IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ти плащай данъци на сегашна България, пък си чакай русийката да дойде, не ми пречиш.
    ша доде кирякстефчо, ша доде

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Пак повтарям - не може да потребяваш повече отколкото произвеждаш!

Ти като "юрист" би ли се наел да вършиш работа днес за която ще ти платят след 30 години колкото е обичайния падеж на най-популярните "бондове".
      Светът не потребява повече отколкото произвежда. В момента основният проблем е, че потребява по-малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Ето я лихвата в "гадната" Франция
        Я сега да ни кажеш колко са дълговете на Франция и кък кого?Русия остави на мира все пак във франция живееш

Коментар

Ти като "юрист" би ли се наел да вършиш работа днес за която ще ти платят след 30 години колкото е обичайния падеж на най-популярните "бондове".
          Ха ха ха юрист.Че той има ли спечелено дело?Ма много е весело в тоя форум

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            В Русия лихва няма ли? Май има и то значително по-висока от тези в гадния запад
            Ето я лихвата в "гадната" Франция

Коментар

Ти плащай данъци на сегашна България, пък си чакай русийката да дойде, не ми пречиш.
              За разлика от теб аз плащам данъци и ще продължа да го правя.Ти си вярвай на еврогеските ценности.Нещо ме съмнявате това вярващите в ЕС имам съмнения и то големи за половата ориентация.И се криете зад тях

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                пак да повторим, на който не му харесва живота на нормален човек

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Западният човек живее "добре",защото е принуден да тегли кредити!

Западният човек живееше добре във времената на "Малка къща в прерията",но кавичките се появиха със създаването на фед и тогава започна катастрофата..
                  Западния човек живее добре, защото има акъл в главата и си избира свестни управляващи. Източния човек живее зле щото е алкохолизиран мужик дето няма акъл за пет стинки и си избира за управляващи клептомани социопати.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Нищо не разбираш.
                    Нарочно им е такава лихвата, че да не се заробват с кредити!....които и без това няма кой да им даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      +
                      Наскоро разговарях с един приятел, дето се хвалеше че нямал кредити, че не плащал лихви, евал им мамата на банките и т.н. Но това не е така, като отиде в маркета да си купи сиренце и доматки, в цената която плаща е калкулирана лихвата, с която селския стопанин е произвел тези благинки... И така

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Милион не знам, но не са малко, много заблудени има (за причините виж поста ми в тема История)...

Иначе сега виждам, че пак си ревал като к..ва за ..й в темата за модерация... не знам как ги виждаш нещата, но според мен на дърт мъж не прилича чак така да се лензи...
                        Такива като тебе им трябва бан завинаги защото обиждат нормалните хора тук във форума.Но явно модератора си затваря очите.Виж ако аз те нарека долнопробна курва ще получа бан

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                          За еврогейските експлоатори няма да бачкам.За България да ще бачкам и ще плащам данъци както толкова години съм го правил.България е моята Родина добра лоша каквато е друга нямам.С помощта на Русия ще се отървем от НАТО и ЕС.Ти си джафкай не пречиш

Коментар

Ще живееш я! И ще работиш за развитието на България, като успешна страна в ЕС. И ще плащаш данъци! А за североазия ще четеш в старите енциклопедии и атласи.
                            Вече не давам да хващаш поезда за руслямия. Ще бачкаш тук за еврогейските експлоататори и даже ще ти давам да поплюваш по малко у форумО.
                            За еврогейските експлоатори няма да бачкам.За България да ще бачкам и ще плащам данъци както толкова години съм го правил.България е моята Родина добра лоша каквато е друга нямам.С помощта на Русия ще се отървем от НАТО и ЕС.Ти си джафкай не пречиш

Коментар

Западният човек живее "добре",защото е принуден да тегли кредити!

Западният човек живееше добре във времената на "Малка къща в прерията",но кавичките се появиха със създаването на фед и тогава започна катастрофата..
                              +
                              Наскоро разговарях с един приятел, дето се хвалеше че нямал кредити, че не плащал лихви, евал им мамата на банките и т.н. Но това не е така, като отиде в маркета да си купи сиренце и доматки, в цената която плаща е калкулирана лихвата, с която селския стопанин е произвел тези благинки... И така

Коментар

• Ще живееш я! И ще работиш за развитието на България, като успешна страна в ЕС. И ще плащаш данъци! А за североазия ще четеш в старите енциклопедии и атласи.
                                Вече не давам да хващаш поезда за руслямия. Ще бачкаш тук за еврогейските експлоататори и даже ще ти давам да поплюваш по малко у форумО.

Коментар

Working...
                                X