IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ооо, не се кахърете, вий, ботове от бъдещето светло. Дето взорът ви към въъзторжената победа на комунистите-китайци устремен е ... и към бленуваната евразия ...
    Ако не се справят бежанците, то чумата, земетръс или някое цунами ще затрият Европа и най-после неамериканската ви мечта ще бъде реализирвана
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Гейропейците с тъпата си политика се докараха дотам че ги застигнаха нашите цигански неволи - гребежи, изнасилвания предстоят и убийства.
      Сега да ги видим с тяхната толерастия какво ще се случи - сега ако не се задейства инстинкта за самосъхранение ще загине цяла Европа. Ние БЪЛГАРИТЕ пак ще се окажем по устойчиви
      Всички европейци се надяват Путин да бъде отстранен преди да е стигнал дотам...

Иначе в Сирия убийствата на цивилни от путинската авиация продължават...

Поне 8 деца са убити след руски удари в Сирия
      http://www.faktor.bg/novini/svjat/64...-v-siriya.html

Коментар

• Гейропейците с тъпата си политика се докараха дотам че ги застигнаха нашите неволи - гребежи, изнасилвания предстоят и убийства.
        Сега да ги видим с тяхната толерастия какво ще се случи - сега ако не се задейства инстинкта за самосъхранение ще загине цяла Европа. Ние БЪЛГАРИТЕ пак ще се окажем по устойчиви
        Last edited by aleks262; 11.01.2016, 13:46.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Германци бият бежанци в Кьолн, Меркел отлага посещение в Давос заради растящото напрежение
          Ми кво чакаш, събирай червените бригади...

Коментар

• Германци бият бежанци в Кьолн, Меркел отлага посещение в Давос заради растящото напрежение

Няколко атаки срещу имигранти са извършени в неделя в Кьолн, информира Deutsche Welle. Полицията обяви, че група от двадесет души са нападнали шестима пакистанци, в резултат на което двама от тях са били откарани в болница с наранявания. Канцлерът Ангела Меркел е взела решение да отмени посещението си на Световния икономически форум в Давос във връзка с нарастващото напрежение в Кьолн. Това съобщава The Financial Times, който се позовава на анонимни източници, цитиран от RT.
            По-късно, по информация на агенция DPA, петима неизвестни са извършили още една атака срещу 39-годишен сирийски гражданин. Мъжът е бил леко ранен. Не е известно дали двете имат общо помежду си.

Кьолнският вестник Express, цитиран от "Фокус", добавя, че група рокери, футболни хулигани и здравеняци чрез „Фейсбук“ се уговорили да извършат „лов за хора“ в центъра на Кьолн.

Представител на полицията в нощта на понеделник, 11 януари, отказа да потвърди съобщението, заявявайки, че разследването ще установи, дали тези престъпления са извършени от ксенофобски подбуди.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Шикалки-микалки, паток няма да има! Набийте си го у путиноидните кратуни...
              Недей така мрачно де, за теб една патка винаги ще се намери
              - Шегувам се. За теб, вероятно, наистина няма да има. Иврогейците, обаче, още не са започнали да получават редовно америКОНски газ, а с тръбата, като себестойност янките не могат да се конкурират. Хохлите са на път да допрецакат, каквото е останало, на рашките отвсякъде им правят нови санкции...Ако вярваш, че те ще намалят натиска и, също така, че нашите няма да се натиснат да им го поемат, трябват мотиви. Особено, ако Путин рече и приеме третия енергиен пакет. Щото не е проблем за него толкова да приеме, колкото на желаещите /някога/ да се включат към тръбата и също да помпят. Така или иначе, ще трябва да достроят ТANAP, за транзит ще си плащат, както и ще поемат част от разходите за построяване и експлоатация /нормална практика, качваш ли се на таксито/. Да не говорим, ако наистина Газпром по една или друга причина сам не пълни тръбите. При това, всичко ще е над, а не под водите на Черно море. Ако Ердоган продължи с конфликтното си поведение, точно това може да стане.
              Last edited by Pyramid; 11.01.2016, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Не. Имам предвид онова, към което води линкът. Нито Доган е чак такъв патриот, нито Местан е вода ненапита. И съдебната реформа е само част от картинката. Играем си на шикалки. Т.е., играят си големите, а шикалките са на тези 110 000 кв.км.
                Шикалки-микалки, паток няма да има! Набийте си го у путиноидните кратуни...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Това ли имаш предвид:
                  "Най-печалното, което се случи в последните двадесетина дни е, че сапуненият сериал "патриота Доган гони предателя Местан" напълно измести - в медиите, а вероятно и в насторенията на публиката - темата за провалената съдебна реформа и за хайката, която т.н. "системни партии", с ГЕРБ и Б.Б. начело, й устроиха, за да я набутат в ямата на бездарната имитация. А съдебната реформа е ключът към бъдещето на България. Всичко друго е второстепенно и най-вече драмите във и около "диалога" Доган - Местан. Човек неволно се изпълва с усещането, че трагикомичния герой Местан беше, след като го прелъстиха, изоставен само и само обществото да забрави основната си задача, съдбовна за страната ни - крачката напред към по-голяма свобода, права и справедливост чрез радикализиране и довършване и съдебната реформа. Това е изключително жалко,то е дори страшно."
                  Не. Имам предвид онова, към което води линкът. Нито Доган е чак такъв патриот, нито Местан е вода ненапита. И съдебната реформа е само част от картинката. Играем си на шикалки. Т.е., играят си големите, а шикалките са на тези 110 000 кв.км.

Коментар

• Гледай ти, гледай ти!Каква я мислехме, каква стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      През 2016г. номиналният БВП на Русия ще бъде малко под 1000 милиарда $ (под 1000 000 000 000 щатски долара).
                      На 7 януари 2016г. цената на барел петрол от кошницата на ОПЕК беше 27,85 $.
                      http://www.opec.org/opec_web/en/923.htm
                      Някой ще обясни ли защо през ноември 2015г. в Русия производството на велосипеди е намаляло с 37,4 % спрямо ноември 2014г.?
                      Някой ще обясни ли защо през периода от началото на 2015г. до края на ноември 2015г. в Русия производството на велосипеди е намаляло с 46 % спрямо периода от началото на 2014г. до края на ноември 2014г.?
                      В момента руската рубла се търгува по курс 76,133 руски рубли за 1 щатски долар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Точно от тебе не го очаквах това! Да наричаш американците пиндостанци?! Защо не умеете да четете, бе хора? За къде бързате? Защо не видиш и не прочетеш внимателно удебеления шрифт в поста ми? Защо не вникнеш в него? Говоря против тези, които си позволяват да наричат американците "пиндоси", затова им набивам в канчетата, че те първи поканиха Ран и Ът и сега нямат никакво морално право да протестират и злословят срещу американците. Само преди няколко дена обяснявах, че още преди един век американците са наричали тъкмо нас и останалите балканци пиндостанци.
                        А комунистите? Толкова ги мразя, жалко че не намирам в момента по-силна дума, но ако имах възможност бих ги колил един по един с ножче за бръснене.
                        А колкото до чакането за коли, това е друга история, това беше бизнес с Лади, за който не ми се говори сега. За моята първа кола Булгаррено 8 не съм чакал и една минута. Просто отидох в завода в Пловдив и си я купих от завода. И то по-евтино от Лада. Нито за един от 19-те си автомобила не съм чакал.
                        Доне поста ми не е срещу теб, съжалявам че си се почувствал така.
                        То точно тия дето вият срещу САЩ свършиха работата. Ако бяха започнали с промените навреме, България щеше да е много по-добре сега.
                        Лошото е, че и в момента лъжата е официална политика на тези хора. Да не казвам откъде взимат пример...
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не го очаквах от тебе!

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Доне не само до теб ами и до другите с бозата за 6 стинки: това вашето е жалба за младост. Било хубаво - ами били сте (сме) млади, разбира се че е било хубаво, проблемите като чакането за кола или апартамент сме ги приемали като част от живота, така е било.
                          Ама като кажеш поканиха "пиндосите", ми кажи какво взеха " пиндосите" от България? Какви заводи взеха на безценица, какво унищожиха?
                          Щото наблюденията ми са че и преди и сега са все едни и същи действащите лица. Или децата им.
                          А колкото до плана Ран - не го приложиха на време. Всичко закъсня ужасно. Ми че това си е един план, типично за преход към пазарна икономика. Само че нашите се изхитриха да направят първо вис1, вис2, сик, мултигруп, тсбанк... Къде тука видя "пиндосите"? Напротив - всичко това беше и е досега благодарение на кадрите отгледани и обучени от бкп/кпсс.
                          Точно от тебе не го очаквах това! Да наричаш американците пиндостанци?! Защо не умеете да четете, бе хора? За къде бързате? Защо не видиш и не прочетеш внимателно удебеления шрифт в поста ми? Защо не вникнеш в него? Говоря против тези, които си позволяват да наричат американците "пиндоси", затова им набивам в канчетата, че те първи поканиха Ран и Ът и сега нямат никакво морално право да протестират и злословят срещу американците. Само преди няколко дена обяснявах, че още преди един век американците са наричали тъкмо нас и останалите балканци пиндостанци.
                          А комунистите? Толкова ги мразя, жалко че не намирам в момента по-силна дума, но ако имах възможност бих ги колил един по един с ножче за бръснене.
                          А колкото до чакането за коли, това е друга история, това беше бизнес с Лади, за който не ми се говори сега. За моята първа кола Булгаррено 8 не съм чакал и една минута. Просто отидох в завода в Пловдив и си я купих от завода. И то по-евтино от Лада. Нито за един от 19-те си автомобила не съм чакал.
                          Last edited by Дон Карлос; 11.01.2016, 03:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Драги приятелю "barbaron", нито за миг не се съмнявай в това, което казвам. Чел съм посоченото от тебе интервю отпред назад и отзад напред. Зная го наизуст и много пъти съм го анализирал.
                            Ти какво искаш, да дойде Ран и да каже "да ние сме виновни и моята Национална търговска камара на САЩ също?
                            Разбира се, че ще говори каквото му е изгодно, още повече, че ги няма Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров и останалите да го оповергаят.
                            Освен това на комунистите, които непрестанно ругаят "Пиндостан", трябва да им стане ясно най-сетне, че именно те, т.е. техните ръководители поканиха първи "пиндостанците" в България и да си затраят /най-сетне/ по този въпрос, а не да говорят агресивно небивалици.
                            Доне не само до теб ами и до другите с бозата за 6 стинки: това вашето е жалба за младост. Било хубаво - ами били сте (сме) млади, разбира се че е било хубаво, проблемите като чакането за кола или апартамент сме ги приемали като част от живота, така е било.
                            Ама като кажеш поканиха "пиндосите", ми кажи какво взеха " пиндосите" от България? Какви заводи взеха на безценица, какво унищожиха?
                            Щото наблюденията ми са че и преди и сега са все едни и същи действащите лица. Или децата им.
                            А колкото до плана Ран - не го приложиха на време. Всичко закъсня ужасно. Ми че това си е един план, типично за преход към пазарна икономика. Само че нашите се изхитриха да направят първо вис1, вис2, сик, мултигруп, тсбанк... Къде тука видя "пиндосите"? Напротив - всичко това беше и е досега благодарение на кадрите отгледани и обучени от бкп/кпсс.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• gigow

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ама не е така Доне, явно имаш спомени за цените от преди 1980та.
                              Самолетът от Търговище до София беше 16 лв, а Варна-София сигурно е бил 18.
                              И водката беше 4.50 за половинка "Столичная", а не 1,73 или3,50.
                              !,73 може да е била в "Кореком" където ти си пазарувал, очевидно с привилегии.

А типовият хляб наистина беше 15 ст и беше вкусен. Щото беше от брашно.
                              Всичко е така, както го казвам, Гигов. Не зная дали някога ти е направило впечатление, че аз съм казвал, че когато говоря за България "от онова време" имам предвид времето преди 1982 г.
                              След 1982 г., след т.н. "дворцов преврат" в СССР /не зная колко и какво знаеш за него/, дойде на власт Андропов, после 1984 - Черненко, а през 1985 властта пое Горбачов и всичко, вкл. и в България вече изглеждаше по друг начин.
                              Половинка Столичная струваше категорично 1,73 лв. Дори си спомням точното място на ул. "Първи май" в Бургас, откъдето си купих за първи път. Беше 1965 или 66 година. После се появи и в София и дълго време държа тази цена. За после не зная, след 1977/78 година пиех предимно уиски.
                              Ще подчертая за сетен път - златното време за България беше в периода 1963/4 до 1980/1 година.
                              ПП. А що се касае до самолетите, имам летателни часове почти колкото един пилот със среден стаж. Работата ми беше такава, че не минаваха повече от два дни без да летя. Било в България, било извън България. Тъй че цените на билетите за самолет бяха тези, които ти казвам - 11,20 до Бургас и Варна преди 1982 г. За след това нямам претенции да съм компетентен.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                Драги приятелю "Дон Карлос",
                                Често цитираш "Ран-Ът" като причина за съсипването на България.

Но след прочитането на това интервю:
                                "Не планът „Ран-Ът”, а неговото неприлагане е причина за бедността"
                                http://www.mediapool.bg/ne-planat-ra...ews218849.html
                                ме кара да се замисля - дали това не е основната причина

.
                                Драги приятелю "barbaron", нито за миг не се съмнявай в това, което казвам. Чел съм посоченото от тебе интервю отпред назад и отзад напред. Зная го наизуст и много пъти съм го анализирал.
                                Ти какво искаш, да дойде Ран и да каже "да ние сме виновни и моята Национална търговска камара на САЩ също?
                                Разбира се, че ще говори каквото му е изгодно, още повече, че ги няма Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров и останалите да го оповергаят.
                                Освен това на комунистите, които непрестанно ругаят "Пиндостан", трябва да им стане ясно най-сетне, че именно те, т.е. техните ръководители поканиха първи "пиндостанците" в България и да си затраят /най-сетне/ по този въпрос, а не да говорят агресивно небивалици.

Коментар

Working...
                                X