IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Е балби друго си е мултикилтурата бе. Гледаи ква красота под айфеловата кула.... Тука има - тука нема ....

Тука има , тука нема...за кандидко винаги ше има . С равновеско и мз то оформят прогресивното течение на свободомислещите фенове на неограничените желания.

Коментар

• Е балби друго си е мултикилтурата бе. Гледаи ква красота под айфеловата кула.... Тука има - тука нема ....

Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        Като мека китка не се ли откачи...карък.
        Ах, че си ми мишленце, Мише...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Аз съм давал тази клетва:
          "Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!"

И на мен ми звучи много по искрено от "Народни републики", "социалистически родини"," народни правителства", "трудещи се"...

Ша ва и в мурзиляците!!!
          Като мека китка не се ли откачи...карък.

Коментар

Круме , бая народ тука не смятат за важни тия думи. Някои / Маранди/ въобще не са ги изричали , та затуй тъй лесно се сменят ценностите...като вратовръзките.
            Абе еи няма да лъжеш бе....Лясковския е служил и е бил славен трудовак.

Стрелял е 2 пъти с Калашник в първия подготвителен курс от 40 дни, до клетвата.
            От тогава си вярва че е страшен стрелец щото целел десетка от десетка...

Коментар

Круме , бая народ тука не смятат за важни тия думи. Някои / Маранди/ въобще не са ги изричали , та затуй тъй лесно се сменят ценностите...като вратовръзките.

Аз съм давал тази клетва:
              "Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!"

И на мен ми звучи много по искрено от "Народни републики", "социалистически родини"," народни правителства", "трудещи се"...

Ша ва и в мурзиляците!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Изтървал съм шоуто
                Пфу да му се невиди и аз го изтървах, бях по плевен през деня и съм изтървал как Лясковския се гъне кат мишок и се прави че не помни кво е твърдял десет поста по надоле щот няма левец за бас дет ша го загуби....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  На какво.... ще се хванем на бас...
                  Марандулии Лясковски няма да се хване на бас щото нема кинти .....просто ще разводнява темата докато се забрави поредното му изсмукано от пръстите твърдение

Коментар

Инж-чо,извадих те от гром листата!!!Липсват ми тъпотиите ти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                      Като прочетох горе старшинка и се присетих за казармата

Помните ли клетвата ? Старшинката ? Ходили ли сте с въшкарник ? Кубинки ? Шили ли сте якички ? Партенки или чорапи ? За колко разглобявахте Калашник ? А сега ще можете ли ? Помните ли му номера ?

Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници. Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство. Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете. Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

Коментар

Старшинка , ти като служИ как тъй не ти пречеха тия разбирания бе ? Ми ти си се тормозил ежечасно бе !!!
                        Като прочетох горе старшинка и се присетих за казармата

Помните ли клетвата ? Старшинката ? Ходили ли сте с въшкарник ? Кубинки ? Шили ли сте якички ? Партенки или чорапи ? За колко разглобявахте Калашник ? А сега ще можете ли ? Помните ли му номера ?

Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници. Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство. Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете. Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Само прост селянин, който няма какво да губи, може да се радва като говедо на коляча си. Истината е , че след петдесетте години в България са останали много малко интелигенти и доста доста прости селяни, благодарение на убийствата извършвани от престъпната Българска Комунистическа Партия.
                          В главите на послушните и съгласните с властта повсеместно е насадено "освобождаването" ни от СССР. В знак на благодарност, управниците сервилно продават България, като я лишават от злато, валута, суровини, земеделска продукция, храни - богатства , изчезващи по посока страната "освободителка" безплатно.

Как да обясниш на глупав селяк, потомък на глупави селяци, нямащи какво да губят, колко зловредно и необратимо е излъган от партията майка? Никак! Няма нужда, той е от изчезващото вече малцинство, усилията са ненужни. Времето не прощава.

Само продукт на този противен и извратен строй може да нарече вкарването ни в комунистическо робство - освобождение!

Това е абсолютно предателство спрямо България!

Безсрамие, лицемерие, мерзост! Движещите сили на провокатора пропагандатор, обслужващ чужди интереси, демагогии, доктрини, философии и апетити.

Ще срещнете пропагандаторите под различни прикрития и роли, ще се представят като русофили и интернационалисти, всъщност са объркани и манипулирани хора, нуждаещи се от всичката професионална психиатрична помощ на планетата.
                          Най ярки карикатурни комбинации са фермер-комунист ?!?!? WTF, брокер - комунист, собственик на кантора - социалист.... парад на анекдота!
                          Капиталист - социалист?!?!?!WTF???
                          Само в България!
                          Старшинка , ти като служИ как тъй не ти пречеха тия разбирания бе ? Ми ти си се тормозил ежечасно бе !!!

Коментар

• Бе, аз не съм забелязал Българите всеки божи ден да пишат, че спасяват Европа и Римската империя при арабското нашествие през 718 година при Тервел. След смъртта си веднага е канонизиран като Спасител на Европа от Църквата и се чества 1000 години след кончината му ( някой изтъква ли го тук това като развалена балалайка, въпреки че е ФАКТ )

Също така не съм забелязал да натрапваме, че спасяваме пак Европа от Монголското нашествие през 1223г при година при Волга България и после още веднъж при Йоан Асен 2.
                            -----------------------------------

В същото време денонощно червената радио-точка гърми да сме били благодарни, че има такива пещерняци като тях на света.

П.П. За сравнение - двете скарани другарчета Хитлер и Сталин се бият само 3 години.

За сравнение Волга България се бие 30 години срещу Монголската империя, а после България се бие още повече докато успее да ги цивилизова и превърне в съюзник.

Същото важи и за Османското нашествие, когато има 120 годишен епичен сблъсък между БГ империя и тях, при който спасяваме отново Европа, като ги забавяме достатъчно, докато скъсаните цървули от Юръп успеят да напреднат технологично и да ги спрат с обединени сили.

Само за протокола който БГ продажните историци не обичат да казват е, че примерно град Несебър пада в същата година, когато и Константинопол ( 1453 година ).

Възниква логичния въпрос: Защо ви лъжат, че робството е било 500 години, като не е?

Коментар

• Само прост селянин, който няма какво да губи, може да се радва като говедо на коляча си. Истината е , че след петдесетте години в България са останали много малко интелигенти и доста доста прости селяни, благодарение на убийствата извършвани от престъпната Българска Комунистическа Партия.
                              В главите на послушните и съгласните с властта повсеместно е насадено "освобождаването" ни от СССР. В знак на благодарност, управниците сервилно продават България, като я лишават от злато, валута, суровини, земеделска продукция, храни - богатства , изчезващи по посока страната "освободителка" безплатно.

Как да обясниш на глупав селяк, потомък на глупави селяци, нямащи какво да губят, колко зловредно и необратимо е излъган от партията майка? Никак! Няма нужда, той е от изчезващото вече малцинство, усилията са ненужни. Времето не прощава.

Само продукт на този противен и извратен строй може да нарече вкарването ни в комунистическо робство - освобождение!

Това е абсолютно предателство спрямо България!

Безсрамие, лицемерие, мерзост! Движещите сили на провокатора пропагандатор, обслужващ чужди интереси, демагогии, доктрини, философии и апетити.

Ще срещнете пропагандаторите под различни прикрития и роли, ще се представят като русофили и интернационалисти, всъщност са объркани и манипулирани хора, нуждаещи се от всичката професионална психиатрична помощ на планетата.
                              Най ярки карикатурни комбинации са фермер-комунист ?!?!? WTF, брокер - комунист, собственик на кантора - социалист.... парад на анекдота!
                              Капиталист - социалист?!?!?!WTF???
                              Само в България!
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                                След тази снимка не знам комунетата защо не са почнали да се защитават, че през байтошово време беше хубаво. Опорните им точки сега може да са, че тогава е можело да се чака на опашка, но все пак е имало всичко.

Защото са нагли.

Твърдят го, защото са нагли лъжци крадливи.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X