този път,този ще спре цялата газ,само чака да стане достатъчно студено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТи какво ме пита, как разбрах, че е минал в нарушение на територията самолета?
Колко пъти до сега имаше пердупреждения? Това не е първото им нарушение.
Колко пъти прелитаха и над територията на република България?
Над прибалтийските, над Швеция дори. То бива наглост, не одобрявам турския ход, но представете си за още колко случая не знаем. Нали не си въобразяваме, че разполагаме с всичката информация..
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеООООООООООООО майко мила пак ли
А бе вие какво пиете или пушите не знам- от миналата година я чакате да фалира и все не фалира русията и ти и дддд и маранди, че дори и дати давахте. Кажете поне години , по малко ще ви се смеем, например след 10 г русията фалира. Дотогава ти ще си сменил 10 ника и никой няма да помни какво е говорил равновесие, ама така с марандито само смях и съжаление предизвиквате
Ти как си представяш фалита?
Путин ти пише персонално писмо??The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПак приказки под шипковия храст.
Колко пъти до сега имаше пердупреждения? Това не е първото им нарушение.
Колко пъти прелитаха и над територията на република България?
Над прибалтийските, над Швеция дори. То бива наглост, не одобрявам турския ход, но представете си за още колко случая не знаем. Нали не си въобразяваме, че разполагаме с всичката информация..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзобщо не разбирам какво ми говориш. Има въоражен боен самолет навлизащ в чуждо въздушно пространство който е свален след множество предупреждения. За мен нещата са очевидни - Путин е казал на пилотите да се правят на мъже и да не им пука какво някой друг им говори - и сега тъй като са се подчинили на джуджето егоманиак са дали жертва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеООООООООООООО майко мила пак ли
А бе вие какво пиете или пушите не знам- от миналата година я чакате да фалира и все не фалира русията и ти и дддд и маранди, че дори и дати давахте. Кажете поне години , по малко ще ви се смеем, например след 10 г русията фалира. Дотогава ти ще си сменил 10 ника и никой няма да помни какво е говорил равновесие, ама така с марандито само смях и съжаление предизвикватеПък нямам навика да давам такива съвети без да има и за мен дял от печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм го казвал - химическо и ядрено разузнаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКак разбрах? Та дори Русия не отрече нарушението. Радарни траектории се публикуваха поне в сто медии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеХич не ми се вярваше турците да предприемат такава крайна мярка по отношение на руските самолети и пресичането на оная малка чавка, врязана в Сирия. Обаче всичко си има обяснение - многократни предупреждения, конфликтен район, липса на комуникация и т.н. Те добре използваха възможността да блокират уж случайните закачки на руските пияндури с таралясниците им.
Договорът в Монтрьо дава възможност на Турция да затвори проливите в случай на военни действия и застрашаване на нейната безопасност. Това само ще ускори прихлопването на руслямския паразит и ще му спре военните доставки за Сирия, където сам се вре при играчите. Пък ако се окаже, че това е било и търсената цел от натовците, браво на стратезите ...Малко гръмки изказвания от жожето и пак ще подвие опаш...чицата си
Та какво мислите за затварянето на проливите ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - айде да видим. Ако Русия загуби турския пазар това ще приближи Русия към фалита и много много бързо.
А бе вие какво пиете или пушите не знам- от миналата година я чакате да фалира и все не фалира русията и ти и дддд и маранди, че дори и дати давахте. Кажете поне години , по малко ще ви се смеем, например след 10 г русията фалира. Дотогава ти ще си сменил 10 ника и никой няма да помни какво е говорил равновесие, ама така с марандито само смях и съжаление предизвиквате
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи как разбра през каква територия е минал самолетаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДобре, къде си служил? Мисля че не бъркам, ще кажеш ли? В случая коментираме нарушение на въздушно пространство, според теб, а според МО на РФ няма нарушение. Срещу нарушителите на въздушното пространство се използват изтребители или ПВО в някои случаи, няма значение какво си мисли нарушителя има правила и те не зависят от това какво си мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТака ли трябвало, да се достигне до стрелба? А "стой , ще стрелям" на десет езика не се ли казва? Не преминаваш през чужда територия и проблеми няма да имаш. Нищо сложно. Прелитнеш ли над чуждо, си нарушител. Нямаш право на сръдни и рекламации, защото си виновен.
Коментар
Коментар