IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Странно е. Комунистически крадци наричат събратята си "комундета"...

    Хора, учили руски насила без грам ропот станаха "експерти" по български, по католици и от папата..

    Рускопоклонници станаха германисти..

    ББ е премиер..

    Мдааа..
    The strongest stand last.

    Коментар



    • Защо ислямистите изнасилват немкини. Защото така ги възпитава Коранът

      Хулиганите в Кьолн са виновни пред исляма – пили са алкохол! Иначе изнасилването на германските жени не е грях, даже се насърчава от Корана.

      Време е да се кажат открито фактите за тази религия. Да, насилието срещу жените е кодирано дълбоко в нея. Да забраняваш или да потискаш обективното знание за този жесток културен код, което се практикува от европейските политици, е мултикултурен фашизъм. Заради евтината работна ръка европейските елити подлагат на насилие жените на своята средна класа.

      Стига сте слушали ходжите по телевизиите

      да ви обясняват колко хуманна религия е ислямът. Прочетете сами Корана и “Хадисите” – кратки свидетелства какво е казал или направил Мохамед по един или друг повод. Сунитите, които са 85 на сто от всички мюсюлмани, признават и почитат общо 6 колекции с хадиси, сред които за абсолютно достоверни се смятат тези на древните теолози Ал Бухари, Муслим и Абу Дауд по реда на имената. Те са непоклатима религиозна догма, още повече че без тях голяма част от Корана е неразбираема.

      Да видим какво пише за изнасилването. По принцип ислямът не дава да се изнасилват жените от своето племе, но позволява те да се прехвърлят от ръка на ръка по взаимно съгласие на мъжете. Но когато става дума за гяурките – пророкът дори насърчава изнасилването им. Например в сура “Жените”, стих 24, пише: “[Под възбрана са за вас] и омъжените жени освен тези, които десниците ви владеят. Това е предписанието на Аллах за вас…” (4/24)

      “Които десниците ви владеят”

      са пленнички, робини, жените от чуждите вери. Фразата е обяснена в хадисите така:

      През 630 г. Мохамед изпратил военна експедиция в селището Атуас. След победата воините му взели пленници, жени и мъже. Някои бойци се въздържали да обладаят веднага жените, тъй като мъжете им били политеисти. Затова Аллах изпратил на Пророка горния стих, да ги насърчи. Предполага се, че обладаването на жените станало пред очите на пленените им мъже (Абу Дауд 2150 и Муслим 3433).

      Често воините на Аллаха практикували “коитус интеруптус” с пленничките, за да ги продадат после незабременели. Като научил, Пророкът казал: “Наистина ли правите това? По-добре не го правете. Никоя душа, освен тази, за която Аллах е предопределил, не може да започне да съществува” (Ал Бухари 34:432).

      Подобни текстове са десетки, стотици. Те очевидно отразяват нравите на арабите през VII и VIII век. Това са били

      най-дивите племена

      на онази епоха

      и масово са се занимавали с разбойничество. Затова и религиозните им текстове кодифицират етиката на разбойничеството. Самият Мохамед е имал 13 законни жени, но и десетки, а може би и стотици други, “които десницата му притежавала”. При това не се е колебал да отнеме чуждата плячка. Ето какво разказва един негов съвременник в колекцията на Муслим, номер 4345: “Аз ги подкарах [пленените жени] и ги предадох на Абу Бакр [близък сподвижник на Мохамед и първи халиф след смъртта му], който ми даде това момиче като награда… Още не бях я съблякъл, когато Пратеникът на Аллах ме срещна на улицата и каза: “Дай ми това момиче.”

      След смъртта на Пророка само за някакви си 20-30 години арабите завладяват цяла Северна Африка, Сирия, Персия, Месопотамия, Египет, Испания, Галия, та чак до Индия и Кавказ. Такъв глобален трафик на сексробини човешката история не познава. Тържищата бъкали от жени и деца за продан. Затова етичните норми на изнасилвачите и търговците на плът са циментирани в Корана и хадисите, запазвайки духа на онова бандитско време.

      Жените според каноните на исляма определено са

      низши същества

      “Ти ни направи равни на кучетата и магаретата”, оплаква се на мъжа си Айша, любимата жена на Пророка (Муслим 4:1039).

      Според Мохамед жените не са достатъчно интелигентни. Освен това те са неадекватни в религията, защото не им е разрешено да се молят по време на мензис (Ал Бухари 6:301).
      Мохамед получил откровение и видял, че повечето от душите в ада са женски (Бухари, 2/29). Някои текстове уточняват, че 99 на сто от жените отиват в ада. Адът е за жени. Това е логично, тъй като в рая има по 72 непокътнати девици за всеки правоверен.

      Жените са нечисти. В Корана (5/26) пише как правоверният трябва да се очисти преди молитва: “И ако сте омърсени, почистете се; и ако сте болни или на път, или някой от вас е дошъл от нужника, или сте обладавали жени, а не сте намерили вода, тогава потърсете чиста земя и натрийте с нея лицата и ръцете си.” Естествено, че жените са

      по-долу от мъжете
      и пред закона

      В Корана пише: “И вземете за свидетели двама от вашите мъже, а ако не са двама, да бъдат мъж и две жени от свидетелите, за които сте съгласни, та заблуди ли се едната, другата да й напомни” (2/282). С други думи, един мъж се равнява на две жени като свидетел. През VII век в Арабия вероятно и това е било постижение. Но шериатът се практикува именно днес, през XXI век.

      Същото важи и за наследствените права: “Повелява ви Аллах за вашите деца: за мъжкото е дял колкото за две женски” (4/11).
      Жените са робини и в развода, и в кревата, и навсякъде другаде. Десетки хадиси учат как мъжът да бие жените, ако не слушат. Или да не им дава да излизат навън. И може би често се е налагало, тъй като много съпруги били още деца. Мохамед се жени за Айша, когато тя е на 6 години, а я обладава на 9.

      С годините правоверните още повече затегнали примката. В Корана прелюбодеянието се наказва ту с бичуване, ту с доживотен домашен арест, но хадисите налагат нещо много по-жестоко – убийство с камъни. Рязането на глави е 100 пъти по-хуманно особено ако става с един удар. И днес, през XXI век, убийството с камъни се практикува в 15 мюсюлмански държави!

      А защо мюсюлманките
      ходят опаковани
      като черни палатки?

      Защото така им се разпорежда в Корана: “И кажи на вярващите жени да свеждат поглед и да пазят целомъдрието си, и да не показват своите украшения освен видното от тях, и да спускат покривалото върху пазвата си, и да не показват своите украшения освен пред съпрузите си или бащите си” (24/31).

      За да усмирят свойствената на жените похотливост, отделни хадиси препоръчват женско “обрязване” (Абу Дауд, 41:5251). Няма да навлизам в тази ужасна тема, но това обрязване се практикува и през XXI век в цяла мюсюлманска Африка, части от Близкия изток, Пакистан и така нататък, дори в Англия и Франция. Ако Европа се ислямизира, това обрязване ще стане брюкселска директива. Бих могъл да дам още десетки, стотици примери как догмите на исляма третират жените като животни. Това вероятно е нормално в контекста на VII и VIII век. Но в контекста на XXI век това е престъпна идеология и практика. Ако се родиш в XXI век и започнеш да изучаваш тези текстове още от дете, ако по 5 пъти на ден се молиш на Аллах челобитно, насилието над немкините се превръща в религиозен дълг.

      Те са невернички,
      значи принадлежат
      “на дясната ръка”

      Да, повечето мюсюлмани са много добри и културни хора. Но това не е благодарение на исляма, а въпреки него. Културният и модерен мюсюлманин е лош ислямист. Затова аз съм категорично против мюсюлманофобията – омразата и репресиите срещу конкретните хора. Но не съм против ислямофобията.

      Хайде да разграничим тези 2 понятия. Мюсюлманофобията е лоша работа, простотия. Но ислямофобия означава да отхвърляш една разбойническа идеология, възникнала през VII и VIII век, и то в най-дивия район на света. Затова всеки културен човек би трябвало да се осъзнае като ислямофоб. Повтарям, мюсюлманите са добри, но ислямът е лош.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Само от голям приятел ставало качествен предател, казват. Предните приятели, синове на народа и т.н. бяха комунетата, в т.ч. и въпросният господин по-долу, от интервютата. Въпросът е, днешните кои са. Едно време комунистите сочеха с пръст и, чувал съм, в лагери са вкарвали, па и къде по-тежки действия са предприемали. А сега? Сега, гледам, плюват и сочат...Ама на тях им само плащали да плещят, ще рече някой. Е, ми да де! Все с нещо се почва. И те си го пишат директно по редовете, но кой да чете? От една страна, българите сме били "вие" /с малка буква!/, от друга, невероятни изцепки в посока на Българския език /с позоваване на Жужъла, от трета...стига ми. За мен са ясни признаците на продължаващото. България живее в процес на перманентно Предателство и, т.к. все някой трябва да води хорото, му се предоставя /тук/ и трибуна, и поддръжка, и медиен комфорт и др.
        Тези ще пребъдат, уви.
        Last edited by X_Y; 16.01.2016, 11:22.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
          https://www.youtube.com/watch?v=Y_erJnV9n_Q
          Антон Тодоров, неолибералното * и турско мекере за битката Местан - Доган в ДПС
          Това ю-туб като го пусна и попадам на страхотни бисери.

          Слушам аз Антон Тодоров в движение, къде слушам, къде не, но .... в един момент моментът е 13.30 минута, направо се стреснах!
          Тук в този форум да се говори за мурзилки и матрьошки е стил на поведение, но този журналист така го изцепи, все едно по цял ден чука тия думички по клавиатурата!
          Как звучи само, чудя се А.Т. ли чете "Политиката" в Инвестор или нещо друго?
          А може би има големи почитатели тук?

          Как звучи само, мечтата на този журналист за НАТО, направо "мъжка" мечта!
          Един от любимите ми интервюта на господина са с Чакъров. ................

          https://www.youtube.com/watch?v=jL32KKD_fHk
          Антон Тодоров и Костадин Чакъров: произход на елита
          Айде ся турско мекере,
          Ама вие, мурзилките сте много първосигнални, откакто ония диваци на север започнаха войната срещу Украйна, следвате хуйлостанската пропаганда ама едно към едно! Бе не изпитвате ли поне малко неудобство, да измислите поне малко по-различни версии?
          Ми че те и двамата са за затвора тия, единия турски агент, другия руски...
          Но понеже варварите се скараха с поредния съсед, и вие, мурзилките запяхте поредните ноти написани в Мордор...
          Но знайш ли кое му е хубавото?
          Хубавото е че края му се вижда, И то от самите руснаци.
          Last edited by X_Y; 16.01.2016, 11:21.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • https://www.youtube.com/watch?v=Y_erJnV9n_Q
            Антон Тодоров, неолибералното * и турско мекере за битката Местан - Доган в ДПС
            Това ю-туб като го пусна и попадам на страхотни бисери.

            Слушам аз Антон Тодоров в движение, къде слушам, къде не, но .... в един момент моментът е 13.30 минута, направо се стреснах!
            Тук в този форум да се говори за мурзилки и матрьошки е стил на поведение, но този журналист така го изцепи, все едно по цял ден чука тия думички по клавиатурата!
            Как звучи само, чудя се А.Т. ли чете "Политиката" в Инвестор или нещо друго?
            А може би има големи почитатели тук?

            Как звучи само, мечтата на този журналист за НАТО, направо "мъжка" мечта!
            Един от любимите ми интервюта на господина са с Чакъров. ................

            https://www.youtube.com/watch?v=jL32KKD_fHk
            Антон Тодоров и Костадин Чакъров: произход на елита
            Last edited by X_Y; 16.01.2016, 11:20.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Я пак повтори
              Малко ми е жал за Макс, свестно момче беше,
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Герман Греф е култов, такива изсказвания в така наречения "демократичен" запад изобщо не се допускат в централни СМИ.

                Нещо старо и златно / Герман Греф о манипуляции народом
                https://www.youtube.com/watch?v=YxNEd61PeXQ
                Я пак повтори
                "Вице-спикер Госдумы Николай Левичев
                призвал президента Сбербанка Германа Грефа уйти в отставку
                после высказываний, сделанных последним в ходе Гайдаровского форума.
                Об этом в пятницу, 15 января, сообщает ТАСС. В частности, претензии Левичева вызвали слова Грефа о том, что
                Россия — «страна-дауншифтер», которая «проиграла конкуренцию» в социальной и технологической сферах.

                Левичев отметил, что он против преследований за взгляды, но после таких заявлений, по его мнению, руководитель крупнейшего государственного банка должен добровольно покинуть свой пост."
                http://lenta.ru/news/2016/01/15/resign1/

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Това дето го плямпат в момента ако излезе вярно ще има кютек по улиците.
                  Абе, няма да ги стигнем американците:

                  Тумстоун: Легенда дикого запада (1993) «Tombstone» - Трейлер (Trailer) - https://www.youtube.com/watch?v=1mf1G-zlqoQ

                  Просто варненския полит-икономически модел,който герберите наложиха в цяла България след 2009 г.,не позволява това....
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                    Аз може да легна, но утре ще проверя темата и няма да забравя. После да няма изненадани и "непредупредени".
                    Предупредени сме, как да не сме. Знаем какво става, когато сме искрени.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Недей гледа тв "Алфа". Атакистите не стават и за чеп за зеле. Тях вече може да не ги броиш в политиката.

                      п.п. Снукърът свърши, тъй че и модераторът ще си легне скоро. Давай народе на веселбата.
                      Това дето го плямпат в момента ако излезе вярно ще има кютек по улиците.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        На мен ми е чудно следното: нали сега пиндостан брани европа от руска агресия. колко пъти Русия е нападала европа и кой е защитавал европа, докато я е нямало държавата пиндостан, все пак това е държава на възрастта на клозетите по селата в България. колко пъти европа е нападала Русия и защо на тези алчни очички и потни ръчичики акъл не им идва
                        Историята учи, че хората не се поучават от историята. Затова.
                        А относно кражбите на артефакти, само ми кажете кой не е крал. Включително, от съюзници? Янки? Немци? Френци? Или ние-от Гърците /справка-проф. Божидар Димитров, и историите около оригинала на "История Славяноболгарска"
                        Размиване било. Че кой не размива? Не оневинявам никого. Само че, що ако уж сме имали църковна независимост, не сме имали атрибутите на държава-граница, валута, армия, полиция, а? И защо странно как се появяват едва след злите мужици?

                        Уф, не бе, краварите ни освободиха, вярно бе, уфффф

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          На мен ми е чудно следното: нали сега пиндостан брани европа от руска агресия. колко пъти русия е нападала европа и кой е защитавал европа, докато я е нямало държавата пиндостан, все пак това е държава на възрастта на клозетите по селата в България. колко пъти европа е нападала Русия и защо на тези алчни очички и потни ръчичики акъл не им идва
                          Например Русия нападна Европа в 1795. когато си присвои по-голямата част от Полша, после завзе Влашко и Молдова през 1806 и само идването на Наполеон ги накара да се изтеглят, в първото масово нахлуване в Европа унищожиха отново добилата кратка независимост Полша, след това нападаше Европа през 1820-те, като потушаваше всеки опит за независимост на италианци, унгарци и дори белгийци (сещаш се къде е Белгия, къде е Русия), после потуши Първото полско въстание, след това удави в кръв новото голямо въстание на унгарците през 1848, после Второто полско въстание, да не говорим за окупацията на Финландия и Прибалтика, после нахлуха в Австрия през 1914, за да дойде 1944, когато окупираха половин Европа... Изобщо Русия почти навсякъде в белия свят от поне 200 години е символ на мракобесен империализъм (освен в милата ни ТаткОвина, където за 70 години покрай общото интелектуално изнуряване на нацията, промениха и нормалното - такова, каквото трябва да бъде, отношение към северните изроди)...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                            Аз може да легна, но утре ще проверя темата и няма да забравя. После да няма изненадани и "непредупредени".
                            Ами айде лека че много напрегнато беше днес,
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Недей гледа тв "Алфа". Атакистите не стават и за чеп за зеле. Тях вече може да не ги броиш в политиката.

                              п.п. Снукърът свърши, тъй че и модераторът ще си легне скоро. Давай народе на веселбата.
                              Aбе верно, модератора требваше отдавна да си е легнал...
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Аз може да легна, но утре ще проверя темата и няма да забравя. После да няма изненадани и "непредупредени".
                                रादोस्त

                                Коментар

                                Working...
                                X