IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Швестър!!!Швестъри!!!
    Дружки ли си търсиш кефалче...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      +++

Спарт за много години! Нема те разберат момчетата с демократична мая, Нааай-лесно е да обесят всичките кучета на Съветската власт и оттук нататък не им требе да мислят...

С Рождеством Христовым! Всех благ!

На светлия празник, Да си пожелаем повече Русия и по малко Америка. Русия надежда за нормалните хора!
      Швестър!!!Швестъри!!!

Коментар

• "Сенаторът", какъв е проблема с цитата? Не ти ли хареса?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Имаше!А сега има троцкисти - ако не правиш разлика между комунисти и троцкисти проблема си е твой...

В труда на Сталин - "Троцкизма - преди и сега" всичко е детайлно описано,но то не е за хора с "демократична" закалка,а за консервативни прагматици!
          +++

Спарт за много години! Нема те разберат момчетата с демократична мая, Нааай-лесно е да обесят всичките кучета на Съветската власт и оттук нататък не им требе да мислят...

С Рождеством Христовым! Всех благ!

На светлия празник, Да си пожелаем повече Русия и по малко Америка. Русия надежда за нормалните хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
            Ама и теб ли те е нагазила службата, младеж? Я!
            Някакъв проблем ли има с цитата??
            "Всичко се състои, според нас, в нашите задружни сили. Против тях не може да противостои и най-силната стихия. Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите задружни сили".

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Оправдания да си измислят затъналите в нищета и бездуховност, аз съм си добре
              Държавата я управлявате отвратително и никакви "фондове" не могат да ви избършат осирането. А това за великата социкономика е най-тъпият ви виц, защото тогава съветските фондове са крепели много повече безхаберници от европейските днес.
              Ма, как бее ...? Той вчера изръси от нищото, че жоженцето щял да ходи на село в черквата да почетял баба си.

И чак не се усеща к'ва анти-реклама прави, като пуска материал, че това била "древна" църква от 17 век, а през 18 век даже успяли да вдигнат няколко стени от камък за сефте.

Смятай за какви пещерняци говорим? Тук има църкви още от 3-4 век и винаги са си били от камък и тухла. Па, там открили камъните 1300 години по-късно.

Ми браус, у възторг съм от постижението

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                "Всичко се състои, според нас, в нашите задружни сили. Против тях не може да противостои и най-силната стихия. Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите задружни сили".
                Ама и теб ли те е нагазила службата, младеж? Я!

Коментар

Всъщност аз почти не те чета. Ясен си от кои си. От неразбралите, че България ще се казва България. Всичко останало е говорене обратно на истината.
                  Нерде Ямбол, нерде Стамбул. Какво се е случило със съзнанието ти, момко?

Коментар

От 1990 г. няма комунисти! Измисли си друго оправдание за днешната нищета и бедуховност...

Па и като гледам кво направихте от 80 млрд икономика дето наготово я взехте си мисля, че и готов уй да фанете начаса ше спадне!

А по въпроса за митичните "еврофондове" - след брексита до година, всичко свършва и за най-големите евро-натегаци!
                    Оправдания да си измислят затъналите в нищета и бездуховност, аз съм си добре
                    Държавата я управлявате отвратително и никакви "фондове" не могат да ви избършат осирането. А това за великата социкономика е най-тъпият ви виц, защото тогава съветските фондове са крепели много повече безхаберници от европейските днес.

Коментар

Нека не позволяваме на най-податливите и най-ниско интелигентните ни сънародници, да водят и определят настроенията и страховете ни.
                      Бе, 140 години ще правим от Освобождението, смятай за какви психопати иде реч, дет' още ги гонят разни турецки комплекси.

Няма ли да се появи някой да дудне за Византийското иго да'ва

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Именно за това "оправдание" говоря...
                        Ти всъщност от кого се оплакваш сега в днешни дни?

Коментар

Имаше!А сега има троцкисти - ако не правиш разлика между комунисти и троцкисти проблема си е твой...

В труда на Сталин - "Троцкизма - преди и сега" всичко е детайлно описано,но то не е за хора с "демократична" закалка,а за консервативни прагматици!
                          Трудовете на вожда, вътрешните ви терминологични и доктринерни спорове си ги водете в клуба на БКП...

Коментар

От 1990 г. няма комунисти! Измисли си друго оправдание за днешната нищета и бедуховност...

Па и като гледам кво направихте от 80 млрд икономика дето наготово я взехте си мисля, че и готов уй да фанете начаса ше спадне!

А по въпроса за митичните "еврофондове" - след брексита до година, всичко свършва и за най-големите евро-натегаци!
                            Именно за това "оправдание" говоря...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

И как свърши Троцки, че забравих...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Имаше и сега си има само КОМУНЯГИ.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X