Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеБез партии не могат да се провеждат общностни програми и проекти. Партии е имало във всички времена, макар неформални повечето време. И обикновено защитават сравнително тясногрупови интереси и чак после широки или национални. Така че не е учудващо, дето наште партизани своя джоб и своите ръце пълни гледат, щото сме си още във феодализма. Но ако искаме да прескочим накъм разлагащ се феодализъм, че да ни сладко и ароматно, време да се спретнат партии с идеи и цели, а не партии с щения и претенции. Навремето се надявах, че проф. Николай Генчев ще направи такава, но му попречиха провокаторчетата.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеИменно такива като теб членуват в партии и такива хора съсипаха държавата.Най тъпите бездарници членуват в политически партии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Няма точка ,начало е.....
Първо да се направи референдум за членството ни към нато....
сега се мъчим да бъдем пиявици в ЕС но като напуснат Великобритания или Германия и тогава ще си променим мнението....колко време ще се кефим да бъдем най бедната европеиска страна....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеИшшо адна ... генералша ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеГледай сега едно изследване на ЧЕРВЕНИЯ до мозъка на костите си кънчо и неговия "калъп интернешънъл":
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5216710
"...Най-проевропейски настроени остават Румъния и България – 85% и 82%. През изминалата година..."
Толкова по въпроса за изборът на българина към ЕС или евразия!
Няма точка ,начало е.....
Първо да се направи референдум за членството ни към нато....
сега се мъчим да бъдем пиявици в ЕС но като напуснат Великобритания или Германия и тогава ще си променим мнението....колко време ще се кефим да бъдем най бедната европеиска страна....
П.П. колко по бедна и толкова се натиска да получава помощи ,като свършат помощите ще минем към следващия който ги дава.....а за нато ще го отрежем от раз...но не смеят...Last edited by Монти; 07.01.2016, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеГледай сега едно изследване на ЧЕРВЕНИЯ до мозъка на костите си кънчо и неговия "калъп интернешънъл":
"...Най-проевропейски настроени остават Румъния и България – 85% и 82%. През изминалата година..."
Половината от тях тоже се вживяват, че шпрехат от името на жоженцето, а другата палавина от на бай Тошоу. Ще ми развалиш рахата така
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеЯ сега кажи къде те назначи Президента Желев?Щот кумурастите без диплома не назначаваха.При тях от редник или ефрейтор не можещш да станеш офицер.И не аз намесвам политиката.
На пропагандна основа са инициирани.The strongest stand last.
Коментар
-
Гледай сега едно изследване на ЧЕРВЕНИЯ до мозъка на костите си кънчо и неговия "калъп интернешънъл":
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеЯ сега кажи къде те назначи Президента Желев?Щот кумурастите без диплома не назначаваха.При тях от редник или ефрейтор не можещш да станеш офицер.И не аз намесвам политиката.
Пак ти казвам, не се меси в лични дела и няма да те пързалят във форума.
Селско и просташко е, да се месиш. За това, ще те пързалят.The strongest stand last.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗа разлика от мен, ти си зле. Селския хитрец винаги е бил най-натакован, това го знаем всички, а ти по го знаеш по болезнения начин.
Мен партии не ме интересуват.
Никой никъде не ме е издигал.
Постигнал съм всичко сам, от нулата, въпреки мащехата държава.
Въпреки селските тарикати.
Въпреки комурастите.
Тук се пише за политика, не ми намесвай личните дела. Тъпо е.. Много тъпо.
Нещо, за което нямаш хабер, не го коментирай. Аз утре мога, да ви кажа, че съм космонавт, ще се вържеш ли?? Много сте лесни ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеЗа разлика от теб аз съм си постигнал всичко сам в живота си.Никога не съм членувал в политическа партия и никога няма да членувам защото съм професионалист и мога да работя навсякъде по света професията си.На мен не ми трябва политическа партия да ме назначава на работа.Така че не ме замесвай с политически партии.Абсолютно са ми през половия орган политическите партии които си изброил.Именно такива като теб членуват в партии и такива хора съсипаха държавата.Най тъпите бездарници членуват в политически партии
Мен партии не ме интересуват.
Никой никъде не ме е издигал.
Постигнал съм всичко сам, от нулата, въпреки мащехата държава.
Въпреки селските тарикати.
Въпреки комурастите.
Тук се пише за политика, не ми намесвай личните дела. Тъпо е.. Много тъпо.
Нещо, за което нямаш хабер, не го коментирай. Аз утре мога, да ви кажа, че съм космонавт, ще се вържеш ли?? Много сте лесни ...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеЗа разлика от теб аз съм си постигнал всичко сам в живота си.Никога не съм членувал в политическа партия и никога няма да членувам защото съм професионалист и мога да работя навсякъде по света професията си.На мен не ми трябва политическа партия да ме назначава на работа.Така че не ме замесвай с политически партии.Абсолютно са ми през половия орган политическите партии които си изброил.Именно такива като теб членуват в партии и такива хора съсипаха държавата.Най тъпите бездарници членуват в политически партииHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПък по върховете в Кремъл продължават да дават фира. Подобно на времената на Сталин, Ягода и Берия, при кремълския режим евентуалните свидетели на кървави престъпления се споминват изневиделица ...
Малко преди Нова година внезапно и случайно си отиде генерал Александър Шушукин – главнокомандващия на военно въздушните сили на Русия, ръководил операцията в Осетия и тази по завземането на Крим.
Сега самият генерал Егор Сергун – шеф на ГРУ , мозъкът на операциите в Донбас, пак така внезапно и скоропостижно.
А преди това вицепремиерът Рогозин успя да се застреля само в крака.
Сега и кремльовският кадровик пак така изненадващо е предал богу дух.
В качеството си на началник на администрацията на президента Кикот се занимава с борбата с корупцията и въпросите свързани с кадровия резерв след като Кремъл приема курс за "пречистване на елита" през 2012 година. От февруари поема поста на изпълнителен секретар на президентската държавна администрация и персонали, която се оглавява от Сергей Иванов.
http://www.faktor.bg/novini/svjat/63...na-kremal.html
Коментар
Коментар