IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Да те поправя- след като разсипаха предприятията
    тази песничка я знаем..
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Как да се въведе валутен борд 1990 след като трябваше да се създава буржоазия?
      Парите на новите богаташи дойдоха от инфлацията,разсипията и фалита на банките.
      Вече като купиха предприятията го наложиха борда.
      Да те поправя- след като разсипаха предприятията

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        И ти какво очакваш? Ричард Ран и Роналд Ът да кажат "Да, бе, ние сме виновни, ето ни ръцете, слагайте ни белезниците! Ако искате може и да ни съдите..."
        Е, няма що, перфектна логика.
        Е то от такъв човек какво очакваш

Коментар

И ти какво очакваш? Ричард Ран и Роналд Ът да кажат "Да, бе, ние сме виновни, ето ни ръцете, слагайте ни белезниците! Ако искате може и да ни съдите..."
          Как да се въведе валутен борд 1990 след като трябваше да се създава буржоазия?
          Парите на новите богаташи дойдоха от инфлацията,разсипията и фалита на банките.
          Вече като купиха предприятията го наложиха борда.

Коментар

• Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Извън темата.

Според тая модка, темата Македония била извън темата Политика и ме трие - хахаха

Коментар

• Правилно!

Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
              Какви белезници, откъде накъде? Техния план дори не е бил прилаган, а и да беше, те са просто съветници, решенията се взимаха от Луканов и червените разбойници. Тях търси.
              Абсолютно правилно! Нали и аз туй казвам. /вж. предишния ми пост ми около 17 ч., днес/.

Коментар

Какви белезници, откъде накъде? Техния план дори не е бил прилаган, а и да беше, те са просто съветници, решенията се взимаха от Луканов и червените разбойници. Тях търси.

Коментар

• ???

Първоначално изпратено от barbaron
                  Неприлагането на "Ран-Ът" е причина за бедността
                  https://www.youtube.com/watch?v=mjoMh2pEHig

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Значи, "читави" са онези данни, които ни отърват, а "смешни"-всички останали, така ли?
                    е чи ти как мислиш..щом не съвпада с желанието на чирпака , значи не е истина .....
                    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Зимата в манголия ще е тежка, но за сметка на това, прааадължителна

П.П. Намери си по-читави данни, че с тия ще станеш пак за смях, както с БГ туризма - наду ни главите за спад, па то било ръст
                      Данни Не съм търсил сложил съм статия на опозиционер.....точно той една ли ще прикрива положението , по вероятно да го усилва бе Лясковски.

Пък че туризма за 2015 имал ръст е само в твоята фантазия...
                      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Така е, но като чели при нас деградацята е най-осезаема.
                        Защото си в Бг и ги виждаш всеки ден, и аз всеки ден се разочаровам от германците, но какво да правя

Коментар

Опит се трупал, но това ни коства македонската земя. Прочети за решенията на БКП и в частност на гого димитров за Македония. А теб не те ли управлява в момента една тиква и мазната му клика от неграмотни слугинчета като лилито павлова и онова недоразумение Горанов. Не те ли управляваха и тройната коалиция която най-нагло правеше заменки и далавери с нашите пари.
                          ...а черешката на тортата е прецедента.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Тиквата управлява И благодарение на ТЕБ. Признай си че си гласувал за някой от коалиционните му партньори. Най-вероятно за РБ. Така че и ТИ си виновен за това, че на власт в България са уличните бандити от СИК.
                            Пожарникар по точно.

Коментар

Опит се трупал, но това ни коства македонската земя. Прочети за решенията на БКП и в частност на гого димитров за Македония. А теб не те ли управлява в момента една тиква и мазната му клика от неграмотни слугинчета като лилито павлова и онова недоразумение Горанов. Не те ли управляваха и тройната коалиция която най-нагло правеше заменки и далавери с нашите пари.
                              За предателството на Димитров съм съгласен, ама мен никой извън мен самия не ме "управлява". Дано това не те натъжава, наистина.

Коментар

А теб не те ли управлява в момента една тиква и.....
                                Тиквата управлява И благодарение на ТЕБ. Признай си че си гласувал за някой от коалиционните му партньори. Най-вероятно за РБ. Така че и ТИ си виновен за това, че на власт в България са уличните бандити от СИК.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X