Подаръци купихте ли за шефа?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит рожден ден другарю Путин
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеА Либия си е съвсем наред, ...
То, фсъшнос, държава Либия, в момента НЯМА.
Въпрос на гледна точка.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНема баце, когат требаше да се спрат ония демократичните главорези, Медведев си глътнА езика.
Резултата е видим.
И в Европа. (, а спомни си "прокрятието на Кадафито".. )
...
Байдауей, да не разводняваме ТЕМАТА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоже би има инфо, че ще помогне и на Либия след Сирия....
пп Що да не ги подкара наред...Войната в пустинята е лесна работа....
Резултата е видим.
И в Европа. (, а спомни си "прокрятието на Кадафито".. )
...
Байдауей, да не разводняваме ТЕМАТА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧестито и от вен... !!!
Довечера, ш си цоцна водчица с рибка !!!
Само Либия, не можах да сфана от де я присети ?
пп Що да не ги подкара наред...Войната в пустинята е лесна работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
На 7 октомври своя 63-ти рожден ден празнува руският президент Владимир Путин. Роден през 1952 година в Ленинград (Санкт Петербург), СССР.
Интересно дали Либия няма да се превърне във втори Афганистан?
Довечера, ш си цоцна водчица с рибка !!!
Само Либия, не можах да сфана от де я присети ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
На 7 октомври своя 63-ти рожден ден празнува руският президент Владимир Путин. Роден през 1952 година в Ленинград (Санкт Петербург), СССР.
Интересно дали Либия няма да се превърне във втори Афганистан?
Коментар
-
Честит рожден ден другарю Путин
Интересно дали Либия няма да се превърне във втори Афганистан?51Да41.18%21Не43.14%22Нашето мнение от значение ли е?15.69%8Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар