Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеОткрийте разликите между Европеиска България и Азиатската фалирала държава Русия:
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЧе аз поглеждам през прозореца и О! Чудо! И двата булеварда пред вкъщи изчистени до асвалт!!!! Иначе гледам и в Северна Азия и тук много не държат на тротоарите, а черния сняг и тук и там говори и че не уважават много редовното почистване на улиците...
Ама така ще е докато тук ни управляват (поверяваме парите си на) хора закърмени с азиатщината...
ги гледам те също не са си почистили улиците във Вашингтон.Хората се пързалят
по снега и северни елени кой знае откъде дошли се разхождат необезпокоявани.
Тук таме някой с лопата рине пред колата си,няма снегорини .Що така се излагат
бе Кандид?
Коментар
-
УДБА-та в служба на Кремъл не е новост, а нашия мурзилаж ше се н@@ка от кеф...
Но!!! Както Кремъл, така и удбашите в Македония вече са бълбуук, бълбууук, бълбууууук... Така че да не им се месим в бълнуванията докато потъват, нека оставим делото на давещите се на самите давещи се (ако мога да перефразирам)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеБратята македонци тая сутрин ми оправиха настроението.Дали са буквите на Путин.....
http://www.blitz.bg/news/article/388696
Освен това лирическият Путин засвидетелства синовна преданост към люлката на славянската цивилизация, наричайки жителите на повардарието "внуци на Александър Македонски" и признавайки, че Русия точно от "македонците" Наум и Климент е приела азбуката и писмеността си.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе е важно с какво чистят важното е ,че булеварда е изчистен до асвалт.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
nuclear power plant
Братята македонци тая сутрин ми оправиха настроението.Дали са буквите на Путин.....
http://www.blitz.bg/news/article/388696
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЧе аз поглеждам през прозореца и О! Чудо! И двата булеварда пред вкъщи изчистени до асвалт!!!! Иначе гледам и в Северна Азия и тук много не държат на тротоарите, а черния сняг и тук и там говори и че не уважават много редовното почистване на улиците...
Ама така ще е докато тук ни управляват (поверяваме парите си на) хора закърмени с азиатщината...
и снега да се стопи ,иначе пари няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе е важно с какво чистят важното е ,че булеварда е изчистен до асвалт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи да ти кажа, не виждам какво ми доказваш с 15 секундно клипче, в което единственото, което може да видиш, е 30 годишен Камаз в близък план ... Голям напредък, голямо чудо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеСкоро ще стана свидетел на унищожението на САЩ след зрелищен фалит.После ще има гръцки английски италиански испански немски и френски фалити.ЕС се разпада а Путин си праи търговийката с китайци кореици виетнамци....и му дреме на шлиферо
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
Тва прозвуча като един дето все намесва "Началника"... мдаааа
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗа (твое) съжаление няма да дочакаш. Но пък за сметка на това скоро ще станеш свидетел на тоталната разруха и евентуално разпадане на Хуйлостан, та Сибир не се знае политически кво ше представлява - Северен Китай или пък един или повече независими субекти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеТи сигур си голем специалист веднага позна на колко години е камаза.А знаеш ли на колко години са камазите и белазите на които са монтирани междуконтиненталните ракети?
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи да ти кажа, не виждам какво ми доказваш с 15 секундно клипче, в което единственото, което може да видиш, е 30 годишен Камаз в близък план ... Голям напредък, голямо чудо...
Коментар
Коментар