IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Не съм аз човека който ще зачеркне нещо, това е миналото ни - добро или лошо- това е. Разбира се че всички които си изброил заслужават уважение, но те попитах - жертвите на белия терор са около 50000, те заслужават ли уважение. Имай в предвид при отговора си че компартията е била едва прохождаща по него време и септемврийското въстание е по скоро селско отколкото работническо. Попитах също жертвите от демократичните бомбардировки/ защото донесоха демокрация/ с обеднен уран от сръбската граница не трябва ли по някакъв начин да бъдат почетени/ Имам в предвид от българска страна, сърбите да му мислят те/
    Жертвите на никой терор не са за пренебрегване.
    Вие се правите, че комунизма е бил цвете и аз ви припомням нещата. Това е.

По-добре това, от колкото войните на чужди нации някъде си по света и величаенето на чужди лидери, представяни за братя.
    The strongest stand last.

Коментар

Не съм аз човека който ще зачеркне нещо, това е миналото ни - добро или лошо- това е. Разбира се че всички които си изброил заслужават уважение, но те попитах - жертвите на белия терор са около 50000, те заслужават ли уважение. Имай в предвид при отговора си че компартията е била едва прохождаща по него време и септемврийското въстание е по скоро селско отколкото работническо. Попитах също жертвите от демократичните бомбардировки/ защото донесоха демокрация/ с обеднен уран от сръбската граница не трябва ли по някакъв начин да бъдат почетени/ Имам в предвид от българска страна, сърбите да му мислят те/
      Ми да почнем от жертвите на светата инквизиция...та до Хирошима....щот да е пълен списъка...
      Бе я да отивате да бачкате нещо !

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Ватен, учи за зверствата срещу българите, не е нужно, да ни засипваш с информацийки за руските геройства в Сирия. Това значи "не ми е по темата".
        Ами не знам дали ще и повярваш но ако има някаква статистика, аз ще бъда начело по ммнения относно политиката в Бг. Но по непонятна причина за мен продължават да се пишат неща нямащи нищо общо с Бг политиката, като например колко е секси че 220 руснака са убити/разпознаваш ли словореда/, империята на маранди според последни проучвания 450милиона българи, май в европа са по малко, манипулации на сайтове, колко е велик дневник и какъв парцал е блиц

Коментар

Какво като няма линк?
          Убийствата на българи глупости ли са??
          Виждаш ли колко долно звучи казаното от теб??

Жертвите на зверствата не заслужават ли уважение??

Всеки ден трябва да ги учите тия зверства, защото нещо не ги отразявате.

Жертвите на Чернобил не заслужават ли уважение??

Жертвите на концлагерите не заслужават ли уважение?

Убитите по границите не заслужават ли уважение??

Кой си ти, че да зачеркваш позорните престъпления на комунистите??

Какъв човек трябва да си, за да наречеш това "глупости"?????????????????

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov
            Дреме ми ...
            Знаем. За това си и "оценен".

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
              Аахахахаххяхяхяхяхяхяхяхяхяхяхяхях

Донос от България до Путин

[Iaktor.bg/uploads/images/Putin_1402512852.jpg[/IMG]

Русофилите са двуличници, продават московските интереси на Турция и Запада
              Докладва: секретен сътрудник Георги Георгиев

Вова, Владимир Владимирович...

да докладвам, си рекох, щото не е честно някак си.

През изминалата седмица 106 327 български русофила си купиха турски домати.

45 715 български русофила си купиха турски краставици.

62 756 български русофила си купиха турски портокали и

23463 български русофила си купиха турски лимони.

1216 български русофила отидоха на екскурзия в Истанбул.

Нито един български русофил не си купи нищо руско, освен газ и нафта, нищо че са скъпи, щото нямат избор.

Нито един български русофил не отиде на екскурзия в Русия.

Вова, да ви доложа и за поведението на българските олигарси – отказват демонстративно да си купуват новия модел Лада и Зил, а пълнят само джоба на омразните капиталисти. Такива неблагодарници са и децата им – не искат да учат в Москва, а погледите им все към Лондон, Париж, Ню Йорк…

Срамота! Предатели!

Само за една седмица изплатиха колесника на нов F-16.

Такива са българските русофили, дарагой Владимир Владимирович - двулични малоумници.

Единствените русофили на Земята.
              Много верни неща са това. Политически истини.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                Ми прав е Вальо...пусни линк , който е заинтересован да чете подробно ...щото аз направо давам ляв мигач и газ, нататък.
                Е за това си такъв. Как да разбереш за зверствата над българи, като се вълнуваш единствено от подвизите на руснаците в Сирия?
                Като искаш линк, копирай част от текста и го постави търсачка.
                Ще ти излезе линка.
                Моята цел е, да публикувам текст, а не линк.
                Мисля, че е очевидно и достъпно за всеки вид мислене.

Това, че ви дразни изваждането на показ на комунистическите зверства, е съвсем ваш проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  започнаха да се занимават твойте другарчета с генофонда на кравите, свинете и пилетата и се установи че месните продукти са канцерогенни, чрез пилешкото месо се разнася инфекция, която заплашва населението на земята... лошо е някой да си мисли, че е изключителен, Господ бог, и това да му дава право да нарушава природни, човешки и въобще законите
                  Аахахахаххяхяхяхяхяхяхяхяхяхяхяхях

Донос от България до Путин

Русофилите са двуличници, продават московските интереси на Турция и Запада
                  Докладва: секретен сътрудник Георги Георгиев

Вова, Владимир Владимирович...

да докладвам, си рекох, щото не е честно някак си.

През изминалата седмица 106 327 български русофила си купиха турски домати.

45 715 български русофила си купиха турски краставици.

62 756 български русофила си купиха турски портокали и

23463 български русофила си купиха турски лимони.

1216 български русофила отидоха на екскурзия в Истанбул.

Нито един български русофил не си купи нищо руско, освен газ и нафта, нищо че са скъпи, щото нямат избор.

Нито един български русофил не отиде на екскурзия в Русия.

Вова, да ви доложа и за поведението на българските олигарси – отказват демонстративно да си купуват новия модел Лада и Зил, а пълнят само джоба на омразните капиталисти. Такива неблагодарници са и децата им – не искат да учат в Москва, а погледите им все към Лондон, Париж, Ню Йорк…

Срамота! Предатели!

Само за една седмица изплатиха колесника на нов F-16.

Такива са българските русофили, дарагой Владимир Владимирович - двулични малоумници.

Единствените русофили на Земята.
                  Last edited by DutyFree; 07.12.2015, 12:38.

Коментар

Какво като няма линк?

Ми прав е Вальо...пусни линк , който е заинтересован да чете подробно ...щото аз направо давам ляв мигач и газ, нататък.

Коментар

Нямам нищо против забраните срещу комунистите, капиталистите, империалистите и всякакви исти
                      Ама може ли да преведеш това "Не ми е по темата. "
                      Не шок и ужас, ами смях и пплач- Не ми е по темата. Тоест трябваше да изчетем всички глупости които си копирал/ защо няма линк, модераторите къде спите, това не са негови съчинения а са копирани от някъде и трябва линк да има поставен/, а в момента в който ти казвам за белия терор- Не ми е по темата.

И пропусна войната в сърбия, на наша територия също падаха бомбички с обеднен уран и сега има повишен радиационен фонд в района на сръбската граница, има поне статии по въпроса, умрелите в района и заболелите са в пъти повече от нормалното, това също го пропускаш
                      Пълни продажници и ПРЕДАТЕЛИ СТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ТИ ОЩЕ НЯКОЛКО НИКА, Я ДА ВИ ВИДИМ СЕГА КАК ЩЕ СЕ ПРИПОЗНАЕТЕ??????!!!!
                      Ама прочетете си статията, ако можете и не ВИ е срам!!! ????

​Захари Стоянов: „Не ви е чист косъмът, бай Аксаков!"

"Да си бъдем сами, да си разравяме огнището със своите собствени ръце, настоява революционерът
                      „Не ви е чист косъмът, бай Аксаков!” Това пише, през март 1886 г. във в. “Независимост”, великият българин, революционер и писател, председател на Народното събрание, Захари Стоянов, в писмо до И.С.Аксаков – редактор на в.“Русь”, идеолог на славянофилството, председател на Московския славянски комитет. Днес две български села носят името на Захари Стоянов, но има улица в София и село край Варна, които носят името на Аксаков. Но ето, какво пише и какво мисли за тоя И. С. Аксаков, авторът на „Записки по българските въстания”:

„Бъдете малко по-настрана от нас…“

„Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание — благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите „деца”, то може и от*далеч, там, дето нашата ръка не стига. Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна.0126-016

Да си бъдем сами, да си разравяме огнището със своите собствени ръце — ние желаеме и по други причини. Историята на прогреса ни обажда с най-порази*телни факти, че опеката над народите, била тя православна, или гнило-западна, е убийствена. Ние знаеме, че там, гдето наро*дите не са се допущали да се месят в собствените свои дела, там тия народи са си останали деца пеленачета.

В 24 брой на своята газета вие казвате ясно и открито, че

всяко тържество на българите е смърт за Русия"

Коментар

• Ватен, учи за зверствата срещу българите, не е нужно, да ни засипваш с информацийки за руските геройства в Сирия. Това значи "не ми е по темата".

Коментар

Нямам нищо против забраните срещу комунистите, капиталистите, империалистите и всякакви исти
                          Не шок и ужас, ами смях и пплач- Не ми е по темата. Тоест трябваше да изчетем всички глупости които си копирал/ защо няма линк, модераторите къде спите, това не са негови съчинения а са копирани от някъде и трябва линк да има поставен/, а в момента в който ти казвам за белия терор- Не ми е по темата.

И пропусна войната в сърбия, на наша територия също падаха бомбички с обеднен уран и сега има повишен радиационен фонд в района на сръбската граница, има поне статии по въпроса, умрелите в района и заболелите са в пъти повече от нормалното, това също го пропускаш
                          Какво като няма линк?

Коментар

а моля, Ви се с тези си изтъркани глупости, до кога, така !!! ????

Някои хора не сме с изравнени мозъци, нали разбирате това????

Last edited by DutyFree; 07.12.2015, 12:30.

Коментар

Не ми е по темата.
                              А виж по света, където са ги трепали крадливите и мързеливи никакъвци комундета,когато е трябвало навреме, имат ли сега дефицити, нисък стандарт, ниско качество на живот?? Половината свят е забранил комунистическите партии.

Коментар

Имаш право да си вярваш. Талибаните също. Радикалите също.
                                На земята има над 600 религии, християнската не е от най-благородните.

Църквата е запазила книжнината ни, но лъжата за боговете си остава лъжа.

Чифутите, които ти посочваш, също имат религия и определението ти не струва.
                                Ади де, така викат на ЕВРЕИТЕ, ЗАЩОТО са "божи народ" и са "благословени", както между впрочем и ние, като народ, но уви!!! Та така не върви ли божи народ, а пък неверници, пак странен манталитет!!!

Нали имаш като основа семейството в основата на любовта между мъжа и жената, ТОВА СА ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ, А не ГЛУПОСТИ!!!

Май това Ви невежество е и то по същата причини, заради над 76 години "ЧЕРВЕН ГЕНОЦИД"

За БЪЛГАРСКИТЕ ХРИСТИЯНСКИ СВЕТИИ и ЧУДЕСАТА, които СА НАПРАВИЛИ НЯМА ДА ГОВОРИМ, ЧЕ ТАМ СРАМА ВИ ЩЕ Е ГОЛЯМ.

Как измервате СРАМА СИ, с какво ???????????????

Коментар

Working...
                                X