IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Траекторията на руският самолет, не е ли само червената линия?
    И аз това се зачудих, но какво е бялата линия тогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Явно турската авиация охранянва тази петролна търговия..страхувам се че ще има отговор....като му дойде времето
      Линк, подкрепящ твърденито

СМИ: за атакой на Су-24 стоит сын Эрдогана, связанный с ИГИЛ

Дешевая нефть, которую террористы ИГИЛ переправляют в Турцию, может быть истинной причиной атаки на российский бомбардировщик Су-24 утром 24 ноября. Об этом сообщает LifeNews.

По данным издания, сын турецкого президента Билал Эрдоган связан с террористами ИГИЛ и контролирует нефтяные потоки в стране. Именно тот факт, что российская авиация нанесла массированные удары по нефтепромыслам боевиков, стал для турецких властей последней каплей.

О сотрудничестве верхушки турецких властей с боевиками ИГИЛ постоянно говорят многие эксперты. В СМИ даже появились фотографии, на которых наследник турецкого лидера позирует рядом с руководителями «Исламского государства».

Читайте далее: http://izvestia.ru/news/596999#ixzz3sQC40Kwx

Коментар

• Сын Эрдогана связан с ИГИЛ- значит сам президент Эрдоган тоже связан с ИГИЛ. Путин жал руку Эрдогану- значит Путин тоже связан с ИГИЛ?

Читайте далее: http://izvestia.ru/news/596999#ixzz3sQDNPrrU

Макси, това ли трябваше да потвърди не знам какво си там?
        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Повечко е, така като гледам бая са се поразходили из провинция Хатай (това е оная човка дето стърчи на юг по средата на Турция)... кажи речи цялата са я обиколили...
          Траекторията на руският самолет, не е ли само червената линия?

Коментар

Между другото това парче земя, където са пресекли е около 2 километра. Което ме навява на мисълта, че едните са пробвали провокация, а другите са били предварително готови за нея.
            Повечко е, така като гледам бая са се поразходили из провинция Хатай (това е оная човка дето стърчи на юг по средата на Турция)... кажи речи цялата са я обиколили...

Коментар

Явно турската авиация охранянва тази петролна търговия..страхувам се че ще има отговор....като му дойде времето
              Линк, подкрепящ твърденито

СМИ: за атакой на Су-24 стоит сын Эрдогана, связанный с ИГИЛ

Дешевая нефть, которую террористы ИГИЛ переправляют в Турцию, может быть истинной причиной атаки на российский бомбардировщик Су-24 утром 24 ноября. Об этом сообщает LifeNews.

По данным издания, сын турецкого президента Билал Эрдоган связан с террористами ИГИЛ и контролирует нефтяные потоки в стране. Именно тот факт, что российская авиация нанесла массированные удары по нефтепромыслам боевиков, стал для турецких властей последней каплей.

О сотрудничестве верхушки турецких властей с боевиками ИГИЛ постоянно говорят многие эксперты. В СМИ даже появились фотографии, на которых наследник турецкого лидера позирует рядом с руководителями «Исламского государства».

Читайте далее: http://izvestia.ru/news/596999#ixzz3sQC40Kwx

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                МО на РФ казва, че самолета не е навлизал в турското въздушно пространство... Ако това е истина, което според мен е.
                Е как! Щом МО на РФ казва.....

Коментар

Още........ Публична тайна е че синчето на Бат Ердо е един от най-големите играчи с ИДИЛски петрол. Останалите финпотоци идват от СА и Катар

На мен ми е чудно кога змийското гнездо на арабския полуостров ще отнесе шамарите
                  Бре, ти да видиш, от пръв приятел на царя султана стана Бат Ердо и враг номер едно на Съветския съюз...

Аз лично ги виждам нещата като някакви вътрешни търкания в Ислямската коалиция (Раша, Търки, КСА, Катар и ИДИЛ)...

Той и краля в Рияд доскоро му се радвахте като пръв приятел май...

Коментар

Още........ Публична тайна е че синчето на Бат Ердо е един от най-големите играчи с ИДИЛски петрол. Останалите финпотоци идват от СА и Катар

На мен ми е чудно кога змийското гнездо на арабския полуостров ще отнесе шамарите
                    Натам отиват работите, просто ще се чака удобният момент.

Коментар

Между другото това парче земя, където са пресекли е около 2 километра. Което ме навява на мисълта, че едните са пробвали провокация, а другите са били предварително готови за нея.
                      МО на РФ казва, че самолета не е навлизал в турското въздушно пространство... Ако това е истина, което според мен е. Въпросите са следните:
                      -Дали Турция е съгласувала свалянета на самолата с Пиндостан
                      -Каква ще бъде реакцията на РФ

Пп. Тука гледам, някой хора се изпускат с някакви фотошопове, титъри, митъри

Коментар

Не съм те обидил с нищо за да ми отговаряш така.Ако не си съгласен с мнението ми има възпитан начин да го кажеш.Да имаш самолет и да имаш авиация са две различни неща.Да имали сме и Продан Таракчиев и Радул Милков.
                        А?? Много културен взе да ставаш?? след като предизвика стотици дрязги и няколко хака в сайта, сега си смекчил тона. Но, кого ли лъжеш, знаем ти вижданията. Белене, мелене, сърпове , чукове..

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                            България е имала самолети преди Русия, нали си служил..?

http://istinata.bg/?p=219 - това го пускам днес за втори път, за безродниците с въпросите..
                            Не съм те обидил с нищо за да ми отговаряш така.Ако не си съгласен с мнението ми има възпитан начин да го кажеш.Да имаш самолет и да имаш авиация са две различни неща.Да имали сме и Продан Таракчиев и Радул Милков.

Коментар

• Ако няма да има "Турски поток", какъв ли ще е следващияТ??

Коментар

Уточнявам, че линка не съм го чел...Ама обесни как за 25годин, нарезааме ракетите, продадоеме танковете, останахме с два МИГа без летателни часове и армията се състои от около 30 иляди души

Русия ти е виновна на теб

Коментар

Working...
                                X