IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
    За такава не съм чувал.Явно нещо от историята ми е убегнало
    Явно.
    Ето ти го и документа, с който обявяват войната:

http://desebg.com/2011-01-13-09-25-5...09-05-10-10-00
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Не, най-лошото е руско-българската война през 44та.
      Още плащаме.
      За такава не съм чувал.Явно нещо от историята ми е убегнало

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
        А най лошото е Руско-Турската освободителна война 1877-1878г
        Не, най-лошото е руско-българската война през 44та.
        Още плащаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Почти всичко лошо в многовековната история на България е от руслямистан. Как да не ги мразиш?
          Всъщност те имат ли съсед, който да не ги мрази?
          А най лошото е Руско-Турската освободителна война 1877-1878г

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
            - Те това е Фобия.
            Хайде моите коментари да не ги обсъждаш.

Коментар

• Ооо, "сенаторе",
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Еха! И тези тук ли Рашата ги е предала? ХА !

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Комурасти.
                  - Те това е Фобия.

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                    Ами, така ще е след като си ЛИЧИ, че на половината мисленето им е от 19 век.Това е проблем в днешни дни!!!
                    Точно това е и заглавието на темата в която трябва да пишете такива!!!
                    Нима, за да мислиш съвременно, мислите ти трябва да са строени в редица и послушно да се завъртат, накъдето нареди някой? Този или онзи - без разлика? А Барбаронецът
                    Като изчезнат българофобите, ще изчезнат и путинофобите
                    А русофоби тук няма
                    съвсем не го разбирам: От думите му не излиза ли, че Путин е ... българин?

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                      Съдейки по последните месеци, темата би трябвало да се нарече "фили Vs фоби".
                      Не ви ли втръсна?
                      Ами, така ще е след като си ЛИЧИ, че на половината мисленето им е от 19 век.Това е проблем в днешни дни!!!
                      Точно това е и заглавието на темата в която трябва да пишете такива!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Бойко: ГЕРБ има петима кандидати за президент, аз не съм от тях. Още не съм казал на съпартийците кои са кандидатите, ще изчакам до юни.

Та, хем партията ГЕРБ имала петима кандидати, хем ТОЙ още не бил казал на партията кои са те.
                        ГЕРБ - демократичната партия, в която всички винаги са на 100% съгласни с Председателя, никога няма критика към решенията Му, никога няма "ама", "но" ....
                        Комурасти.

Коментар

• Бойко: ГЕРБ има петима кандидати за президент, аз не съм от тях. Още не съм казал на съпартийците кои са кандидатите, ще изчакам до юни.

Та, хем партията ГЕРБ имала петима кандидати, хем ТОЙ още не бил казал на партията кои са те.
                          ГЕРБ - демократичната партия, в която всички винаги са на 100% съгласни с Председателя, никога няма критика към решенията Му, никога няма "ама", "но" ....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Като изчезнат българофобите, ще изчезнат и путинофобите
                            А русофоби тук няма
                            Защо въобще се връзваш.. Игнор и си гледаш кефа.

Коментар

• Съдейки по последните месеци, темата би трябвало да се нарече "фили Vs фоби".
                              Не ви ли втръсна?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Почти всичко лошо в многовековната история на България е от руслямистан. Как да не ги мразиш?
                                Всъщност те имат ли съсед, който да не ги мрази?
                                Неприятният съсед винаги е бил мразен от цялата махала. На когото това е непонятно, вероятно е мразен съсед в друга махала.

Коментар

Working...
                                X