Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИнтересно, че всички сте чели книгата ми безплатно и ме базикате?
Аз не се базикам за тема Политика - спасих ви и то за кратко. Още мислите, че се базикам? Че може да няма тема Политика?
Е, защо се смея с циврьовци, които говорят за неща, от които не разбират.
Все едно някой мен да тръгне да ме учи как се прави текст, спокойно сега атакуваме по другите държави, а тук съм ви пуснал да лаете безплатноLast edited by X_Y; 25.01.2016, 22:53.
Коментар
-
Интересно, че всички сте чели книгата ми безплатно и ме базикате?
Аз не се базикам за тема Политика - спасих ви и то за кратко. Още мислите, че се базикам? Че може да няма тема Политика?
Е, защо се смея с циврьовци, които говорят за неща, от които не разбират.
Все едно някой мен да тръгне да ме учи как се прави текст, спокойно сега атакуваме по другите държави, а тук съм ви пуснал да лаете безплатно
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНяма нужда да търся автора. Сигурно е дебелия Сашо. Поредния побърканяк на тема антирусизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение"МИТКО, СТИГА С ТАЯ ПРОРУСКА ПРОПАГАНДА!
Позволявам си така да се обърна към Димитър Цонев, защото се познаваме от години и защото го уважавам. Ценях и талантът на баща му. Светла му памет! Но БНТ е телевизия, която влиза във всеки български дом. И като бивш председател на Народното събрание ...."Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДобре че си ти.Вече не ме е страх.Ако беше спасил и темата Русия...
Честно! Такъв самохвалко и лъжец не съм срещал през живота си. А съм виждал доста лъжци.Last edited by gigow; 25.01.2016, 22:35.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли защо през ноември 2015г. в Русия производството на електрически машини и електрооборудване е намаляло с 10,2 % спрямо ноември 2014г.?
Някой ще обясни ли защо през периода от началото на 2015г. до края на ноември 2015г. в Русия производството на електрически машини и електрооборудване е намаляло с 12,3 % спрямо периода от началото на 2014г. до края на ноември 2014г.?
Данните са публикувани от Росстат.
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНеблагодарност е често срещана черта. Даже в момента не подозираш, защото се намесих да я има тази тема.
Отдавна щеше да е закрита и ти къде щеше да изливаш комплексите си всеки божи ден?
Гледам, че вече си с няколко ника и т.нар. банана не е банана, а е повод някой да влезе с нов никаж и да пофука колко е велик у плевенску.
Бе, ти на 15 год. ли си? Направих, каквото зависеше от мИня - после сте чао всичките
...Но, грижата е на модерацията. Щом не й пука за нивото на форума, да го държи този "приятел".
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДобре че си ти.Вече не ме е страх.Ако беше спасил и темата Русия...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДобре че си ти.Вече не ме е страх.Ако беше спасил и темата Русия...
Помогнах и се опитах да не се утрепете помежду си. Даже съжалявам, че го споменах - дерзайте!
П.П. Помнете хумора поне, защото
ще изчезнеLast edited by marandi; 25.01.2016, 22:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеПреди малко гледах Боян Чуков при Митко Цонев.Той говори за съвмесни операции на Спецназ и специалните сили на САЩ Франция и Англия в Либия.Казва че Европа не е пуснала украински бежанци а пуска арабите.Това не става без политическо решение.А за Турция какво каза направо се уплаших.Турция здраво е настъпила мотиката.Говори се упорито за разперчетосване на Турция...Чуков каза още че ние българите трябва да си избием много неща от миналото в главите и да проумеем че днес живеем в коренно различна държава...Ба си мамата Туркия ке падне.
Позволявам си така да се обърна към Димитър Цонев, защото се познаваме от години и защото го уважавам. Ценях и талантът на баща му. Светла му памет! Но БНТ е телевизия, която влиза във всеки български дом. И като бивш председател на Народното събрание не мога да бъда безразличен, какво вкарва като информация и пропаганда в този дом, националната телевизия. За мен става все по-очевидно, че ти Митко вкарваш все повече в този дом проруска пропаганда. Защо го правиш? Нямам отговор. Но го правиш.
Първо, непрестанно навирайки ни Кремълските "опорни точки" като важни за света. Второ, като непрестанно чрез подбора на събеседниците и задаваните им въпроси, практически водиш към внушения срещу Европейския съюз. Защо го правиш, Цонев? Ако ти и семейството ти, сте били по-добре, когато в България се чуваше само думата на Москва, то милиони българи страдаха по време на това съветско робство. И затова избраха свободният свят, европейската интеграция, скъсването с имперските мераци на Русия. Избрахме и НАТО. Ти също ползваш благата и свободите на този европейски съюз. На нашата свобода в този съюз. Какво целиш с рекламата на Русия, на комунистката Бокова от кабинета на Жан Виденов, довел България до национална катастрофа? Какво искаш да постигнеш? Популярност – имаш я. Пари, имоти - сигурно имаш.
Избий си от главата мисълта, че България може да се върне отново в орбитата на Русия.
Няма да позволим. Няма да позволим ние, хората, за които демокрацията и свободата са висши ценности.
И Европа е символ на тези ценности. Хората, за които никога Русия не е била нито символ, нито носител на тези ценности. И добро от нея не сме видели. Направи си справка с българските националреволюционери. Направи си справка с умните хора на България – и преди и след 9 септември 1944 г. И преди и след 1990 година.
Драги Митко, недей. Няма смисъл. Кратък е животът."
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНеблагодарност е често срещана черта. Даже в момента не подозираш, защото се намесих да я има тази тема.
Отдавна щеше да е закрита и ти къде щеше да изливаш комплексите си всеки божи ден?
Гледам, че вече си с няколко ника и т.нар. банана не е банана, а е повод някой да влезе с нов никаж и да пофука колко е велик у плевенску.
Бе, ти на 15 год. ли си? Направих, каквото зависеше от мИня - после сте чао всичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТоя само кат го съзра и превъртам , агенти сега се праят на демократи. Тя и демокрлацията затова такава тук ......шот всичките видни демократи са тоталитаристи - талибани по душа...
Виж, че не ти се меся в полит-метаморфоза при тИбя.
П.П. Представи си сега как ще се опитам да наложа продукт за цял свят и да няма име на партия в него
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе сложи автора бе! Иво Инджев! Агент "Ивайло", който сега гледа да изкупи вината си че е служил на Държавна сигурност.
Никога не си правя труд да чета тоя !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеРуската държава е отговорна за убийството на Литвиненко, Путин го е одобрил
"Операцията на руската Федерална служба за сигурност (ФСС, новото име на КГБ) вероятно е била одобрена от Патрушев (бившия шев на ФСС Николай Патрушев), както и от президента Путин", посочи съдия Робърт Оуен в заключенията си.
"Доказателствата, които представям, ясно установяват отговорността на руската държава за смъртта на Литвиненко", допълва съдията.
Четиридесет и три годишният Литвиненко почина от отравяне с радиоактивен полоний в края на ноември 2006 г., три седмици след среща на чай в лондонския хотел "Милениум" с двама бивши руски агенти - Андрей Луговой, който днес е депутат от националистическа партия, и бизнесмена Дмитрий Ковтун.
"Сигурен съм, че Луговой и Ковтун са сложили полоний-210 в чая на 1 ноември 2006 г. Сигурен съм, че са го направили с намерение за отровят Литвиненко", пише Оуен.
Според него смъртоносната доза от 1 ноември е била предшествана от първа, по-слаба доза, дадена на Литвиненко на 16 октомври.
По-късно в четвъртък британската полиция поиска Русия да екстрадира Андрей Луговой и Дмитрий Ковтун.
Срещу двамата има действащи заповеди за задържане заради това убийство. Нашата цел е да изправим тези две лица пред съда, заяви Скотланд ярд в комюнике.
Британският премиер Дейвид Камерън смята за изключително тревожни заключенията от разследването, заяви негов говорител, цитиран от Ройтерс.
"Това, че убийството е било наредено на най-високо равнище в Русия, е изключително обезпокоително. Никоя страна, да не говорим постоянна членка на Съвета за сигурност на ООН, не може да действа по този начин", подчерта той
http://www.mediapool.bg/ruskata-darz...ews244508.html
ПЪЛНИЯ ДОКЛАД 329 СТРАНИЦИ НА СЪДИЯТА по случая Литвиненко:
http://www.nytimes.com/interactive/2...ry-report.html
Някой ще обясни ли защо през периода от началото на 2015г. до края на ноември 2015г. в Русия производството на електрически машини и електрооборудване е намаляло с 12,3 % спрямо периода от началото на 2014г. до края на ноември 2014г.?
Данните са публикувани от Росстат.Last edited by Ivan2015; 25.01.2016, 21:45.
Коментар
Коментар