IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Знаем, знаем....

Та колко децибела беше честотата на СВЧ вълните в метровия обхват....?
    Чадо, при военните/метеорологичните и т.н. радари се работи с тия стандарти: метров, дециметров, сантиметров, милиметров.

Твоето СВЧ наистина попада в 2 от категориите, но това е по-скоро като физически и теоретичен смисъл, а не практически.

Поздрави! ( ако нямаш картинки как изглеждат военни радари - мога да ти пратя )

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Гледах го оня каубой дето обясняваше,че трябва да се сложи разделителна линия
      между парите на Германия и Европа и ресурсите на Русия.Чрез тръбите на УКРАЙНА
      САЩ държи ЕВРОПА за муцуната.Най-големият му въпрос беше как ще реагира
      Германия.
      СП2, след като ЮП беше забранен от пиндосите. А Турски поток е невъзможен, поради противоположни интереси на Русия и Турция в Близък Изток и Балканите

Коментар

• Знаем, знаем....

Та колко децибела беше честотата на СВЧ вълните в метровия обхват....?

Коментар

Германия.
          Синко, инженер съм и не ми трябва да гледам/чакам някой да ми каже нещо си, някъде си и т.н.

От тръбопроводи в момента имате двоен капацитет спрямо доставно количество. Влизам, търся си, намирам си сам данните и както виждаш, учудващо са точни.

Затова ти казвам, че няма да има повече газопроводи за ЕС, освен ако някой не аварира или се задръсти с конденз и вече не може да пропуска като С.пАток 1 и Син пАток - те вече не могат да мятат дебит и ще става по-зле. Затова се опитаха да ги дублират, ама греда - консумация спадна с 1/4 и няма смисъл.

Засега това е палажението! Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            На кое викаш "чужди" интереси, че не можах да схвана?

Ти имаш ли представа, че за хилядолетията, откакто съществува БГ Империя, такива като жоженцето ги ядем за закуска?

П.П. Аз тръгнал ли съм да натрапвам, че ползвате българска писменост и език? И не плащате нищо?
            Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Абе прав си, газта си е тЕхна и даже скоро май ше им се наложи да си я папкат тая газ (щото и други имат газ, пък не я връзват чак толкова за политиката), а понеже е много таз русака газ мое и в буркани да я затварят, ей тъй за зимнина...
              По принцип повечето договори на ЕС с манголия са до 2020 година, но нашият не е и изтича скоро.

Напомняме, че повечето държави, се чудят какво да я правят тази газ, но понеже има договор, в момента с нея правят ток ( електроенергия, както би казал плевенският поет ).

Тоест, наистина не им трябва, също напомняме, че Германия си е спряла всички АЕЦ като опция за електроенергия, за да отика след още 4 години тоя пиклив договор - тейк ор пей.
              -----------------------------------

След 2020 година наистина не виждам мурзилетата какво ще правят, щото още отсега тяхната газ е излишна и си правят хоби 'орицата да я пускат по ТЕЦ-овете белким поне пусне някой точец.

Т'ва е накратко
              Last edited by X_Y; 23.12.2015, 13:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Само че забравяш че когато има новина гледаш и как реагират политическите субекти...,,
                Когато Методи Андреев и Коритаров и други представителина герб и РБ защищават какъв страшен европолитик е Местан и какъв русофил и ченге е доган и почва да ми мерише че доган е нарушил май хармонията на бостан....
                А оценките на доган за нато и ес аз ги давам от една година.....и не само аз а почнаха и водещи политици от ес от целия политически спектър ...
                Относно Борисов той влезна с турцинте в скрито съглашение ,което е вредно и за двете партии...и турците се готвят да го ритнат както комунистите преди година....
                Доган не каза нищо ново за Нато и ЕС - преписвал е от Джордж Фрийдман /Стратфор/ по клипчето, което тролските въртяха преди година ... ... или от Дугин, все тая. Скепсиса към ЕС може да е съвсем здравословен, но откъсване на България от съюза няма да има

Обичайните опорки за тайни съюзи между ГЕРБ и ДПС отдавна се изтъркаха. Някои хора все още не могат или не искат да разберат, че да имаш ad hoc по някои въпроси подкрепата на опозицията в парламента е съвсем нормално явление при демокрацията (поне в истинската такава), без това ни най-малко да означава коалиция или тайни съюзи!! Дори републиканци и демократи в Америка, консерватори и лейбъристи във Великобритания гласуват по някои законопроекти заедно. И те ли са в тайна коалиция?
                Yeah

Коментар

Абе прав си, газта си е тЕхна и даже скоро май ше им се наложи да си я папкат тая газ (щото и други имат газ, пък не я връзват чак толкова за политиката), а понеже е много таз русака газ мое и в буркани да я затварят, ей тъй за зимнина...
                  Проблемът не е техен,проблемът е на цяла Европа на страни като Германия,
                  Австрия,че и много други.

Коментар

Стига си защитавал чужди мераци,газта е руска и откъдето си иска оттам ще я
                    прекара и на когото си иска на него ще я дава.Ако се пънете много може и да ви я
                    спре и да изпукате от студ.Пък ти се моли на фесовете да ти дадат.

Коментар

прекара и на когото си иска на него ще я дава.Ако се пънете много може и да ви я
                      На кое викаш "чужди" интереси, че не можах да схвана?

Ти имаш ли представа, че за хилядолетията, откакто съществува БГ Империя, такива като жоженцето ги ядем за закуска?

П.П. Аз тръгнал ли съм да натрапвам, че ползвате българска писменост и език? И не плащате нищо?

Коментар

БГ Империя трябва да осъди жоженцето, задето си отворя голяма зурла и нееднократно каза, че БГ Империя била ненадежден партньор.

Води се такса "Уважение"! И след това може да започнем преговори опять! Понял?

П.П. По принцип няма да има, щото тия пАтоци са безсмислени, освен за гуш-гуш едни първи копки, но това е друга тема.

Няма аргументи оттук някога да мине още една тръба, освен украинската, която е в момента. Но това е друга бира. Първо ошетайте жоженцето с 2 млрд. гущера и да се научи как ще обърне следващия път към БГ Емпайер. На вие и то когато му се позволи да ни коментира. Понял?

П.П.П. Твърде джобен е, за да коментира Империя на 2000 години. И ми е смешно като го чуя .... с неговия развален български язъйк.

Коментар

Нали знаеш ,че на всяко действие следва противодействие равно по големина и
                          обратно по посока.Няма засега,но след 2-3 г съм сигурен ,че ще има и то през
                          България.
                          БГ Империя трябва да осъди жоженцето, задето си отворя голяма зурла и нееднократно каза, че БГ Империя била ненадежден партньор.

Води се такса "Уважение"! И след това може да започнем преговори опять! Понял?

П.П. По принцип няма да има, щото тия пАтоци са безсмислени, освен за гуш-гуш едни първи копки, но това е друга тема.

Няма аргументи оттук някога да мине още една тръба, освен украинската, която е в момента. Но това е друга бира. Първо ошетайте жоженцето с 2 млрд. гущера и да се научи как ще обърне следващия път към БГ Емпайер. На вие и то когато му се позволи да ни коментира. Понял?

П.П.П. Твърде джобен е, за да коментира Империя на 2000 години. И ми е смешно като го чуя .... с неговия развален български язъйк.

Коментар

Няма да има Север пАток 2

Омръзна ми да си дуднем едни и същи глупости тук: първо беше Южен ( казахме - няма ), после Турецки ( пак казахме - няма ).

Не разбирам какво демонстрирате в момента? Пишете направо за 2 пАтока към Юпитер и Млечния път и да се приключва, да'ва мажоретките ви да'ва
                            Нали знаеш ,че на всяко действие следва противодействие равно по големина и
                            обратно по посока.Няма засега,но след 2-3 г съм сигурен ,че ще има и то през
                            България.

Коментар

Велева, ти ли си? Преди малко те слушам по радиото - същите славословия...

Нали знаеш, че изказването на Доганя е като да си купиш фабрика на 08.09.1944... тя работата за Путен отива на еб@не, той се сетил да избира страна...
                              Мани, мани ... направо съм изумен от поръчковото медийно отразяване ( платено ) за некви лафчета, дет' тук се дуднат от години евридей.

Ама, щом ги казал вожда същите, били по-спешъл някак си
                              ---------------------------
                              П.П. Вчера гледах Велева при Милен, тоест вършех си работа и бях пуснал за фон. Ма, тая верно ултра смешна. Като взе да заплашва, че ще си тръгне и никой няма да разбере мега-хипер-гига-интелиджънс сводка на Соколчето от пАлавин страничка.

Ули-ули ... к'фи марули

Коментар

Велева, ти ли си? Преди малко те слушам по радиото - същите славословия...

Нали знаеш, че изказването на Доганя е като да си купиш фабрика на 08.09.1944... тя работата за Путен отива на еб@не, той се сетил да избира страна...
                                защо човек си слага розови очила ,или за да не види действителността или тези около него да не го видят него...
                                да пишеш за Путин и Руси ,когато ЕС отива по дяволите в близката година е смешно.... а ние сме донор да всички около нас и малки и големи....

Коментар

Working...
                                X