If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.................................................
Андрей Райчев коментира, че българският етнически модел е в срив, а Ердоганова Турция е в принципно нова ситуация. Срещата на тези две събития предизвиква това „късо съединение".
„Опасността за нашата страна е съвършено ясна. Тук няма никакво съмнение. Тук е посегнато на това да имат третата по големина партия в българския парламент. Това нито е шега, нито е без последици и много сериозно трябва да ни осторожи всички", коментира социологът.
„Ако турската армия, недай Боже, се разходи в Родопите - а няма кой да я спре, тъй като българската армия я разоръжиха и унищожиха, едва ли Съединените щати ще си мръднат пръста", заяви акад. Георги Марков: „А Гърция да не е член на Варшавския договор? Недейте така! САЩ стоят зад Турция, а не зад България при един избор. Ние просто сме разоръжени, и то чрез САЩ".
Това си е ЧИСТАТА истина. Спомням си една случка, случила се месец-два след като откарахме учебните ракети от военното училище в ракетната бригада в Ловеч, а от там са ги закарали да ги унищожат.
Та обажда ми се генералът началник на Военното училище и ми казва:
"Майоре, американците са бесни, че една ракета е била оставена в училището, все едно сме я скрили и началниците от София наредиха незабавно да се откара и тя. Искам такава и такава техника, еди кой си ще осигури хора и ще извадим ракетата."
А това е една ракета с направени разрези и стоеше в един кабинет на третия етаж на учебния блок. Просто разрез за учебни цели. Няма как да се възстанови. Та ние рушнахме стената на кабинета и с кран изкарахме ракетата, от там в Ловеч"
АМЕРИКАНЦИТЕ унищожиха ракетната и авиационната мощ на Българската армия!
Под управлението на платените американски слуги, които управляват България след 1990г българският народ се стопи от 9 милиона на 7 милиона. А самите българи са намалели с 3 милиона, само циганите поддържат популацията.
Под управлението на краварските лайнари България ще загине до 30-40 години.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
За много години!
Да си пожелаем през Новата 2016 година повече Русия и по-малко Америка!
Повече добро и по-малко зло!
Русия било доброто! Тогава заминавай веднага там
15 лет Россия под Путином: подведение итогов
Чеченцы вооружены до зубов и подготовлены, в следующей войне они обязательно победят. Турция и исламисты среднего востока также готовы воевать с РФ.
Украинцы теперь всегда будут ненавидеть русских — за Крым, за Донбасс, за ложь Кремля и фанатизм
Все адекватные государства («1й мир») теперь воспринимают Россию как страну-отморозка, как КНДР или Иран
Русское население РФ сократилось на 5+ миллионов, мусульманское увеличилось на 2 миллиона, китайское на 1 миллион
Китай просто использует Россию как сырьевую базу
Интеллигенция и наука погибли под обломками образования и гнётом православия и патриотизма
Ресурсы и деньги на сотни и сотни миллиардов долларов были выведены из РФ олигархами-партнёрами Путина
Любая адекватная оппозиция была уничтожена, нередко физически
Созданная Советским Союзом промышленная и транспортная инфраструктура полностью износилась, никаких обнолвений и инвестиций в новую инфраструктуру не было. Российской Федерации отрезан доступ к западным технологиям и инженерам — как финансово, так и политически
Существенное снижение доходов населения, количество людей за чертой бедности только по официальным оценкам составляет 20 млн. чел. (15%) Кто был «на краю», теперь упал в бездну
Неблагоприятный инвестиционный климат. Сокращение притока инвестиций иностранного бизнеса: уход с рынка существующих инвесторов, продажа ими долей ввиду закона об НКО и иностранных агентах
Превращение страны в гротескного средневекового уродца; реставрация совковых маркеров, лозунгов. Одурманивание населения, а по сути — милитаризация, фашизация. Культивирование нетерпимости, невежества. Становление идеи исключительности России; пропаганда во всех эшелонах власти. Отсутствие тормозящих, балансирующих сил. Страна переведена на военные рельсы. Приоритет отдан оборонке, силовикам, «лояльным» пропагандистам
Опускание РФ по статусу ниже «2-го мира» — по политическим, научно-технологическим, экономическим, образовательным и прочим показателям.
Очевидно от подземията на Никола Мирчев са спуснали нова опорка за близките дни.
Изведнъж мурзилките се загрижиха за петролните компании!
Колко лошо било че петрола е еФтин, как ше фалирали, как не можели да инвестират...
Истината е че мурзилките се притесняват само за държавните компании на една северна, варварска държава,
Но!
Осени ме брилянтна идея!
Мурзилки, ако ви е еФтин бензина, разликата между сегашната цена и оная, скъпата, може да я събирате и да я изпращате веднъж седмично или месечно по сметките на една сграда дето се намира срещу Парк-хотела в София...
По този начин петролните компании за които виете тук ще използват тези суми за развитие и инвестиции, и северната, варварска държава ще отдалечи фалита...
Ако беше прочел подробно статиите,щеше да ти стане ясно,че тук няма политика , а само сметки....приход-разход.....Дори и при съкратени разходи ,е необходима цена от66долара за барел за да оцелеят шистаците.....За сведение,саудитския нефт е при себестойност 9долара,руския 11 долара....Просто сметки.....Бизнес и само бизнес.....
Очевидно от подземията на Никола Мирчев са спуснали нова опорка за близките дни.
Изведнъж мурзилките се загрижиха за петролните компании!
Колко лошо било че петрола е еФтин, как ше фалирали, как не можели да инвестират...
Истината е че мурзилките се притесняват само за държавните компании на една северна, варварска държава,
Но!
Осени ме брилянтна идея!
Мурзилки, ако ви е еФтин бензина, разликата между сегашната цена и оная, скъпата, може да я събирате и да я изпращате веднъж седмично или месечно по сметките на една сграда дето се намира срещу Парк-хотела в София...
По този начин петролните компании за които виете тук ще използват тези суми за развитие и инвестиции, и северната, варварска държава ще отдалечи фалита...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Айде ся не те интересувало жожи,
Ако стане нещо в СА най-голяма полза ще има именно жожи. Бензина да стане скъп, та да може да си плаща за военните авантюрки.
За разлика от теб например, на мен ми е добре с еФтин бензин. Даже напоследък не смея да напълня до горе, щото на следващия ден е вече по-еФтин.
Ай ся....
Още малко и ще ти повярвам, че кола караш и бензин зареждаш...
За американците не се тревожа, адаптират се бързо, както винаги:
"Производителите на петрол намалиха разходите чрез повишаване на ефективността ... разходите за наземни съоръжения, пробиващи кладенци, в САЩ са намалели с 32% през последната година, а разходите за хидравличен фракинг за производство на петрол от тези кладенци са се понижили с 38%.
Американските шистови производители на петрол също продължават постоянно да подобряват производителността си, постигната през последните години. EOG Resources, е намалила средното време за сондаж на кладенец от 8,9 дни през миналата година до 7,7 дни."
А как се адаптират производителите в Русия към низките цени?
Намериха ли инвеститори? Внесоха ли необходимите им съоръжения?
Краят на скритите козове за американските шистови компании Проблемът? Петролът вече не е на цена от 50 долара. Сега той се търгува за около 35 долара за барел.
За индустрия, която вече тестваше границите на възможностите си, намалявайки разходите, новите спадове са унищожителен удар. Тези компании „няма как да оцелеят при 30 долара на барел“, казва Р.Т. Дюкс, старши анализатор на производството на петрол към Wood Mackenzie Ltd. в Хюстън.
Администрацията за енергийна информация в САЩ сега предвижда, че компаниите, разработващи американските шистови формации, ще намалят добива си с рекордните 570 000 барела на ден през 2016 г. Точно такава капитулация търси и Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК), докато наводнява света с петрол, притискайки цените и най-високоразходните производители в света. Това е стратегия с огромен риск, чийто успех в крайна сметка зависи от това дали шистовите компании ще излязат от пазара преди финансовите трудности сред самите страни в ОПЕК не станат твърде големи дори за тях.
Очертава се още една трудна година за петролните компании през 2016 г.
Подобни съкращения помогнаха да се стабилизират финансите на компаниите. [B]Водещите публични компании се нуждаят от средна цена на Брента от 66 долара за барел през следващата година, за да покрият капиталовите си разходи, плащанията по лихвите и дивидентите от паричните си потоци, твърди Wood Mackenzie, енергиен консултант. Преди намаляването на разходите си те щяха да имат нужда от цена от 104 долара за барел, за да постигнат това нулево ниво[/B].
Ама тия показвачи много ги бива да се бият с по слаби предимно нощем и от високо.Досега не съм ги видял да се бият очи в очи с врага.Да не говорим че много ги бива да се бият с туземци.Та не ми отговори на въпроса защо не смеят да ни покажат как се побеждава Русия или Китай.Или по скоро ги е страх а?
Защо да се бият с Русия - тя винаги се саморазрушава Къде е СССР?
Къде ще е РФ след 2 години? Там, дето е СССР
А и защо да се бият с Китай - с тях имат взаимо-изгодно сътрудничество
Виж - Русия трябва да помисли как да си опази Сибир от Китайците,
защото иначе ще трябва да затворят бензиностанцията
Аз ти пиша едно, ти рупаш ли рупаш....
Не ме интересува джуджо или мурджо....
- Прочетох, че 200 корпорации, производители на петрол са фалирали или пред фалит...
Първата десетка от производителите са загубили стотици милиарди, това влече борсите надолу и капитализацията им е намаляла с милиарди....
- Русия е фактор в Арабиите( колкото и да не ви се иска на соросоидите ) и също има интерес СА да се гътне....
Айде ся не те интересувало жожи,
Ако стане нещо в СА най-голяма полза ще има именно жожи. Бензина да стане скъп, та да може да си плаща за военните авантюрки.
За разлика от теб например, на мен ми е добре с еФтин бензин. Даже напоследък не смея да напълня до горе, щото на следващия ден е вече по-еФтин.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ама тия показвачи много ги бива да се бият с по слаби предимно нощем и от високо.Досега не съм ги видял да се бият очи в очи с врага.Да не говорим че много ги бива да се бият с туземци.Та не ми отговори на въпроса защо не смеят да ни покажат как се побеждава Русия или Китай.Или по скоро ги е страх а?
Във Виетнам и Сомалия битката беше натурална,лице в лице.
"Тия показвачи" никога не са се заканвали, че ще превърнат Русия
в пепел и сибирски блата заради глупостта на шепа психопати
Коментар