Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (3)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеАз ВЕЧЕ се готвя за ядрения апокалипсис. Имам бункер като пуканка, тон консерви и още толкова боеприпаси.
И като вземат да падат слънцата ще влизам тука да питам троловете как са и дали не им растат нови крайници....
Поздрав за заслужилия инвеститор Кефала.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе ме топи така за "играта". Аз най-учтиво му обяснявах историята да се не излага. Дано поне благодарен.
---------------------------------------
Ето, какво казва Ст. Стамболов:
Цитат:
После свалянието на княз Александра от българский престол руската политика захвана все повече и повече да си разкрива картата.
Всеки, който по-напред предполагаше, че може би с отиванието на княз Александра из България ще се премахнат причините за едно сдобрявание с руското правителство, остана смаян, като видя как царский пратеник г. Каулбарса работеше не за едно сближаванье и споразумение, а приготовляваше бунтове и смущения в страната с цел да предизвика една окупация на България с руски войски и за окончателно завоевание (на) Отечеството ни. За всекиго вече стана ясна тая цел на руските дипломати и на царя.
Грубите отношения на руския пратеник спрямо нашето правителство, неговото незачитанье на законите в страната, приготовлението на бунтове посредством подкупничества и още други гнусни работи на този господин, накара всеки един честен и съвестен человек да изгуби всяка симпатия към "покровителката" и да са позамисли върху нейните благопожелания за наший народ.
В. "Свобода", бр. 7, 19.XI.1886 г.
------------------------------------------------------
П.П. Мислите ли, че вие сте по-достоверен източник на информация за тия събития от него?Last edited by marandi; 07.08.2015, 00:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЕрдоган не може да схване играта ,че падне ли Асад иде неговият ред.
И като вземат да падат слънцата ще влизам тука да питам троловете как са и дали не им растат нови крайници....
Поздрав за заслужилия инвеститор Кефала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПак ти казвам, бъркаш нещата. Сърбия е галеното дете на Русия, но това е по стратегически, православни и донякъде племенни (заблудено славянски) причини. Между другото, 1876-1877 Русия залага на голяма България и сърбите сериозно са игнорирани. Ако 1885 крал Милан не беше все още противен на руснаците, те щяха да провалят Бг във войната, както направиха със своите агенти през юли 1913.
----------------------
1876-1877 БГ империя въобще не е залагана никъде в сметките, а е окупирана при Руско-Турската война от монголците.
----------------------
Относно басните ти за Сърбия, мислиш ли, че през 1886г Стефан Стамболов е бил изтрещял кат' мИня, за да напише тия неща за Монголия и сърбелите?
-------------
Защо Русия пречи на Съединението?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._suedinenieto/
Това е писано от Стамболов и посочва точния враг, който системно пречи на БГ империя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Българей Разгледай мнениеПутин за Ердоган: Този малък диктатор ще отиде в ада!!
Турската карта от ръкава на Путин се оказа блъв, хахах
Но защо се държи, така явно е захранвал КПП с оръжие и не само тях!!!
Как така, стават тия тероризми червени???
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИмаше един които казваше че пазара му бил работодател- и ти си същия смешник, ами карай да върви
Работодателя съм аз. Капиталиста. Победителя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеПрез това време ще го давам ларж.. Бачкам Си, не Им бачкам. ВенСЕРЕМОС...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам дали ще ми повярваш но си нямаш на представа какъв цирк правите с миранда, колкото пъти се хванете да спорите толкова пъти съм се заливал от смях, то не бяха пенсионни системи, кораби, въоръжение, бюджет, абе няма тема по която да не е компетентен. Историята няма въобще да я слагам в сметката, ама нещо тракатрак му разказа играта снощи, днеска е малко в реанимация и чете уикито да си допълни знанията
Ту спори с някои за история , ту с Бат пешо за енергетика, ту с фланкера за военни неща , ту с мен за икономика , ту с друг за кораби .....без да се усеща че човек не мое да е последна инстанция по всяка тема ......забелязал съм че когато някои си вярва че разбира от всичко, обикновенно реално не разбира от нищо....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам дали ще ми повярваш но си нямаш на представа какъв цирк правите с миранда, колкото пъти се хванете да спорите толкова пъти съм се заливал от смях, то не бяха пенсионни системи, кораби, въоръжение, бюджет, абе няма тема по която да не е компетентен. Историята няма въобще да я слагам в сметката, ама нещо тракатрак му разказа играта снощи, днеска е малко в реанимация и чете уикито да си допълни знанията
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНе си губи времето да го четеш, на него обикновено всичко му е объркано.
Чиляка просто има нужда от поле за изява и се набива в най вървежните теми да си показва магариите. Щото ако няма зрители не му носи наслада , те му баха направили теми за история и БГ империя да си пише на воля ..но там кат няма кои да го чете ....он все се ръчка по другите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАз не знам да е имало комунизъм, имаше социализъм. Ти също им бачкаш и лаеш месечината и да, фалира социализма. Но ако се взреш малко по напред и спреш по някаква причина пресата за пари и капитализма ще фалира, така че споко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеА комунизма фалира начело със СССР.....
Биха ви скапания строй, а сега им бачкате и лаете месечината. Смяяяяяях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНе си губи времето да го четеш, на него обикновено всичко му е объркано.
Чиляка просто има нужда от поле за изява и се набива в най вървежните теми да се показва магариите. Щото ако няма зрители не му носи наслада , те му баха направили теми за история и БГ империя да си пише на воля ..но там кат няма кои да го чете ....он все се ръчка по другите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttp://www.blitz.bg/news/article/353599
Apple загуби 90 милиарда долара за две седмици
Биха ви скапания строй, а сега им бачкате и лаете месечината. Смяяяяяях.
Коментар
Коментар