IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Тц!
    САЩ са планирали ядрени удари срещу България. Имали са в София три набелязани цели за ядрени удари, летището Враждебна, летището Божурище и Кумарица. Това не го знам къде е.

http://www.bnews.bg/article-145426

Та е ясно кой е големият "приятел" на България.
    квартал в град Нови Искър - район на София.... предполагам нещо свързано с доброславци....

Коментар

Тц!
      САЩ са планирали ядрени удари срещу България. Имали са в София три набелязани цели за ядрени удари, летището Враждебна, летището Божурище и Кумарица. Това не го знам къде е.

Хахахах, ами тогава имали ли са Ядрена БОМБА???
      И то не всичко, което лети се яде, ама нищо говорете си!!!
      Путин Ви спусна, такава новина и веднага КЛЪВНАХТЕ. Ами толкова си МОЖЕТЕ!!!

Коментар

Тц!

Че то през 57 не ни бяха приятели бе, уйо! По-скоро 'дружбата" ни с източника на "слънцето и въздуха" е била определяща за набелязаните цели, следователно - не е добре да дружим с този източник... Впрочем и селото на баба ми е в списъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Ти ли беше ракетчика, планиращ удари срещу София, не е ли меко казано лицемерна горната ти констатацийка...
          Тц!

България също е в списъка. Тук е трябвало да паднат 16 бомби - 3 в София (Кумарица, Божурище, Враждебна) и по една в другите големи населени места - Балчик, Горски извор, Крумово, Карлово, Каменец, Пловдив, Ловеч, Габровница, Равнец, Стара Загора, Узунджово, Ямбол, Добрич.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Ми реших аз като представител на руските тролове!
            Да на гледам темата! Аххх кой да видя... Теб!

Някак си по "Фройдиски" пишейки за Хуйлостан, ми се струва, че подсъзнателно изпитваш дифицит на "мъжко приятелство", та за това са честите асоциации с Хуйлостан!

Сигурно не е лошо да пишеш за Хуйлостан, докато си мечтаеш за Хуйлоси!
            Виждам, че не познаваш някои съвременни понятия и докато аз правя една единствена асоциация (виж тук https://en.wikipedia.org/wiki/Putin_khuilo!), то при теб подобно фалическото влечение (дали има определена хомосексуална насоченост не знам, ти ще кажеш) е не само видно в думите, но и имплицирано например в избраната снимка на аватара и да речем във фалическата форма на щата Флорида... но не знам, пак казвам, ти ги разбираш, ти ше кажеш...

Коментар

А бе по-добре че САЩ са ни бомбардирали, че ако ни бяха съюзници, сега изобщо нямаше да ни има на картата.

Щото ако се сещате кой погуби огромната Британска империя? Подсказвам, не е Германия и Хитлер, нито пък е Съветска Русия и Сталин.
              Ти ли беше ракетчика, планиращ удари срещу София, не е ли меко казано лицемерна горната ти констатацийка...
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Е то това трол като теб най-добре трябва да го знае...
                Ми реших аз като представител на руските тролове!
                Да на гледам темата! Аххх кой да видя... Теб!

Някак си по "Фройдиски" пишейки за Хуйлостан, ми се струва, че подсъзнателно изпитваш дифицит на "мъжко приятелство", та за това са честите асоциации с Хуйлостан!

Сигурно не е лошо да пишеш за Хуйлостан, докато си мечтаеш за Хуйлоси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Искаш да кажеш ,че след като нямаме армия и вече сме със събути гащи
                  можем да разчитаме на" честната" ви каубойска дума.
                  Искам да кажа, че в България гащи събуват само една определена група фили... И не е от днес, събуват ги още от времето на Драган Цанков (известен с прочутия мемоар до султана, да дойде и завземе Румели, докато русите окупират Северна България), през тези от времето на Георгий Михайлович (небезизвестен шеф на Коминтерна), Васил Коларов и Чочоолу, които през 40-та призоваваха царя да присъедини България към Тристранния пакт, а после отвориха вратата на Сталин, та до Вас днес, които лапат джуджевия...
                  Last edited by kandid; 04.01.2016, 16:27.

Коментар

• Честита Нова година на "обединена" Европа.

Нова година – нови гранични проверки в Европа
                    Швеция въведе паспортен контрол на границата с Дания, Дания пък въведе граничен контрол с Германия

Първият официален работен ден на новата година доведе до нови гранични проверки в Западна Европа.

След като в ранните часове на понеделник (4 януари) стана ясно, че като част от мерките за намаляване на миграционния поток към Швеция са въведени проверки на самоличността на пътуващите от Дания за Швеция, и Копенхаген въведе временна проверка на документите на границата с Германия.

За да им бъде позволено да се качат на влакове, фериботи и автобуси за Швеция, пътниците от Дания трябва да покажат паспорт или друг вид валиден личен документ, предаде DPA.

Подобни проверки между двете държави не са практикувани от 50-те години на ХХ век.
                    Изобщо планът на лайняните кравари да разединят и унищожат Европа се изпълнява с пълна сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Част от сортировката при постъпване на работа в подобни дружинки, минава през подбор по "принаджежност"!
                      Е то това трол като теб най-добре трябва да го знае...

Коментар

Мдааа, забелязахме, че пропагандта на Кремъл вече залага не на това да кара българите да обичат Хуйлостан
                        Не знам дали българите обичат Хуйлостан, но съм убеден, че контингента на НПО помиярчетата много обичат да смучат Хуйлоси! Част от сортировката при постъпване на работа в подобни дружинки, минава през подбор по "принаджежност"!

Коментар

Мдааа, забелязахме, че пропагандта на Кремъл вече залага не на това да кара българите да обичат Хуйлостан, а да се възползва от наследената и възпитана омраза към Турция...
                          Разбира се, така поставена двуполюсно играта на Кремъл е насочена към по- (как да кажа) ненадарени от съдбата с определени интелектуални способности наши сънародници... а такива дал Бог и 70 години комунистическо псевдообразование и цензура на истинската българска история...
                          Искаш да кажеш ,че след като нямаме армия и вече сме със събути гащи
                          можем да разчитаме на" честната" ви каубойска дума.

Коментар

• А бе по-добре че САЩ са ни бомбардирали, че ако ни бяха съюзници, сега изобщо нямаше да ни има на картата.

Щото ако се сещате кой погуби огромната Британска империя? Подсказвам, не е Германия и Хитлер, нито пък е Съветска Русия и Сталин.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Е нема такива неща бе..даже и Англия и САЩ не са бомбандирали София ма хич......
                              Това какво общо има с обекта на разговора "Обявяване на война от СССР на България?"
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Ами то какъв е изборът? Ако не е червено ще е зелено с полумесецът.
                                Мдааа, забелязахме, че пропагандта на Кремъл вече залага не на това да кара българите да обичат Хуйлостан, а да се възползва от наследената и възпитана омраза към Турция...
                                Разбира се, така поставена двуполюсно играта на Кремъл е насочена към по- (как да кажа) ненадарени от съдбата с определени интелектуални способности наши сънародници... а такива дал Бог и 70 години комунистическо псевдообразование и цензура на истинската българска история...

Коментар

Working...
                                X