Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (3)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКато за наемател на касмадрум се държиш малко нагличко сякаш? Щот' и мурзилките не си го пазваляват, иначе шут и да ходят космастват къдет' искат.
Офф .. те па нямат касмадрум - все някога щял да се пастрои, ама няма да е сегодня
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеКосмодрумът в Байконур е от съветско време , те са си го строили , а пък сега е нормално да плащат наем за ползуването му тъй като е собственост на друга държава.
За космоса не само мечтаят но и най често са там. Да бъдем все пак реалисти .Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Тоя, в игнор-листата ми - пак го виждам...
Значи - и Гърция - нещастна, па и Русия, па и Зимбабве...
В Гърция бях преди седмица. Видях колко са нещастни.../снимки ли?..., а - не, много са нещастни и сдухани..., а гъркините - гроззззни, не ви е работа...
/
Пак ще отида тия дни. А дано са станалЕ още по-нещастни! Да хвана и аз плюенето, като типичен българин...
В Русия - за сега не ми се ходи, но може да помисля и в тая посока. Ше пратим там /на ТЕХНИ РАЗНОСКИ/ най-активните плюещи тук срещу Рашата, за да ВЗАИМСТВАТ ОПИТ от НЕЗАВИСИМИТЕ руски медии, та - като се завърнат тук - белким и таА /НАША/ страна - да оправЯТ откъм медии..., а стига сме "оправяли" само руснаците...
п.п. Ще се опитам да открехна хората, които знаят, че не ас компетентни навсякъде /и могат да си го признаят, разбира се/: РЕСУРСИТЕ са важни в тоя /ДНЕШЕН/ живот. Оставам с впечатление, че в Русия са жив зян откъм ресурс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕййй, време беше...
А па като откажем, направо ще затворят космическата си програма, наглите мурзилки !!!
.................................................. .....
Май е време, да потърсиш помощ...
Офф .. те па нямат касмадрум - все някога щял да се пастрои, ама няма да е сегодня
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩе летят, ако им продадем храна, щот' и най-открехнатите мурзиля все 'апват от време на време, нищо че каждъй комуне е от джилязо.
Сещаш ли се кой им произвежда храницата за космаса? Правилно - БГ емпайър
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩе летят, ако им продадем храна, щот' и най-открехнатите мурзиля все 'апват от време на време, нищо че каждъй комуне е от джилязо.
А па като откажем, направо ще затворят космическата си програма, наглите мурзилки !!!
.................................................. .....
Май е време, да потърсиш помощ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеОт 2008-ма досега капитализацията на Гъзпром е паднала от $360 милиарда на $55 милиарда, с някакви си 85%
http://www.bloombergview.com/article...-on-hard-times
Перспективите му и сега без Турски поток са още по-мрачни, а пък с него направо ще фалира.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗа разлика от други, развити "държави" не мечтаят, А ЛЕТЯТ в космоса ...
И Космодрум ще има.
Когат - тогава. Ще ИМА.
Само се успокой...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеОт 2008-ма досега капитализацията на Гъзпром е паднала от $360 милиарда на $55 милиарда, с някакви си 85%
Перспективите му и сега без Турски поток са още по-мрачни, а пък с него направо ще фалира.
Въпроса, който поражда горната статия обаче е колко пари е профукала България със секретни договори от тези $1.9 милиарда за които се споменава. Един терминал за втечнен каз струва само $0.6 милиарда и щеше да ни свърши много по-добра работа
Да, ама...
Прочее, тази оценка, "капитализацията", е по-скоро, пазарна а, значи, ИРАЦИОНАЛНА и, най-вероятно, рядко корелира с фактическата стойност на компаниите на борсата. Любопитно, каква би била на зима и при $400/[1K m3]Last edited by Pyramid; 04.08.2015, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНема по-алчно жужи в чилячешката хистори. Пак откри чалъм да крадне блядовете с фантастики и първи "копки".
П.П. Те касмадрум под наем ползват, ама иначе за космоса мИчтаят
Договор за наем с Байконур е до 2050г ( за пратакола )
И Космодрум ще има.
Когат - тогава. Ще ИМА.
Само се успокой...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеСигурно онези ракети с ластика, който стреля на 5 метра, са към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНема по-алчно жужи в чилячешката хистори. Пак откри чалъм да крадне блядовете с фантастики и първи "копки".
За космоса не само мечтаят но и най често са там. Да бъдем все пак реалисти .
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЗа зла участ на НПО балалайките след като Русия обеща да даде отстъпка на Турция в цената на газа , проекта пак е на дневен ред.
Перспективите му и сега без Турски поток са още по-мрачни, а пък с него направо ще фалира.
Въпроса, който поражда горната статия обаче е колко пари е профукала България със секретни договори от тези $1.9 милиарда за които се споменава. Един терминал за втечнен каз струва само $0.6 милиарда и щеше да ни свърши много по-добра работа
Коментар
-
-Почти три години по-малко от мен, откак си регистриран и...
...и, почти три пъти колкото моите мнения, а аз не съм точно от мълчаливите и стеснителните.
Изобщо, кога спиш, кога ядеш, кога пиеш, кога ебеш!?! Започва да се потвърждава поредният критерий за трол: КОЛИЧЕСТВОТО.
Коментар
Коментар