IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех Барби.....още една видима разлика кои е всъщност е цивилизован.

Не видях Руснак някъде да се е гаврил с 130 жертви на на същите уроди във Франция , за разлика от гнусните шарлита.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Чекаи да им го сложа да си го гледат , че си струва

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        На кое се вика комунист, че да отида му хакна един между рогите?

Виж, че се спекулира с абстрактни понятия. Пет глупака тук се напъват ( вероятно някой им обещал нещо ) и се слюнчат всеки ден.
        ................
        Верно пет сте бе:

Лясковския , Факи, Барбито , Кефала и Сополов ....

Към момента Неравновесния и Гъбичката са ви в запас....
        Last edited by markoci; 22.11.2015, 01:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          И като щракнеш боли ли...или то туй е сладка болка , а ?
          Не, бре фросто момче. Ти се правиш на ербап, че все едно целата красная армия виси зад гъза ти да те пази.

Па, аз ти казвам, че си поредния клоун, от когото виждам тия фикуси от 18 години. След 2 месеца ще те няма и ще се радвам на поредния ахмак, който ще ми дрънка същите глупости и ще си мисли, че никога не съм ги чувал досега

Сещаш ли се колко си ми скучен?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            +

Коментар

...ти знаеш ли, че целата селско-работническа красная армия виси зад гъза ми и чака да й щракна с фръсти. ... ( без коментар нататък )
              И като щракнеш боли ли...или то туй е сладка болка , а ?

Коментар

Чадо си ти...сбъркано. Аз съм ти дедо.
                Още по-зле! Не те ли учиха до преди 25 години, че Украйна и Манголия са кръвни братски народи, с дружба навсегда?

От кога се превърна в подобно жалко човече да се кефиш от нещастието на 'орица, които са идвали да се бият през 1887-88 година?

Казах ви няколко пъти да си прегледате полковете от монголия, които идат да се бият тук и да ми посочите поне един монголец, умрел в БГ за "асвабаждението".

Една дама обеща да ходи да прегледа паметник на Св. Никола ( Шипка ) и да каже дали има монголско име там, понеже първо ми каза Твер - па, аз парирах, че Твер не е Масква.

От масква искам поне един труп да видя, пукнал тук. Чакам ...

Коментар

Ми тя Украйна си беше добре , ама требваше да и се прекара демокрация та сега ше е зле...Ама то и туй ше е до време...лошото е че народа първо трябва да оскотее и тогава да грабне дървото .
                  http://politikus.ru/uploads/posts/20...1318035766.jpg

Коментар

А, бе чадо - ти си един от навалицата, която след 2 месеца няма да помня.

Радвай се на 5-те мин. слава, дет' си мислиш, че правиш и толкоз. Имаш ли представа колко такива ми минаха пред очите от 1998г. по интернет, за който ти си чул 10 години по-късно

Давай! Искам да видя най-добрия ти замах
                    Чадо си ти...сбъркано. Аз съм ти дедо.

Коментар

Какво ше хакнеш...освен едно меко дупе друго не можеш , ама нямя мераклии.
                      А, бе чадо - ти си един от навалицата, която след 2 месеца няма да помня.

Радвай се на 5-те мин. слава, дет' си мислиш, че правиш и толкоз. Имаш ли представа колко такива ми минаха пред очите от 1998г. по интернет, за който ти си чул 10 години по-късно

Давай! Искам да видя най-добрия ти замах. Засега слабо с тия "манджи" и клетви, ама ти знаеш ли, че целата селско-работническа красная армия виси зад гъза ми и чака да й щракна с фръсти. Слабо, момче - като се прибереш в квартирката от 25 кв.м. у руси ... ( без коментар нататък )
                      Last edited by marandi; 22.11.2015, 00:57.

Коментар

Виж, че се спекулира с абстрактни понятия. Пет глупака тук се напъват ( вероятно някой им обещал нещо ) и се слюнчат всеки ден.

Мога да дам за пример Форко Барабонко, който беше профи трол ( определено ) и класи над тия смешници, които се пърчат в момента.

Явно, кинтите спряха, които са били досега за хибридната война срещу БГ емпайър и замениха профи-тата с тия клоуни, дето още копейки не са видяли оттам, ама им обещано.

По-кратко не мога да ти го обясня, щот' съм тук от 10 години и прекрасно знам кой ник, кога изгря, с какво изгря, покрай кого изгря и фрочие.

Махането на Форко преди 3-4 месеца е меко казано сигнал, че в петата колония настана трус и пуснаха тия пудели - да джафкат. Ама са неграмотни - оня беше класи отгоре
                        Какво ше хакнеш...освен едно меко дупе друго не можеш , ама нямя мераклии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Ами то комунист, ако не мисли за война, за какво друго да мисли?!

Мога да дам за пример Форко Барабонко, който беше профи трол ( определено ) и класи над тия смешници, които се пърчат в момента.

Явно, кинтите спряха, които са били досега за хибридната война срещу БГ емпайър и замениха профи-тата с тия клоуни, дето още копейки не са видяли оттам, ама им обещано.

По-кратко не мога да ти го обясня, щот' съм тук от 10 години и прекрасно знам кой ник, кога изгря, с какво изгря, покрай кого изгря и фрочие.

Махането на Форко преди 3-4 месеца е меко казано сигнал, че в петата колония настана трус и пуснаха тия пудели - да джафкат. Ама са неграмотни - оня беше класи отгоре

Коментар

Украйна си беше на ниво БГ и Монголия като стандарт ( бедно, но мирно ). Беше заявила курс към Европа, а не към Азия.

Протежето на Хаяско кофти се изгаври с чувствата им като внезапно заяви, че вместо ЕС ще влизали в Евразийски съюз ( каквото и да значи това ). И към днешна дата все още няма такъв съюз, но те да влизали там ...?

'орицата скочиха срещу подмяната на техния избор, под дъжд от куршуми + военната агресия на една северна пещерна държава, която отказва да приеме, че някой може да й каже: ЧАО!!! ( адиос, гудбай, сбогом ).

П.П. Болката им от временната загуба на Крим, едва ли е по-малка от тази на БГ империя към Македония, Влахия, Сърбия, Сев. Гърция, Черна гора, Косово, Молдова, Украйна, Кавказ .... ( и да не продължавам ).

Скоро война ще свърши и ще си върнат името България
                            Първо ше боли ...пък после сами ше се върнат там дето им е мястото , след като изчистят раковото образувание дето ги управлява.
                            ...недей продължава че ше стигнеш до лунните полета дето пак са спорни !

Коментар

Ми тя Украйна си беше добре , ама требваше да и се прекара демокрация та сега ше е зле...Ама то и туй ше е до време...лошото е че народа първо трябва да оскотее и тогава да грабне дървото .
                              Украйна си беше на ниво БГ и Монголия като стандарт ( бедно, но мирно ). Беше заявила курс към Европа, а не към Азия.

Протежето на Хаяско кофти се изгаври с чувствата им като внезапно заяви, че вместо ЕС ще влизали в Евразийски съюз ( каквото и да значи това ). И към днешна дата все още няма такъв съюз, но те да влизали там ...?

'орицата скочиха срещу подмяната на техния избор, под дъжд от куршуми + военната агресия на една северна пещерна държава, която отказва да приеме, че някой може да й каже: ЧАО!!! ( адиос, гудбай, сбогом ).

П.П. Болката им от временната загуба на Крим, едва ли е по-малка от тази на БГ империя към Македония, Влахия, Сърбия, Сев. Гърция, Черна гора, Косово, Молдова, Украйна, Кавказ .... ( и да не продължавам ).

Скоро война ще свърши и ще си върнат името България

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                Ами то комунист, ако не мисли за война, за какво друго да мисли?!
                                САЩ и Израел и те са комунисти !

Коментар

Working...
                                X