Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРазбира се, бизнеса с керваните секва от раз, чета също че селото откъдето са постреляли по руснака не съществува, а за съседните ще просъществуват до следващия удар, тоест до няколко часа
Руская авиация, самая наземная в мире.
Айде да видим дали на руснаците пак ще им стиска да нарушават въздушното пространство на Турция - ще ми е много интересно до къде ще стигне ината на джудето в Кремъл и на колко още руски пилоти ще е склонен да жертва живота.
Защото ако има следващ инцидент той ще бъде изцяло и само вина на Путин.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНаправете си отделна тема за тоя самолет нарушител, взе да накъртва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАйде да видим дали на руснаците пак ще им стиска да нарушават въздушното пространство на Турция - ще ми е много интересно до къде ще стигне ината на джудето в Кремъл и на колко още руски пилоти ще е склонен да жертва живота.
Защото ако има следващ инцидент той ще бъде изцяло и само вина на Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНаправете си отделна тема за тоя самолет нарушител, взе да накъртва.
Коментар
-
Айде да видим дали на руснаците пак ще им стиска да нарушават въздушното пространство на Турция - ще ми е много интересно до къде ще стигне ината на джудето в Кремъл и на колко още руски пилоти ще е склонен да жертва живота.
Защото ако има следващ инцидент той ще бъде изцяло и само вина на Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ да беше прочел цялата новина - турците са го предупреждавали още като са го видели че се е насочил към турска територия и като е пресякал са изстреляли ракетите. За това време той вече е излезнал но ракетите са го ударили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко равновесния е бил в ПВО, никога не би казал глупостите които е писал до момента
И между другото самолета е свален от ИЗСТРЕБИТЕЛИ не от ПВО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко равновесния е бил в ПВО, никога не би казал глупостите които е писал до моментаХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНали беше ПВОшник. Има правила, които не зависят от това какво си мисли летеца. Не се прай на улав
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение17 секунди е бил самолета във турското пространство, как го предупредиха по техните думи 10 пъти, кога вдигнаха изтребителите, кога го засякоха , изстребителя трябва и той да го предупреди поне 2 пъти, следва стрелба пред носа, следва опит за принудително приземяване, и едва тогава стрелба при прехват
17 секунди- за толкова ти ще прочетещ това което съм написалThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение17 секунди е бил самолета във турското пространство, как го предупредиха по техните думи 10 пъти, кога вдигнаха изтребителите, кога го засякоха , изстребителя трябва и той да го предупреди поне 2 пъти, следва стрелба пред носа, следва опит за принудително приземяване, и едва тогава стрелба при прехват
17 секунди- за толкова ти ще прочетещ това което съм написал
Коментар
Коментар