IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Равновестко млад си зелен си.Много зелен.Още не си разбрал че всичко зависи от хората не от системата.Ако хората са честни и почтени всяка система е добра.Ако хората са нечестни и непочтени никаква конституция и никакъв закон не може да ги накара.Разбери го.Тия пушилки с промените в конституцията целят овладяване на системата чрез вкарване на наши хора.Каквито и промени да направят с тия хора толкова все така ще е.
    Тези промени целяха едно нещо - главния прокурор да нямаше контрол върху ВСС. Или поне да има много по-малък контрол.

Но не би, все пак по лесно корумпирани политици продалжават да крадат когато са си назначили един човек от който зависи всичко, отколкото да се опитват да контролират цялата съдебна система.

Уж независимата съдебна система, която обаче зависи от един човек - същата тази институция на главен прокурор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Отново - кажи твое мнение. Няма нужда да го обръщаш на лични писания - не съм пет годишен че да се хвана Или ти просто нямаш мнение - ми кажи го това - дай линк от блиц, пик или пък директни цитати от руския посланик, Волен или Пеевски.

Все ще стане по ясно за какво говориш от това мрън, мрън, мрън - пък ти си не знам си какъв.
      Ми аз кво правя досега ? Директно ти казвам да търсиш други за "омагьосване" !

Коментар

Мрън, мрън, мрън следва реплика от сапунен сериал.

директно пиши отговор 1 - само мрънкане
        отговор 2 лична нападка
        отговор 3 лична нападка с мрънкане

Ако не те приемах да откровен идиот сигурно можеше и да се засегна - ама мама и тати са ме учили да не приемам на сериозно какво приказват идиотите
        А случайно родителите ти да са те научили да не обиждаш.Модераторите пак са заспали дълбок съм иначе на думи ....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Определено историята с деформаторите от вчера бая те е разцентровала и се държиш бая нагло и противно.

Опитването без сериозни успехи е проблема , а опита е на гърба на средния българин които ви показа демократично червен картон и си обра крушите. Ручнахме соца уж за добре , а 25 години циклене и упадък .......аз не искам да се връща соца но и това в момента не искам. Явно е че пътя последните 25 години не е правилния и трябва да се търси някаква промяна ако искаме България да я пребъде ....
          1. Ние не искаме соца. да така е
          2. Но това не ни пречи да защитим тезата, че системата на соца беше в пъти по-добра и ефективна от сегашната. България е с унищожен суверинитет, икономическа и политическа колония на запада

Коментар

Равновестко млад си зелен си.Много зелен.Още не си разбрал че всичко зависи от хората не от системата.Ако хората са честни и почтени всяка система е добра.Ако хората са нечестни и непочтени никаква конституция и никакъв закон не може да ги накара.Разбери го.Тия пушилки с промените в конституцията целят овладяване на системата чрез вкарване на наши хора.Каквито и промени да направят с тия хора толкова все така ще е.
            те това упражнение вече няколко пъти го правиха с овладяването....резултата все по лош
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

като например среда в която над главния прокурор не е само Бог. Среда в която прокуратурата разследва корумпирани политици - а не се сговаря с тях. Среда в която политиците имат страх от закона - а не са над закона. Среда която спонсорите на тези тролове от долу правят всичко възможно никога да не се появи в България.
              Младеж направо ме учудва късата ви памет.....че то през миналите 25 години само от вашите среди са ровили в съдебната система.

Вие подменяхте висшия съдебен съвет няколко пъти, вие избрахте главните прокурори Татарчев, Филчев а БОКО - вашия коалиционен партньор избра сегашния главен прокурор!

Комунистите може да се твърди че имат някаква връзка само с един от демократичните главни прокурори и то най-нормалния - Борис Велчев......всички останали са ваши творения.

И после пак ша реформирате ...ми кат ви гледам предните резултати как да ви повярвам че следващите ще са по добри бе ...аман от идиотии тук
              Last edited by markov; 10.12.2015, 22:08.

Коментар

като например среда в която над главния прокурор не е само Бог. Среда в която прокуратурата разследва корумпирани политици - а не се сговаря с тях. Среда в която политиците имат страх от закона - а не са над закона. Среда която спонсорите на тези тролове от долу правят всичко възможно никога да не се появи в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  Е ...ти нали уж беше добре , сега и ти ли си против ?! Или що пък , келепирец да има отсекъде ! Правилно , ориентиран си...
                  Мрън, мрън, мрън следва реплика от сапунен сериал.

директно пиши отговор 1 - само мрънкане
                  отговор 2 лична нападка
                  отговор 3 лична нападка с мрънкане

Ако не те приемах да откровен идиот сигурно можеше и да се засегна - ама мама и тати са ме учили да не приемам на сериозно какво приказват идиотите

Коментар

Хайде поредния мрънкалник. А като се опитват някои хора да направят нещо в България да има нормална среда и веднага скачате срещу него - всичките мрънкащи аутсайдери. като не ви харесва в България свят голям - България няма визи за половината държави в света. България определено ще е по-добре без вас
                    Определено историята с деформаторите от вчера бая те е разцентровала и се държиш бая нагло и противно.

Опитването без сериозни успехи е проблема , а опита е на гърба на средния българин които ви показа демократично червен картон и си обра крушите. Ручнахме соца уж за добре , а 25 години циклене и упадък .......аз не искам да се връща соца но и това в момента не искам. Явно е че пътя последните 25 години не е правилния и трябва да се търси някаква промяна ако искаме България да я пребъде ....

Коментар

дай пример за такава среда

Коментар

+111111111111111111

Коментар

Е ...ти нали уж беше добре , сега и ти ли си против ?! Или що пък , келепирец да има отсекъде ! Правилно , ориентиран си...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                            Менторския тон го задръж за там дето манипулираш , тук има възрастни хора на които не можеш да прокарваш теориите си и да искаш да ти вярват.
                            Отново - кажи твое мнение. Няма нужда да го обръщаш на лични писания - не съм пет годишен че да се хвана Или ти просто нямаш мнение - ми кажи го това - дай линк от блиц, пик или пък директни цитати от руския посланик, Волен или Пеевски.

Все ще стане по ясно за какво говориш от това мрън, мрън, мрън - пък ти си не знам си какъв.

Коментар

Я да чуя какво е това чудо нормална среда

Коментар

хорицата - тук пишат възрастни хора с достатъчно акъл сами да си кажат мнението - можеш да си запазиш покровителственото държане за хората с които общуваш очи в очи.
                                Менторския тон го задръж за там дето манипулираш , тук има възрастни хора на които не можеш да прокарваш теориите си и да искаш да ти вярват.

Коментар

Working...
                                X