Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНие не можем да контролираме САЩ, ама можем да се противопоставяме на политиката на САЩ, която води до ислямизиране и унищожаване на християнска Европа.
А ти можеш поне да престанеш да им лижеш задниците, че от такива като вас, хората не могат да си продадат тоалетната хартия в САЩ.
А руслямци няма.
Има православни християни РУСИ, които с цената на хиляди човешки животи са отблъсквали цели векове нашествията на ислямските татарски орди, православните РУСИ, които с цената хиляди човешки животи са отблъсвали векове нашествията на Османската империя.
Има братята православни РУСИ, благодарение на които ти сега не ходиш с фес и не си обрязан в исляма. Освен ако си, че като ти гледам писанията ми приличаш на рязана карабина.
Знаеш ли какво значи рУСь??
Да, зная, че руския цар ни е освободил в опит да ни похапне.
ЗНАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря,
НО С ТОВА СЕ ИЗЧЕРВА ВСИЧКО!
Зная за много други опити след това.
Един освободител освобождава и СИ ТРЪГВА!
Руския цар не направи това.
България толкова е дърпана назад от тях, а вие си знаете вашето стихотворение.
Не това поведение е патриотското и полезното. Не сте полезни с нищо.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНие не можем да контролираме САЩ, ама можем да се противопоставяме на политиката на САЩ, която води до ислямизиране и унищожаване на християнска Европа.
А ти можеш поне да престанеш да им лижеш задниците, че от такива като вас, хората не могат да си продадат тоалетната хартия в САЩ.
А руслямци няма.
Има православни християни РУСИ, които с цената на хиляди човешки животи са отблъсквали цели векове нашествията на ислямските татарски орди, православните РУСИ, които с цената хиляди човешки животи са отблъсвали векове нашествията на Османската империя.
Има братята православни РУСИ, благодарение на които ти сега не ходиш с фес и не си обрязан в исляма. Освен ако си, че като ти гледам писанията ми приличаш на рязана карабина.
Истински се надявам че ще доживея времето в което всички соросоидски продажници ще чукат камъни в белене .........Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЩом се налага, да му го обясняваш, то няма смисъл да говориш с такъв.
Какъв нагъл урод трябва да е някой, за да изрече подобни гнусни лъжи...
Тогава имаше държава, регионална политика и работа за всички. Неселението се увеличаваше ....все безспорни факти....
Дай сега някои факт който се изпълва с гордост относно съвременната ми държаваНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКакво прави САЩ ние не можем да контролираме.
Обаче можем да контролираме зомбираните простаци предатели руслямци продажни у нас.
А руслямци няма.
Има братята православни РУСИ, благодарение на които ти сега не ходиш с фес и не си обрязан в исляма. Освен ако си, че като ти гледам писанията ми приличаш на рязана карабина.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеникой не искам да контролираме.щатите ислямизират европа.така ми се привижда сигурно.кажи ми,че не е вярно.не ме еве кво било Русия и какво САЩ.
Прекалено лесните за вас обяснения не са ли твърде плоски и удобни..
Ако всеки нашенец разбираше от глобални зависимости, ехееее...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plantТука от депесето сте ти и барбарона.Теб депесето направи офицер без диплома и образование
Кви офицери, какви депесета са ме правили...
Аз съм безпартиен.
Атеист съм.
Обикновен човек.
Толкова махленски се държиш тук, че ставаш жертва на собствената си мания за клюкарстване. Утре ще ти кажа, че карам във Формула 1, ще ми повярваш ли...Last edited by Manyface God"; 09.01.2016, 18:09.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКакво прави САЩ ние не можем да контролираме.
Обаче можем да контролираме зомбираните простаци предатели руслямци продажни у нас.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
nuclear power plant
Обаче можем да контролираме зомбираните простаци предатели руслямци продажни у нас.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИсторията на корсиканците или бретонците сериозно се различава от тази на турско говорящото население тук.
Слава Севрюкова преди години е казала:
"2018та мирно източните Родопи ще станат турска територия по политически причини...
Това ще доведе до събуждане на българския народ и започване на възхода му..."
цитирам по памет ... но откакто прочетох тези й думи...все се чудя как може да стане това
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plantА на теб толкова ли ти е трудно да разбереш че седем милиона българи не понасят съжителство с теб и подобните ти.И ти благодарят че си напуснал.Ще ти бъдем още по благодарни ако се разкараш иот форума и върнеш българските документи.Гражданството ще ти го заличим служебно с удоволствие.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеДа.от нас се иска да милваме амуджите по тиквите и да ги приемаме,докате не се нахендри цяла европа с тях.така им харесва на САЩ.те обаче ще ни ръкопляскат за демокрацията.
Обаче можем да контролираме зомбираните простаци предатели руслямци продажни у нас.The strongest stand last.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМного повече от това да си ги мерят в БГ американците и руснаците ...или пък турците, ме интересува отговора на въпроса
Кой уби Сашо Антов? Той бе страхотен човек с реален голям бизнес
или пък на "Какво точно се случи с Овъргаз?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПореден идиотизъм на платен лизач.
Радио Москва аз естествено не слушам. По руски сайтове не тролкам, за разлика от френския трол и още няколко идиота, които постоянно пускат тука някакви откъси от руски сайтове.
А чалгата е нещо, което в МОЯ ДОМ не се слуша. Никога и от никой от моето семейство. Ако в някой ресторант пускат чалга, там моят крак не стъпва.
Я кажи КОЙ разруши светските режими в арабските държави???
САЩ нали?
Я кажи КОЙ бомбардираше 95та година сръбската армия и под чие ръководство се създаде ислямската Босна?
САЩ нали?
Я кажи КОЙ унищожаваше систематично Сърбия и КОЙ създаде ислямското Косово?
САЩ нали?
Я кажи кой създаде ИД?
САЩ и Саудитска арабия нали?
В същност, точно това беше смисъла на моя пост, а ти американски лизачо не го опровергаваш, ами само плюеш срещу Русия. Тука Русия няма нищо общо, ама нали затуй ти плащат.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Толкова добре си живееха, че ги пазеха някой да не сбърка и да попадне в друга държава.
"По официални данни само през периода 1947 – 1951 година най-малко 172 българи са били застреляни при опит за бягство.
Други 339 български граждани са били застреляни по българските граници през периода 1961-1989 г.. Това са били вероятно в по-голямата си част съвсем млади хора, най-често мъже, но също жени и деца. По данни на българския армейски генерал Добри Джуров (1916 – 2002), който като министър на отбраната на НРБ в продължение на много години е бил отговорен за смъртоносните изстрели по тези хора, около 95 % от регистрираните 1.588 опити за бягство само през периода 1961/1962 г., са били извършени от членове на ДКМС "
http://www.extremecentrepoint.com/archives/15968
Какъв нагъл урод трябва да е някой, за да изрече подобни гнусни лъжи...The strongest stand last.
Коментар
Коментар