IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    ЦОДД: Скорость движения на основных магистралях Москвы за год выросла на 3 км/ч

МОСКВА, 4 декабря. В 2015 году по сравнению с прошлым годом в Москве возросла скорость движения на основных магистралях города на 3 км/ч. Об этом сообщил замруководителя Центра организации дорожного движения правительства Москвы Александр Поляков.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/moscow/2015/12/04/1468234.html
    ------------------------------------------

П.П. БГ матрьошките могат да започват с възклицанията за поредния манголски рекорд

Ах, Вова, Вова какой тъй пич,
    продал коровку - пропъйл Масквич
    Глупави приказки. Ама той авторът им толкова си може. За разлика от него аз, изостаналата матрьошка, се питам колко ли трябва да е лошо всичко това, че марандулецът да го постне? И стигам до оскубания извод че, май наистина трябва да е лошо, инак не би го постнал.
    Що тей, марандулец? Или нещо си падал по стъпалата надолу с главата /пардон, с там онова, дето я замества/?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Ами скоростта е нарастнала С 3км/ч, тоест ако е била преди 50 сега е 53 и така нататък. Това че ти не разбираш не значи че и аз не разбирам
      Косичката боядиса ли???
      Я, пробвай пак, ама без гугъл транслейт да видим как ще изглежда превод

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        Той си получава адреналина от африкански съквартиранти, алкохолът му е за утеха ... и форумът де ...
        Първо има шнеле-шнеле, а после шнапс за да удави мъката... а и болката...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ялай гу на френскии жужак-
          Моля някой да ми преведе какво пише тоя монголоидния, че не му разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Ватьо много буен днес! Немойм го укроти! Опасен... Зел е заплата (социала) май и е люснал две три бирички от Лидл-а...
            Той си получава адреналина от африкански съквартиранти, алкохолът му е за утеха ... и форумът де ...
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от ватето
              Ами скоростта е нарастнала С 3км/ч, тоест ако е била преди 50 сега е 53 и така нататък. Това че ти не разбираш не значи че и аз не разбирам
              Косичката боядиса ли???
              Ееейййй, умеен, ууумеееен!

Коментар

Косичката боядиса ли???
                Русо ли ?
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ватьо много буен днес! Немойм го укроти! Опасен... Зел е заплата (социала) май и е люснал две три бирички от Лидл-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    ЦОДД: Скорость движения на основных магистралях Москвы за год выросла на 3 км/ч
                    Косичката боядиса ли???

Коментар

• ЦОДД: Скорость движения на основных магистралях Москвы за год выросла на 3 км/ч

МОСКВА, 4 декабря. В 2015 году по сравнению с прошлым годом в Москве возросла скорость движения на основных магистралях города на 3 км/ч. Об этом сообщил замруководителя Центра организации дорожного движения правительства Москвы Александр Поляков.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/moscow/2015/12/04/1468234.html
                      ------------------------------------------

П.П. БГ матрьошките могат да започват с възклицанията за поредния манголски рекорд

Ах, Вова, Вова какой тъй пич,
                      продал коровку - пропъйл Масквич

Коментар

• Ялай гу на френскии жужак-
                        https://www.google.de/webhp?sourceid...CQCHO7TqQwAAAA

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Ти какво мислиш няма никакво значение.

ПП
                          А каква е тази шоъландия, вземи се ограмоти малко, къде си учил четмо и писмо, в обора ли?
                          О бат факьо днес от коя страна на тротоара си бе .....на левия или на десния
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

ПП
                            А каква е тази шоъландия, вземи се ограмоти малко, къде си учил четмо и писмо, в обора ли?
                            А бе факю какво приказват в автозавода за бисеров, ако не си чул в завода, може в таксито да си чул

Коментар

Nali??? И аз така мисля гледайки клипчетата за отделяне Шотландия от Англия и на Каталуня от Испания
                              Щом искат - да се отделят Ма не ми се вярва да се присъединят към Путиностан

Коментар

Nali??? И аз така мисля гледайки клипчетата за отделяне шоъландия от англия и на каталуня от испания

ПП

Коментар

Working...
                                X