IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Средна пенсия 70 дол./2020 р./ 173 дол./ 12 100 р./

Средна заплата 211 дол. /7000 р./ 157 дол./32000 р./
    Валентине,

дай личен пример и иди да бачкаш за 300 левас средна заплата, бре ( по твоите данни ).

Сещаш ли се колко си смешен с още по-смешната реклама за 300 левас?

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
      Много ми е чудно, къде е това нетно увеличение от 16 милиарда, както дългове за световно?
      В нито един доклад на мин. фин. не мога да го намеря, та реших да питам или се вкарва финна манипулация, хем теглим дългове, ама хем били разрешения, пък реално никво увеличение?!?
      Разбира се да се говори за 16 милиарда увеличение на държавния дълг е или некомпетентност или манипулация.

Ама към 31,08,2009та вътрешния дълг е 2,785 млрд лева или 1,422 млрд евро а външния е 3,323 млрд евро. Общо 4,745 млрд евро.
      http://www.minfin.bg/bg/statistics/1#2009

А към 31,10,2015та вътрешния дълг е 3,964 млрд евро, а външния е 7,869 млрд евро. Общо 11,833 млрд евро.
      http://www.minfin.bg/bg/statistics/1

Та бате ти Бойко е увеличил държавния дълг с 7,088 млрд евро.
      Тоест го е увеличил два и половина пъти за 5 години управление
      .

Толкоз. Суха статистика от сайта на Минфин. Който не вярва да смята сам.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://svetoven.pogled.info/russia/n...ntar-za-Rusiya
        Без коментар за Русия
        Коментар на тези статистически данни няма да правим. Те говорят сами за себе си.

Оставяме всеки да направи своите изводи.

2004 г. 2015 г.

Бр. вътр. продукт/БВП/: 591 млрд. дол. 1 176 млрд. дол.

БВП на човек 4110 долара 8038 долара

Инфлация 12% 13%

Население на Русия 143.8 млн. ч. 146.3 млн. ч.

Златно-вал. резерв 125 млрд. дол. 374 млрд. дол.

Средна пенсия 70 дол./2020 р./ 173 дол./ 12 100 р./

Средна заплата 211 дол. /7000 р./ 157 дол./32000 р./

Цена 1 л бензин А-95 55 цента 52 цента

Цена на нефт 36 дол. 36 дол.

Прочети цялата статия тук: Без коментар за Русия - Поглед Инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
          Неразбираем изказ. Тук БГ Империя няма отдавна. Кой кого да бил избиел, кои "сме ние" и кои "са те"-също, какво общо имат богомилите - дваж, да не говорим за "ползата" от лустрация и "...до 9-то коляно". Самомнението за "разходка назад в хилядолетията"-да не говорим колко е безсмислено а за "преченето" - вече съвсем.
          Накратко, колега, що не си траете, ами само се излагате? Направете си услуга, позволете на света да позабрави за вас.
          Колега,

някога допускали ли сте, че подобни персони кат' мИня, пишат за съвсем друга аудитория?

При вас е ясно, колега че няма БГ Империя, а има само петолъчка. Нали променяхте химн-а на БГ да включва СССР и подписвахте декларации, че ще бъдете винаги верни на СССР ( сектор Сигурност и Армия ) = 250 хил. парчета.

Пак ви казвам: Проект НЕ е за вас, колега! Можете ли да осмислите това изречение?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ако БГ Империя не ги избиете, то те ще избият вас, както се вижда в последните години.

Ако ви е твърде кръвожадно, то има и мирни начини чрез лустрация и тотална забрана за заемане на държавна позиция до 9-то коляно.
            -----------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Благодаря за препоръките, но в продължението на книгата се работи и по темата богомилство и предвид качествата си, смея да твърдя, че ще ви изградя един хубав образ за БГ.

Не сте вие чилякът, който да ми дудне богомилски клишета от преди хиляда години. Па, ако ви метна да ви поразходя още "назад" в хилядолетките и съвсем ще издъхнете.

Това е смешното при БГ матрьошките - не могат да помогнат, но не спират да пречат, без никой да ги е канил? Що за навлеци сте?
            Неразбираем изказ. Тук БГ Империя няма отдавна. Кой кого да бил избиел, кои "сме ние" и кои "са те"-също, какво общо имат богомилите - дваж, да не говорим за "ползата" от лустрация и "...до 9-то коляно". Самомнението за "разходка назад в хилядолетията"-да не говорим колко е безсмислено а за "преченето" - вече съвсем.
            Накратко, колега, що не си траете, ами само се излагате? Направете си услуга, позволете на света да позабрави за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Някои си позволяват да пипат и богомилите!:
              Нещастни еднодневки, с претенции за столетници!
              Убеден съм, че вие сте най-големият специалист по богомилите в БГ, предвид манголската школовка.

Да не забравяме, че 100 години учихте техните глупости, че сте тюрки, с чалми от Алтай ( Сибир ). Тия неща стояха качени на всичките ви официални сайтове, по препоръка на СССР. Некво племе, дето славяните "претопили" ... докато спуквало от бой най-мощната империя в света - Римската - на лягане и на ставане.

Та, пропуснете това предизвикателство с мИня. Убеден съм, че сте най-най-най ... ( на село ) по темата с богомилите. Казах, че ще ви направя хубав образ и приключихме
              Last edited by marandi; 26.12.2015, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Пак са почна с националните интереси.

Нация от 7 милиона се хващам на бас че има поне 20 милиона национални интереса.

Дядо Коледа, Дядо Мраз и Златна рибка взети заедно няма да могат да изпълнят всичките.

Различните хора имат различни "национални" интереси. Дори и случайно да има съвпадение на "националните" интереси, то тогава пътищата за постигане са различни.
                Напротив!

Бегло изследвам нещата, понеже приоритет ми е на друго място в момента като фокус, но да кажем - около 50 милки сте, без тия в Индия. Там имате още около 250 милки население.

В момента ви работя точно по проекта БГ Империя в цял свят и да не се срамувате, където и да идете, а да ви посрещат с хляб и сол.

Логично е, че селяните от БГ най-много плюят, щото са малцинство - след 5 години даже няма да имат 5 милки

Поздрави!

Коментар

• Някои си позволяват да пипат и богомилите!:
                  Нещастни еднодневки, с претенции за столетници!

Коментар

• Пак са почна с националните интереси.

Нация от 7 милиона се хващам на бас че има поне 20 милиона национални интереса.

Дядо Коледа, Дядо Мраз и Златна рибка взети заедно няма да могат да изпълнят всичките.

Различните хора имат различни "национални" интереси. Дори и случайно да има съвпадение на "националните" интереси, то тогава пътищата за постигане са различни.

Коментар

Да обявяват собствената си логика за универсална е свойствено на маниакални и психически неуравновесени личности. А за последното изречение трябва да ви баннат за подстрекаване към разправа за мнения и възгледи /идеология, свойствена на мракобесните средни векове и религиозен фанатизъм/ и в противоречие с европейските ценности на свобода, равенство и братство. "Аз може да не съм съгласен с мнението ви но, давам живота си за правото Ви да го изразявате и отстоявате". Поправете ме, ако греша но, май го беше казал велик френски революционер и демократ - нещо, недостижимо за болни мозъци.
                      Ако БГ Империя не ги избиете, то те ще избият вас, както се вижда в последните години.

Ако ви е твърде кръвожадно, то има и мирни начини чрез лустрация и тотална забрана за заемане на държавна позиция до 9-то коляно.
                      -----------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Благодаря за препоръките, но в продължението на книгата се работи и по темата богомилство и предвид качествата си, смея да твърдя, че ще ви изградя един хубав образ за БГ.

Не сте вие чилякът, който да ми дудне богомилски клишета от преди хиляда години. Па, ако ви метна да ви поразходя още "назад" в хилядолетките и съвсем ще издъхнете.

Това е смешното при БГ матрьошките - не могат да помогнат, но не спират да пречат, без никой да ги е канил? Що за навлеци сте?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        V_tn, единственото, което постигна с поста си беше, че показа неразбиране какво е бюджетен дефицит, рефинансиране на дълг и брутен дълг. Наблегни на неща различни от икономика тук не ти е силата. Най-много да ме амбицираш и да започна да ти вадя сравнителни данни между България и Русия. Примерно към октомври българският бюджет е на излишък а руският на дефицит 1.2 трилиона рубли. http://www.minfin.ru/ru/statistics/conbud/
                        Не разбирам защо намесваш руснаците, по същата логика може да намесиш и зимбабве, кения, гърция или марс

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                          Няма да го баннат под този ник пише модератор
                          - Повече от година и мен ме газят подобни съмнения. Някак кога погледнеш в сайта, той все на линия. Трупа десетки хиляди постове, в тях - куп абсурдизми и безочливо поведение. нормален човек би се изчервил от срам и не би се вясвал с месеци но, не: Нашият постоянно дежурен. И други косвени доказателства има, който има очи, ще ги види. Да се върнем към темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Много ми е чудно, къде е това нетно увеличение от 16 милиарда, както дългове за световно?
                            В нито един доклад на мин. фин. не мога да го намеря, та реших да питам или се вкарва финна манипулация, хем теглим дългове, ама хем били разрешения, пък реално никво увеличение?!?
                            50 милки ли са дългове като за световно?
                            А кво ти пука, че не познаваш инвеститорите, след като са ти пазара ресурс по пазарна цена?
                            Никога не съм казал че са изтеглени 16млрд, то натам отива работата, ама това е друг въпрос. Написах че са разрешени, а тези 50млн най вероятно са от 16млрд

Коментар

Да обявяват собствената си логика за универсална е свойствено на маниакални и психически неуравновесени личности. А за последното изречение трябва да ви баннат за подстрекаване към разправа за мнения и възгледи /идеология, свойствена на мракобесните средни векове и религиозен фанатизъм/ и в противоречие с европейските ценности на свобода, равенство и братство. "Аз може да не съм съгласен с мнението ви но, давам живота си за правото Ви да го изразявате и отстоявате". Поправете ме, ако греша но, май го беше казал велик френски революционер и демократ - нещо, недостижимо за болни мозъци.
                              Няма да го баннат под този ник пише модератор

Коментар

Предател е този, който загърбва интересите на своята Родина в интерес на чужда. Когато, обаче, двата интереса си съвпадат, просто осъществява националните, а тези на другите също се придвижват напред. Не виждам защо непременно трябва да мразиш едного, за да се броиш "родолюбец" и как така фобията от нещо те прави автоматично "фил" на друго. Учете математика, колега. Там нещата се назовават с истинските им имена, оценките са безпристрастни, а резултатите-общовалидни. Мятате се между крайности, а полза - никаква.
                                Това беше най смисленето изказване от месеци .

Коментар

Working...
                                X