IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ти пак пишеш измислици бря, да да видим къде съм се фукал как русия ша сваляла всичко наред , ти наистина имаш проблем или със четенето на писан текст или със възпроизвеждането му......още не мога да схвана каква точно ти е диагнозата.

Русия си сложиха С 300 и С 400 за защита от чужда агресия върху техни си самолети. Те си го и декларираха че ще свалят всичко което представлява заплаха за техен самолет , особено от страна на Туркия. Турците много добре разбраха руснаците щот вече не приближават Сирия.

Даи да видим къде според болната ти фантазия официален руски източник е твърдял цитирам: ще свалят всичко наред ?

чакам да видя
    Е, то ако някой ти събере всичките глупости за една година, това ще стане настолна книга във всички психиатрии в света.
    ----------------------

П.П. От септември месец сте пратили цъ300 на Асад с монголски "инструктури", демек те ( руснаците днес ) трябваше да се опазят от атаката.

Защо не смъкнахте нищо? Нали 30 години вече се хвалите с един смъкнат стелт от сърбелите, за който са имали координатите откъде ще мине и са го чакалили.

Ай, свалете още поне един - че да се фукате още 30 години след това да'ева пещерняците

Не разбра ли, че реалността много се разминава с пропагандата тип: най-най-най- ....
    Last edited by marandi; 07.12.2015, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Утре отварям много малко и се ослушвам за допълване. Това е моята схема. Пазара е длъжен да тества срив на Русия. В случай, че пазара е много по-голям от тях, то ще направим много пари. В случай, че теста се провали ще направим малко пари. Можем да загубим само ако пазара откаже да тества платежоспособността на Русия. За мен риска си струва. При това загубата ще е в рамките на 5-10 процента. Съотношението риск печалба за мен е идеално.
      Всичкият ми отпит по пазарите сочи, че пазара е длъжен и ще тества дали Русия е платежоспособна. Понякога бъркам затова ще пипам внимателно. Предният път направих точно тази грешка. Хванах от 41 до 61,50 и спечелих само разходите си за живот за три месеца защото я играх с малко. Продължавам да си мисля, че нищо не разбирам от външни пазари пък системно печеля по малко. Риска който нося навън е само за 6-7 процента от този, който нося в България. Интересна самооценка имам.
      Аз мисля по-скоро с някакви валутни опции да го отиграя, но нещо в момента не ми дава да ги търгувам

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        И като стана въпрос за съвест, очевидно такава не попречила днес на шефа на Ростуризм да посъветва росияните да отдихят дома... пък той милия с две вили на Сейшелите...

Со своей виллы на Сейшелах глава Ростуризма советует россиянам отдыхать дома
        https://navalny.com/p/4590/

Дет се вика, с наглост към прогрес!!! Хубава работа, ама руска!!!
        Ама и той като наш роско прецедента

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Айде пак глупости на гевреци!

Нали се фукахте досега, че Сирия ( Асад ) вече разполага с цъ300 като ПВО и ще сваля всичко наред.

Днес какво свалихте да ви плющя като ви издъниха показно от небето?

Същия смях сте и с цъ400, бре смешка! Не са поискали не са ви думнали за 2 мин. рапторчетата

П.П. Или викаш Асад се пази с цъ300, ама не посмя да натисне копчето да си предпази войниците от въздушна атака.

Чуваш ли се кви ги дуднеш неадекватни
          Ти пак пишеш измислици бря, да да видим къде съм се фукал как русия ша сваляла всичко наред , ти наистина имаш проблем или със четенето на писан текст или със възпроизвеждането му......още не мога да схвана каква точно ти е диагнозата.

Русия си сложиха С 300 и С 400 за защита от чужда агресия върху техни си самолети. Те си го и декларираха че ще свалят всичко което представлява заплаха за техен самолет , особено от страна на Туркия. Турците много добре разбраха руснаците щот вече не приближават Сирия.

Даи да видим къде според болната ти фантазия официален руски източник е твърдял цитирам: ще свалят всичко наред ?

чакам да видя
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            И аз мисля, че наближава момента за втори тур.

Следващите дни и седмици всичко живо ще се втурне да шорти петрола. Сигнала и от Саудитците и от останалите от ОПЕК - пък и от Русия е ясен - ще помпаме колкото можем. Или с други думи цената на петрола ще е надолу и то може би много надолу.

В момента колебанието ми е дали да отворя сега и да чакам постепенна обезценка - но и да вържа доста риск и да не мога да го използвам за друго или да почакам пълната истерия и да направя печалбите по-бързо, макар и доста по волатилно, но и да заделя риска за по-кратко време.
            Утре отварям много малко и се ослушвам за допълване. Това е моята схема. Пазара е длъжен да тества срив на Русия. В случай, че пазара е много по-голям от тях, то ще направим много пари. В случай, че теста се провали ще направим малко пари. Можем да загубим само ако пазара откаже да тества платежоспособността на Русия. За мен риска си струва. При това загубата ще е в рамките на 5-10 процента. Съотношението риск печалба за мен е идеално.
            Всичкият ми отпит по пазарите сочи, че пазара е длъжен и ще тества дали Русия е платежоспособна. Понякога бъркам затова ще пипам внимателно. Предният път направих точно тази грешка. Хванах от 41 до 61,50 и спечелих само разходите си за живот за три месеца защото я играх с малко. Продължавам да си мисля, че нищо не разбирам от външни пазари пък системно печеля по малко. Риска който нося навън е само за 6-7 процента от този, който нося в България. Интересна самооценка имам.

Коментар

Бря, тва Ватята, бря умен кат 10 прости... че и с претенции - спрял да чете дотук... Не съм убеден, че знаеш какво е ратификация, ама нейсе... да, гледам, че са ви пуснали опорката за ратификацията, което пък идва да покаже само и единствено ГУЗНА СЪВЕСТ... ако изобщо у Путю, кликата му и платения мурзилаж можем да търсим съвест...

Ох, ще я повръщат Украйна, ама и кръв ше повръщат... петрола със стабилна посока на юг, ох, колко ше боли...
              Ами то няма нужда да си учил - четеш и там пише подписано , но не ратифицирано от народното събрание = няма правна тежест.
              Със същия номер шаш изработи руснаците, не помня с кой по ред договор, президента подписал, бундестага не го ратифицирал и съответно к--р тате баница

Коментар

Ти пак не си вдянал бе Лясковски , САЩ и Русия са съюзници по неволя в Сирия , нищо че всеки си има свои интереси ......Русия си чистят про американските , Обонговците про-руските.....за нас остава да видим кои е по-ефективен в чистенето.

Щото на терен според преброяването имало по-малко то 7 000 опозиционери на Асад не броим Кюрдите щото те си гонят своите интереси и ще са с този които ми даде независимост ....
                Айде пак глупости на гевреци!

Нали се фукахте досега, че Сирия ( Асад ) вече разполага с цъ300 като ПВО и ще сваля всичко наред.

Днес какво свалихте да ви плющя като ви издъниха показно от небето?

Същия смях сте и с цъ400, бре смешка! Не са поискали не са ви думнали за 2 мин. рапторчетата

П.П. Или викаш Асад се пази с цъ300, ама не посмя да натисне копчето да си предпази войниците от въздушна атака.

Чуваш ли се кви ги дуднеш неадекватни

Коментар

Хахахаха - във Франция има една важна фигура - президента. А Льо Пен ще стане президент през крив макарон.
                  Не се заричай. Демокрацията е стара курва.

Коментар

• Някои хора се гордеят с руските си корени

Памела Андерсон в Москве рассказала о своих русских корнях
                    http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...71703-826l.htm
                    Американская актриса Памела Андерсон в ходе пресс-конференции для российских журналистов в Москве рассказала о том, почему она решила сотрудничать с Россией по вопросам защиты животных.

Актриса, модель и известная защитница животных заявила, что приняла решение плотно сотрудничать с РФ в вопросе защиты животных, потому что «Россия, если дает обещания — она их сдерживает».

«Помимо этого, у меня русские корни», — заметила Андерсон во время конференции в Москве.

Коментар

И аз мисля, че наближава момента за втори тур.

Следващите дни и седмици всичко живо ще се втурне да шорти петрола. Сигнала и от Саудитците и от останалите от ОПЕК - пък и от Русия е ясен - ще помпаме колкото можем. Или с други думи цената на петрола ще е надолу и то може би много надолу.

В момента колебанието ми е дали да отворя сега и да чакам постепенна обезценка - но и да вържа доста риск и да не мога да го използвам за друго или да почакам пълната истерия и да направя печалбите по-бързо, макар и доста по волатилно, но и да заделя риска за по-кратко време.
                      Използвай курса на бочката в рубли, като амортизатор или котва която обира краткосрочните колебания? Може би ще се включа при някакво сътресение

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Ейй тракатрак, къде се изгуби, я дай некоя историческа фалшификация,
                        Малко бех в разход и пак ще бегам, че в тая мъгла не се живее. Ти от кои фалшификации искаш, от глобалните ил от националните. Зареден съм и с едните, и с другите, ама на Марандето резервоара по-дълбок. Не казва откъде ги чете тия за империята Великобългарска.
                        Last edited by Trakatrak'; 07.12.2015, 20:11.

Коментар

Що бе там на изборите да не е спечелил опонент на Мъдсуро ..... или просто так ти се иска. Пък за Венецуела ме боли фара, виж Франция наш съюзник и лидер, щот нъл сме франкофони , ако обърне посоката това ша е голума драма
                          След изборите в Германия Луна ще напише специален кючек за тях

Коментар

В този ред на мисли, хората във Венецуела осъзнаха ли се или просто им залипсва тоалетната хартия?

Ей като ги замятате едни генерални изводи и все далеч, далеч от истината и нейде у къра. Все се чудя вярвате ли си като ги плещите тия глупости или не?
                            Що бе там на изборите да не е спечелил опонент на Мъдсуро ..... или просто так ти се иска. Пък за Венецуела ме боли фара, виж Франция наш съюзник и лидер, щот нъл сме франкофони , ако обърне посоката това ша е голума драма
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Чета че били руснаците, путин дал нареждане
                              Варианти много. Тъмна работа е политиката, сложна за малките ни главички.

Коментар

• И аз мисля, че наближава момента за втори тур.

Коментар

Working...
                                X