IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
    И защо мразиш Русия тогава?Има нещо налудничаво мразиш Русия а Трети март бил велика дата.Някакво раздвоение има тука
    Няма раздвоение, сите са луди само сганта е нормален, според него

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      Пълни глупости. Китай и САЩ презират руслямия, Финландия, Беларус, Казахстан и Азербайджан се страхуват от нея, Украйна откровено я мрази, на норвежци, японци им е през оная работа.
      Кой остана - Монголия и Северна Корея? Добра компания
      Това звездите ли ти го нашепнаха.Или си мислиш че каквото ти харесва на тебе това е реалността

Коментар

Китай Беларус Украйна Казхстан Монголия Япония САЩ Северна Корея Азербайджан Норвегия Финландия.
        Русия я мразят както казва отец Никанор духовно болните мозъци
        От всички изброени, съм склонен да се съглася, може би само за казахстан и северна корея.....ама не много.
        А за Финландия, Украйна и Япония е най-якия виц, който скоро съм чувал...мести го в съседната тема

Коментар

Китай Беларус Украйна Казхстан Монголия Япония САЩ Северна Корея Азербайджан Норвегия Финландия.
          Пълни глупости. Китай и САЩ презират руслямия, Финландия, Беларус, Казахстан и Азербайджан се страхуват от нея, Украйна откровено я мрази, на норвежци, японци им е през оная работа.
          Кой остана - Монголия и Северна Корея? Добра компания

Коментар

• Лютви Местан бе отстранен от ДПС по начин типичен за времето на съветския комунизъм. Бе отстранен, защото имаше достойнството в българското народно събрание да каже гласно една истина:

„Режимът на Башар Асад и „Ислямска държава“ са основната причина за военния конфликт в Близкия Изток, чиято последица е бежанската криза…; руската военна авиация нарушава въздушното пространството на Турция многократно въпреки многократните официални предупреждения. Нарушаването на въздушното пространство и суверенитета на която и да е държава, член на НАТО, е нарушаване на самия Атлантически съюз.”

И Местан подкрепи призива на НАТО за „деескалация на отношенията между Русия и Турция и за връщане към политическия диалог“.

Коментар

• Днес хората ги обединяват не расово-етнически „ценности”, не продажбата на газ и петрол, а ценностите на човешките права и свободи, на свободата и демокрацията. Обединяват ги западните ценности. Обединява ги това, което е направило живота на западния човек – европеец, американец, канадец, по-добър от този, който живяхме в рускосъветската орбита. Затова и хора от всички бивши социалистически държави търсят в западния свят образование, култура, работа, живот. Никой не бяга към Русия. Самите руснаци бягат на Запад. За тях и България е вече Запад. Затова и идват у нас. Защо при социализма руснаци не се заселваха у нас? Защо тогава не купуваха имоти у нас? Отговорът е: защото тогава не бяхме запад за тях. И още нещо. Русия не е предлагала никога на нашия народ нито свобода, нито демокрация, нито човешки права. Ето защо днес, когато нашият народ има ясна цел и мисия пред себе си, атаката срещу България на Ахмед Доган и кукловодите му от бившата ДС, няма да успее. Конец, товарищи!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Е кажи ми поне един неин съсед дето да не я мрази.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Не ми се вярва някой да я мрази. Обаче все така се случва, че всичко, което мразим да е руслямско
                  Е кажи ми поне един неин съсед дето да не я мрази.

Коментар

И защо мразиш Русия тогава?
                    Не ми се вярва някой да я мрази. Обаче все така се случва, че всичко, което мразим да е руслямско
                    Yeah

Коментар

Лъжата е голям грах.
                      Значи си я закъсал... инферното не ти мърда...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Наистина велика дата! Гордея се, че мой предтеча подписа договора!
                        Лъжата е голям грах.

Коментар

• 3 март 1918г. Денят на победата на България над Болшевишка Русия
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Оооо не бъркаш жестоко!
                            Аз празнувам на 3 март.
                            3 март 1918 година е велика дата в българската история.
                            Наистина велика дата! Гордея се, че мой предтеча подписа договора!

Коментар

• Ето го гения когото убихте.

Прощално

На жена ми

Понякога ще идвам във съня ти

като нечакан и неискан гостенин.

Не ме оставяй ти отвън на пътя –

вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,

ще вперя поглед в мрака да те видя.

Когато се наситя да те гледам –

ще те целуна и ще си отида.

Коментар

• Няма как разни заблудени или платени, или и двете "болни мозъци" да ми тикат в лицето бълнуванията на кремълския джуджак и да ми обясняват, че това била автентичния български светоглед, няма как...

Чемодан, вокзал, поезд! Айде чупка!

Коментар

Working...
                                X