Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение+++
Спарт за много години! Нема те разберат момчетата с демократична мая, Нааай-лесно е да обесят всичките кучета на Съветската власт и оттук нататък не им требе да мислят...
С Рождеством Христовым! Всех благ!
На светлия празник, Да си пожелаем повече Русия и по малко Америка. Русия надежда за нормалните хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИмаше!А сега има троцкисти - ако не правиш разлика между комунисти и троцкисти проблема си е твой...
В труда на Сталин - "Троцкизма - преди и сега" всичко е детайлно описано,но то не е за хора с "демократична" закалка,а за консервативни прагматици!
Спарт за много години! Нема те разберат момчетата с демократична мая, Нааай-лесно е да обесят всичките кучета на Съветската власт и оттук нататък не им требе да мислят...
С Рождеством Христовым! Всех благ!
На светлия празник, Да си пожелаем повече Русия и по малко Америка. Русия надежда за нормалните хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнениеАма и теб ли те е нагазила службата, младеж? Я!
"Всичко се състои, според нас, в нашите задружни сили. Против тях не може да противостои и най-силната стихия. Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите задружни сили".The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОправдания да си измислят затъналите в нищета и бездуховност, аз съм си добре
Държавата я управлявате отвратително и никакви "фондове" не могат да ви избършат осирането. А това за великата социкономика е най-тъпият ви виц, защото тогава съветските фондове са крепели много повече безхаберници от европейските днес.
И чак не се усеща к'ва анти-реклама прави, като пуска материал, че това била "древна" църква от 17 век, а през 18 век даже успяли да вдигнат няколко стени от камък за сефте.
Смятай за какви пещерняци говорим? Тук има църкви още от 3-4 век и винаги са си били от камък и тухла. Па, там открили камъните 1300 години по-късно.
Ми браус, у възторг съм от постижението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение"Всичко се състои, според нас, в нашите задружни сили. Против тях не може да противостои и най-силната стихия. Да бъдем равни с другите европейски народи, зависи от нашите задружни сили".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВсъщност аз почти не те чета. Ясен си от кои си. От неразбралите, че България ще се казва България. Всичко останало е говорене обратно на истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОт 1990 г. няма комунисти! Измисли си друго оправдание за днешната нищета и бедуховност...
Па и като гледам кво направихте от 80 млрд икономика дето наготово я взехте си мисля, че и готов уй да фанете начаса ше спадне!
А по въпроса за митичните "еврофондове" - след брексита до година, всичко свършва и за най-големите евро-натегаци!
Държавата я управлявате отвратително и никакви "фондове" не могат да ви избършат осирането. А това за великата социкономика е най-тъпият ви виц, защото тогава съветските фондове са крепели много повече безхаберници от европейските днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНека не позволяваме на най-податливите и най-ниско интелигентните ни сънародници, да водят и определят настроенията и страховете ни.
Няма ли да се появи някой да дудне за Византийското иго да'ва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИменно за това "оправдание" говоря...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИмаше!А сега има троцкисти - ако не правиш разлика между комунисти и троцкисти проблема си е твой...
В труда на Сталин - "Троцкизма - преди и сега" всичко е детайлно описано,но то не е за хора с "демократична" закалка,а за консервативни прагматици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОт 1990 г. няма комунисти! Измисли си друго оправдание за днешната нищета и бедуховност...
Па и като гледам кво направихте от 80 млрд икономика дето наготово я взехте си мисля, че и готов уй да фанете начаса ше спадне!
А по въпроса за митичните "еврофондове" - след брексита до година, всичко свършва и за най-големите евро-натегаци!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
В труда на Сталин - "Троцкизма - преди и сега" всичко е детайлно описано,но то не е за хора с "демократична" закалка,а за консервативни прагматици!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИмаше и сега си има само КОМУНЯГИ.
В труда на Сталин - "Троцкизма - преди и сега" всичко е детайлно описано,но то не е за хора с "демократична" закалка,а за консервативни прагматици!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар