишни - ще почнат да спрягат закона на Ом, за да им е топло?

Има ли някаква отговорност у хората, които тук пишат такива изречения: "Така че не се безпокой.", пишат, без да са отгледали при подобни условия, които обсъждат тук - дори и едно дете?

2. Ти знаеш ли изобщо, какви пари е наливала държавата, за да изгради електропреносната мрежа? Милиарди. Разходи се из страната. Не си ли обръщал внимание на високоволтовите далекопроводи? Не говорим за 20 киловолтовите, а за номинални напрежения 110, 220, 400 киловолта.

Сещаш ли се, пич, за какви жълти стотинки беше продадено от ПРОДАЖНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА това НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО? С каква цел беше продадено, ли? АДИ пак да не ми отговаряш! Наливаме ли сега пари по тоя параграф, всеки месец? Наливаме! Някой да е сътворил нещо по тая мрежа? Разходи се, виж изядените от ръжда далекопроводи. Как смяташ, дали корозията им пречи, или скоро ще почне да се случва най-лошото? Добре, че са ПРЕОРАЗМЕРЕНИ навремето, но и това не е гаранция, че ще устискат, без поддръжката, за която ВСЕКИ МЕСЕЦ ПЛАЩАМЕ СУХИ ПАРИ!!!!

Продажниците си напълниха и пълнят гуши!

3. Това си написал правилно: "Виж ако в топлофициран район се случи народа ще стои на студено". Има такива огромни райони, ама пак не ми отговаряш /не прави опит, нямаш основания/, та КОЙ ще гледа деца в тая страна, ако е в топлофициран район? Ще закриваме ли страната вече?, ако...

4. АЕЦ също ликвидираха - същите ПРОДАЖНИ....

КОЙ мисли отговорно в тая страна, ето на тоя въпрос ми отговори: КОЙ мисли отговорно, но ЗАНАПРЕД, а НЕ САМО ДО КРАЯ НА МАНДАТА МУ.

Чат ли си сега, защо нищо не си написал? Безотговорна работа.

Коментар

А запита ли се защо Barbaron Ви занимава с Русия?
                          Защото живее щастливо 33 години във Франция - "жертва" на "неолибералното пиянство",
                          анализирано от Петко по всички правила на марксистко-ленинските "науки",
                          и му е забавно да покаже
                          до къде води алтернативната на това "пиянство" диктатура в Русия
                          2015. ПУТИН В ЦИФРАХ И ФАКТАХ

http://rusnsn.info/vazhnoe/2015-puti...-i-faktah.html
                          Сумати франсета избиха арабите в атентати и не се знае колко още избият,но ти
                          си щастлив даже и чалмата да ти сложат.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Жоженцето ли няма да доживее до пенсия? Ами, и аз мисля така
                            ---------------------

Путин с оценка слаб за управлението на руската икономика

http://www.investor.bg/centralna-i-i...nomika-208659/
                            ----------------------

Родните БГ матрьошки марш към Блумбърг да им обяснявате колко са фрости
                            Да мисленето явно не ти е силната страна.Щото мислеше че няма да изкара до октомври миналата година после стана ноември.Ей тая гад не ще да мре.Ми на всичкото отгоре ви и оножда по няколко пътти ката ден

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Пак бягаш от съшността на въпроса....
                              Само да ти кажа,че в един газифициран квартал,ако пуснат духалките,няма да издържи енергийната система....За дърва не говоря,много хора нямат и комини....
                              Все пак сме в Европа,не сме предполагали,че някой варварин ще ни спре газта...

А днес видях едно нещо за цената на газта на входа на БГ.....горе долу от 1.01.2016 ще струва на цена на германската към 31.12.2015г....

Ето и линкове...

Germany Natural Gas Price
                              https://www.quandl.com/data/ODA/PNGA...ural-Gas-Price

http://www.dker.bg/files/DOWNLOAD/res_c-48_15.pdf
                              Тия квартали когато са проектирани газ е нямало.Ако е нямало и парно мрежата е изчислена.Така че не се безпокой.Виж ако в топлофициран район се случи народа ще стои на студено.За мрежата не се безпокой.Всеки апартамент си има предпазител преди електромера.Като му видиш ампеража и умножиш по 220 ще разбереш каква мощност имаш.....И от там какво можеш да включиш/Като надвишиш щТрак и мрак....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Много поучително.
                                Раждат ли се такива хора по нашите земи , в нашето съвремие?
                                http://www.investor.bg/aziia/336/a/g...uan-iu-191552/
                                Пожелавам на всички българи да доживеят управлението на такъв политик в БГ .
                                И на тези на които няма да им хареса
                                Човека е разбрал че дисциплината и редът са по важни от демокрацията.Е когато и ние българите осъзнаем това.

Коментар

Working...
                                X