Първоначално изпратено от nuclear power plant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеПълни глупости. Китай и САЩ презират руслямия, Финландия, Беларус, Казахстан и Азербайджан се страхуват от нея, Украйна откровено я мрази, на норвежци, японци им е през оная работа.
Кой остана - Монголия и Северна Корея? Добра компания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеКитай Беларус Украйна Казхстан Монголия Япония САЩ Северна Корея Азербайджан Норвегия Финландия.
Русия я мразят както казва отец Никанор духовно болните мозъци
А за Финландия, Украйна и Япония е най-якия виц, който скоро съм чувал...мести го в съседната тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеКитай Беларус Украйна Казхстан Монголия Япония САЩ Северна Корея Азербайджан Норвегия Финландия.
Кой остана - Монголия и Северна Корея? Добра компания
Коментар
-
Лютви Местан бе отстранен от ДПС по начин типичен за времето на съветския комунизъм. Бе отстранен, защото имаше достойнството в българското народно събрание да каже гласно една истина:
„Режимът на Башар Асад и „Ислямска държава“ са основната причина за военния конфликт в Близкия Изток, чиято последица е бежанската криза…; руската военна авиация нарушава въздушното пространството на Турция многократно въпреки многократните официални предупреждения. Нарушаването на въздушното пространство и суверенитета на която и да е държава, член на НАТО, е нарушаване на самия Атлантически съюз.”
И Местан подкрепи призива на НАТО за „деескалация на отношенията между Русия и Турция и за връщане към политическия диалог“.
Коментар
-
Днес хората ги обединяват не расово-етнически „ценности”, не продажбата на газ и петрол, а ценностите на човешките права и свободи, на свободата и демокрацията. Обединяват ги западните ценности. Обединява ги това, което е направило живота на западния човек – европеец, американец, канадец, по-добър от този, който живяхме в рускосъветската орбита. Затова и хора от всички бивши социалистически държави търсят в западния свят образование, култура, работа, живот. Никой не бяга към Русия. Самите руснаци бягат на Запад. За тях и България е вече Запад. Затова и идват у нас. Защо при социализма руснаци не се заселваха у нас? Защо тогава не купуваха имоти у нас? Отговорът е: защото тогава не бяхме запад за тях. И още нещо. Русия не е предлагала никога на нашия народ нито свобода, нито демокрация, нито човешки права. Ето защо днес, когато нашият народ има ясна цел и мисия пред себе си, атаката срещу България на Ахмед Доган и кукловодите му от бившата ДС, няма да успее. Конец, товарищи!
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ кажи ми поне един неин съсед дето да не я мрази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе ми се вярва някой да я мрази. Обаче все така се случва, че всичко, което мразим да е руслямско
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеИ защо мразиш Русия тогава?Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеЛъжата е голям грах.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНаистина велика дата! Гордея се, че мой предтеча подписа договора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОооо не бъркаш жестоко!
Аз празнувам на 3 март.
3 март 1918 година е велика дата в българската история.
Коментар
-
nuclear power plant
Ето го гения когото убихте.
Прощално
На жена ми
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.