IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Айде да видим дали на руснаците пак ще им стиска да нарушават въздушното пространство на Турция - ще ми е много интересно до къде ще стигне ината на джудето в Кремъл и на колко още руски пилоти ще е склонен да жертва живота.

Защото ако има следващ инцидент той ще бъде изцяло и само вина на Путин.
    Не само ще им стиска ами ще свалят всеки турски изтребител позволил си да излети.От днеска Турция няма авиация.Запомни това хубаво.И спрете да се репчите щото задника ви е гол

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Разбира се, бизнеса с керваните секва от раз, чета също че селото откъдето са постреляли по руснака не съществува, а за съседните ще просъществуват до следващия удар, тоест до няколко часа
      Много добре, нищо против.
      Руская авиация, самая наземная в мире.

Айде да видим дали на руснаците пак ще им стиска да нарушават въздушното пространство на Турция - ще ми е много интересно до къде ще стигне ината на джудето в Кремъл и на колко още руски пилоти ще е склонен да жертва живота.

Путин е диктатор. От него хубаво светът не чака.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Направете си отделна тема за тоя самолет нарушител, взе да накъртва.
        Ами модератора казва да пишем тук, иначе имаше теми и за русия и за франция, ама пусти модита, така командват

Коментар

Ще им стиска не се притеснявай, спи спокойно

Коментар

• [QUOTE=Manyface God Нямаш право на сръдни и рекламации, защото си виновен.[/QUOTE]

Разбира се, бизнеса с керваните секва от раз, чета също че селото откъдето са постреляли по руснака не съществува, а за съседните ще просъществуват до следващия удар, тоест до няколко часа

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Направете си отделна тема за тоя самолет нарушител, взе да накъртва.
              Ми боли ги русофилите - виждат че на Турция не и дреме за Самая Могучая. Путин не е виждал такова плюване върху авторитета си откакто е станал диктатор.

Коментар

• Направете си отделна тема за тоя самолет нарушител, взе да накъртва.

Коментар

• Айде да видим дали на руснаците пак ще им стиска да нарушават въздушното пространство на Турция - ще ми е много интересно до къде ще стигне ината на джудето в Кремъл и на колко още руски пилоти ще е склонен да жертва живота.

Коментар

Е да беше прочел цялата новина - турците са го предупреждавали още като са го видели че се е насочил към турска територия и като е пресякал са изстреляли ракетите. За това време той вече е излезнал но ракетите са го ударили.
                    Единствено вчера турците казаха че е ударен в тяхна територия, руснаци, нато, шаш казват че самолета е ударен в сирииска територия и е ударен от ф16- чети не само опорките

Коментар

Ако равновесния е бил в ПВО, никога не би казал глупостите които е писал до момента
                      Аз и никога не съм казвал че съм бил - от къде си го измисли това Макс си нямам идея.

И между другото самолета е свален от ИЗСТРЕБИТЕЛИ не от ПВО.

Коментар

Ако равновесния е бил в ПВО, никога не би казал глупостите които е писал до момента
                        +1
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нарочно, принудено, умишлено, маниакално, пресилено, жестоко, провокиращо, демаскиращо и ... тъпо.
                          Last edited by nacheff; 25.11.2015, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Нали беше ПВОшник. Има правила, които не зависят от това какво си мисли летеца. Не се прай на улав

Коментар

17 секунди е бил самолета във турското пространство, как го предупредиха по техните думи 10 пъти, кога вдигнаха изтребителите, кога го засякоха , изстребителя трябва и той да го предупреди поне 2 пъти, следва стрелба пред носа, следва опит за принудително приземяване, и едва тогава стрелба при прехват
                              17 секунди- за толкова ти ще прочетещ това което съм написал
                              Така ли трябвало, да се достигне до стрелба? А "стой , ще стрелям" на десет езика не се ли казва? Не преминаваш през чужда територия и проблеми няма да имаш. Нищо сложно. Прелитнеш ли над чуждо, си нарушител. Нямаш право на сръдни и рекламации, защото си виновен.

Коментар

17 секунди е бил самолета във турското пространство, как го предупредиха по техните думи 10 пъти, кога вдигнаха изтребителите, кога го засякоха , изстребителя трябва и той да го предупреди поне 2 пъти, следва стрелба пред носа, следва опит за принудително приземяване, и едва тогава стрелба при прехват
                                17 секунди- за толкова ти ще прочетещ това което съм написал
                                Е да беше прочел цялата новина - турците са го предупреждавали още като са го видели че се е насочил към турска територия и като е пресякал са изстреляли ракетите. За това време той вече е излезнал но ракетите са го ударили.

Коментар

Working...
                                X