Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПо онова време имаха страх от закона , по напредничавите от популацията им биваха асимилирани като българи , всички бачкаха и т.н.Last edited by X_Y; 27.01.2016, 12:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение....Last edited by X_Y; 27.01.2016, 12:02.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin...
На хартия излиза, че се увеличавате по статистиките до '88 година, па на практика е нещо друго. Увеличавали са се ромите, не булгарите. Понял?Last edited by X_Y; 27.01.2016, 12:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеДо там им се простират мечтите на някои хора - да ги управялва неук и неграмотен селяндур.
Така се чувстват значими - щом начело на държавата може да застане някой толкова прост човек, значи всеки простак може да се надява да се издигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеОт себеуважение да беше прочел, защо точно е убит руският император и от кого, даже физическото ми ликвидиране да погледнем, ,
а за Т,Живков, пак от себеуважение да беше се запознал кога е било "Белене", кога той идва на власт и как се фалира държава, нали така му викат умните глави тук, фалит, та как се фалира държава с население на 90% със собствени жилища, ако знаеш какво е собствено жилище, не на кредит, а собствено!
Как ми се иска всички да идете в Норвегия, боже, как ми се иска!
За три години, не повече!
Май и ти като ватето, "абе мое съм русофил, ама по-добре да папкам от помощите на Меркел..."
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеДо там им се простират мечтите на някои хора - да ги управялва неук и неграмотен селяндур.
Така се чувстват значими - щом начело на държавата може да застане някой толкова прост човек, значи всеки простак може да се надява да се издигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТук на сериозно ли се коментират "плюсовете" на Тодор Живков, социализма и диктатурата "на пролетариата". В този форум??? Разочароващо.
Така се чувстват значими - щом начело на държавата може да застане някой толкова прост човек, значи всеки простак може да се надява да се издигне.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение90% със собствени жилища, ако знаеш какво е собствено жилище, не на кредит, а собствено!
И кой така лошо те излъга, че някой (освен хратутниците от партийната номенклатура и крадците) можеше да извади по соца пари да си купи жилище без заем? Масово панелките се купуваха с 20-30 годишни заеми от ДСК.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВисшият съдебен съвет да подаде оставка...
Това разногласно искат управляващите геберасти и деформатори. Или поне част от деформаторите.
Той ВСС щял да се разпусне след два месеца така или иначе, заради приетите промени в Конституцията. Ама да се саморазпуснел точно СЕГА. И естествено да работи още два-три месеца (разпуснат), докато се избере нов.
Е, може ли някой да ми обясни за каква шизофрения става въпрос ?
Тия същите хора разпускаха ВСС и преди години още по времето на Костов , но резултата е още по зле ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеизбиране на българин на поста.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеКоментира се диктатурата на демокрацията!
Ако искаш коментирай образователната ни система, няма начин там да не са замесени от ДС или червени мирзилки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТук на сериозно ли се коментират "плюсовете" на Тодор Живков, социализма и диктатурата "на пролетариата". В този форум??? Разочароващо.
Ако искаш коментирай образователната ни система, няма начин там да не са замесени от ДС или червени мирзилки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение................. Така е било и в болшевишка Русия с императорското семейство. А ние го галихме тоя българоубиец. тошко живков си беше един типичен неук прост селянин видял се в пари и власт. ..............
а за Т,Живков, пак от себеуважение да беше се запознал кога е било "Белене", кога той идва на власт и как се фалира държава, нали така му викат умните глави тук, фалит, та как се фалира държава с население на 90% със собствени жилища, ако знаеш какво е собствено жилище, не на кредит, а собствено!
Как ми се иска всички да идете в Норвегия, боже, как ми се иска!
За три години, не повече!Last edited by Сините камъни; 26.01.2016, 20:08.
Коментар
Коментар