IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цакат ли ни с топла бира ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Централният депозитар също е гола вода.
    Миналата година бях акционер във ФЕЕИ (6EE), които не успяха да си платят дивидента на време и решиха да го плащат на 3 части.
    Тази година пък ИП на който бях клиент прекрати дейност и вече съм с нов посредник, само че първато плащане(от дивидента) отива в стария посредник и от там го връщат в
    дружеството.
    След няколко телефона от дружеството ме посъсветваха да си разреша проблема с централният депозитар, само че от там ми казват, че няма как да си променят регистрите и за всяко от следващите плащания старият ми ИП (вече неработещ като такъв) ще получава плащането, ще го връща в централният депозитар - там ще чака един месец и чак тогава ще го връщат в дружеството що за идиотщина и разхищение на ресурси и време
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Цакат ли ни с топла бира ?

Говорейки за неразвития капиталов пазар в България коментаторите и анализаторите спрягат едни и същи недостатъци, но никога проблемите в работата на ИП.
      Нима всичко е идеално или никой няма интерес да говори по този въпрос ?
      След като има тема за некоректни фирми за недвижими имоти, реших да отворя такава , която е по-актуална за инвеститорите във финансови инструменти.
      Тя може да бъде полезна за :
      - начинаещите - да се научат как да гледат за неща започващи от скрити такси и стигащи до откровен cheating.
      - старите трейдъри (които не обвързани финансово и емоционално с някой ИП ) – могат да дадат съвет на база натрупан опит . В дните на слаби обороти могат да бъдат ако не печеливши, то поне полезни.

Въпросът е много деликатен, защото опира до доверие.
      В случай, че се коментира даден случай, моля да бъде подкрепен с конкретни факти.
      Last edited by Protokol; 29.10.2015, 12:07.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
    Working...
    X