Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНе бе фросто момче то Лясковец, не са ни освободили Руснаците а Американците във Американо -Турската освободителна за нас война....това са фактите установени идоказани от един лясковски чирпак ....
Но това противоречи на абдалската ти теза за "братушките" асвабодители и затова лаеш глупости.
--------------------------
Ку има нещо свястно да кажеш - кажи. Няма да казвам на всеки твой пост, че дуднеш глупости и го правя. Виж, че рядко те коментирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеС един познат доктор си говорим преди предните избори ....аз викам Боко не вярвам да спечели пак.
Пък той ми вика: Българския народ има някаква странна форма на мазохизъм и като гледам върви пак да го изберат .....и излезе прав.
Та кат огледам останалите в къв нокдаун са , като нищо пак Боко ще спечели ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам идея за кого ще гласува София, но съм почти на 100% че никой от приятелите ми няма да гласува за Бойко.
Пък той ми вика: Българския народ има някаква странна форма на мазохизъм и като гледам върви пак да го изберат .....и излезе прав.
Та като гледам останалите партии и кандидати в какъв нокдаун са , като нищо пак Боко ще спечели ....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРавновеснов, всеки който е подценил Бойко и умението му да се измъква е сбъркал.
Бойко докара БСП до кота нула. Десните са олицетворение на смехорията, ДПС дърпа назад, а другите партии се колебаят около четирите процента. Така че Бойко ако поиска да стане президент, няма кой да го спре.
Я ми отговори на един въпрос. За кого ще гласува София? А?Но със симпатични протести, не се прави .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрез 1870 година БГ патриаршия извоюва Автономия на БГ Империя от Османците ( въпреки, че фростото момче от Дрянуфу ще твърди друго ). Тоест то твърди, че Манголия ни била асвабодила 9 години по-късно. Сори, ама фактологията е друга!
Не бе , не са ни освободили Руснаците а Американците във Американо -Турската освободителна за нас война....това са фактите установени от "видния" Лясковски историкLast edited by markoci; 15.01.2016, 23:58.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТия монголци дето им викаш имаха с Турция 50 милиярда долара стокообмен.С
Германия 80 милиярда ,ние къде сме тигре наш?
Къде е Македония? Къде са Зап. покрайнини, къде е Беломорска Тракия, къде е Бесарабия, къде е Волга България ( + Чувашия и Башкирия ).
Къде са бе? Къде са!? Кой си ги приписва за други?Last edited by X_Y; 15.01.2016, 23:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеРавновеснов, всеки който е подценил Бойко и умението му да се измъква е сбъркал.
Бойко докара БСП до кота нула. Десните са олицетворение на смехорията, ДПС дърпа назад, а другите партии се колебаят около четирите процента. Така че Бойко ако поиска да стане президент, няма кой да го спре.
Я ми отговори на един въпрос. За кого ще гласува София? А?
И още нещо да кажа за Бойко. То е малко странно, но мисля че всъщност обяснява как този човек си губи харизмата с бясна скорост.
Бойко вече е дебел и стар.Всяка харизма се основава на някакво желание на дадена група от хора да прилича, да се идентифицира дори с харизматичния лидер. Дебел и стар лидер няма как да има харизма. Може да има мъдрост - но при Бойко за това не може да се говори. Дебел и стар човек може да вдъхва доверие, сигурност, спокойствие. Бойко с кое точно от това може да бъде асоцииран.
Ще се дуе още известно време по телевизора и след това ще стане като Жорж Ганчев. Ще се появява от време на време по телевизията да ръси шеги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе четеш внимателно - съдебна система ще се прескочи и в момента няма още 1-2 години минали от прогноза.
Задръж малко и си купи пуканки
П.П. Няма за какво да ви лъжа, но повече прогнози няма да има. Отвратително племе сте станали и само плюете по тия, които искат да ви измъкнат.
Окей! Успех!Last edited by X_Y; 15.01.2016, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрез 1870 година БГ патриаршия извоюва Автономия на БГ Империя от Османците ( въпреки, че фростото момче от Дрянуфу ще твърди друго ). Тоест то твърди, че Манголия ни била асвабодила 9 години по-късно. Сори, ама фактологията е друга!
Малко преди това и оттам насетне Манголия винаги разлежда територията ни като излаз през Босфор и никога, че тук живеят основателите на Европа като Цивилизация.
П.П. Не виждам разлика между пещерняците от блатата на масква и афганистанските талибани, които пуцат с базука по културни ценности на Човечеството? Ти виждаш ли разлика?
Германия 80 милиярда ,ние къде сме тигре наш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТук не съм съгласен. Както виждаме българина не е като сириеца или арабите -джихадист. Той е по скоро страхливец и това се видя от множеството подпалвания и самоубииства
.
Ние не сме Колумбия или Венецуела. Показните убииства няма кой да ги върши, тъй като наркотрафикантите и без това и сега държат полицята и службите и прекарват дрога като за световно, а не виждам кои друг би ги извършил.
Определено никои няма да бъде пратен никаде. Видяхме как Христо Бисеров и останалите се измъкнаха чисти, просто съда е на комунистите и дс ченгетата, а политиците са техни хора, да не забравяме , че половината от политиците ни са потомци на дс ченгета и секретари на БКП
Задръж малко и си купи пуканки
П.П. Няма за какво да ви лъжа, но повече прогнози няма да има. Отвратително племе сте станали и само плюете по тия, които искат да ви измъкнат.
Окей! Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма начин да стане президент
И това проучване от преди последните скандали. Реално одобрението му е само два пъти по голямо от това на Михаил Миков, Радан Кънев, Кунева, или Валери Симеонов.
Това ще е последната главна роля за Бойко. И като гледам все повече я превръща от епична сага в пародия на епична сага, наситена със сериозни елементи на ориенталска сапунка
Равновеснов, всеки който е подценил Бойко и умението му да се измъква е сбъркал.
Я ми отговори на един въпрос. За кого ще гласува София? А?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар