IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (3)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Руснаците нямат пари за вносни стоки. Кампанията изберете руското цели да измести нарастващата бедност от съзнанието на хората и да я замени с кух патриотизъм. Гьобелс ряпа да яде. Бедният руснак вече няма да се чувства нещастен а с гордост ще носи мизерията си. Честито на печелившите.
    То това е ясно, ама Хаяско оряза цялата соц. функция на държавата като за първи път отмени индексацията на заплатите в държ. сектор и пенциите. И върха на фростията увеличи бюджет за отбрана.

    В същото време храните са ниско еластични стоки и те освен една пшеница, която дъни рекордни дъна, друго нямат за износ. Месо, зеленчуци, плодове и млечни продукти ще трябва да довнасят, а те са срещу доларес

    Сега ще минат на студенстски сандвичи - две филийки хляб и по средата още една.

    П.П. Хаяско, ако остане още няколко месеца и ще започне да ги трепе от глад, както Сталин не ги е трепал, а оня все пак си е мастър - 30 милки да избиеш от глад и по лагари си е цифра, без война.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Manyface God
      За Украйна и агресора Русия ли говориш?
      Русия и "агресор"? Я пак иди на хладничко, че мн.бързо те хвана.

      Коментар


      • Гледам, тук куп велики открития направихте - що не си спретнете и един банкет?
        Тъй де, да се видите че сте много, че сте силни...Аз съм забелязал, че в природата е така: Хиени, чакали, глутници се нахвърлят в/у някого, кога е сам и /относително/ беззащитен. Давайте, кефете се.

        Коментар


        • Момчета,някой от вас да знае дали днес не е паднал някой рушки самальот?
          Не съм расист,но не съм и далтонист!

          Коментар


          • Руснаците нямат пари за вносни стоки. Кампанията изберете руското цели да измести нарастващата бедност от съзнанието на хората и да я замени с кух патриотизъм. Гьобелс ряпа да яде. Бедният руснак вече няма да се чувства нещастен а с гордост ще носи мизерията си. Честито на печелившите.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
              Със същият овчи възторг громяхме навремето империалистите-капиталисти . Бравас - да съ оградим с бетонен дувар от нормалния свят !
              Именно, то веднага ставаш неконкурентно-способен и минаваш на "дялоно в СССР", а те се радват и предлагаха всяка област да се нацепела сама за себе си като даваха за пример някакъв завод за каменна изолация ( предполагам имаха предвид азбестова, но беше написано с друга дума, а рушкият ми не е толкоз силен ), който открили в Татаристан ли беше и щял да захранва с излация за строителството собствените нужди + още две малки республики до тях.

              Иначе числото, което дават за фирмените кредити, които падежират тази година е 100 млрд. гущерос, колкото и аз бях писал.

              Тук в инвестор не знам защо ги изкараха, че са само 37 млрд. гущерос до края на годината. Предполагам, защото не отчитат, че другите ще бъдат рефинансирани и предоговорени, но това не значи, че ги няма

              За тях викат трябва да ги платим - няма как.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Вчера от скука се бях разровил да видя гледната точка на мурзилята и налетях на един анализ качен за полугодието ( януари-юни ) по платежния им баланс.
                Със същият овчи възторг громяхме навремето империалистите-капиталисти . Бравас - да съ оградим с бетонен дувар от нормалния свят !

                Коментар


                • Вчера от скука се бях разровил да видя гледната точка на мурзилята и налетях на един анализ качен за полугодието ( януари-юни ) по платежния им баланс.

                  Толкова бодряшки беше написан, та чак ме напуши на смях. Ровят да се хванат де що видят поне един показател, който не спира да пропада, понеже беше даден за Q1Q2 2014г спрямо Q1Q2 2015г. и некъв луд възторг от типа: Ето, тук през първото тримесечие е било -31% спрямо първото на 2014, докато сега във второто тримесечие е само минус 18%.

                  Гледах и невярвах на очите си, защото от скука изчетох и коментарите ( към 100 ) парчета, а сайт се води, че е за финансови грамотни ( тип Инвестор сайт ).

                  Ако бях издънил още една ракия и щях да се регна да се побазикам с мурзилята, ама викам: "Я, виж колко са щастливи, за какво да им свиня кефа?"

                  П.П. Та, там тече в момента неква дива радост от т.нар. деглобализация, както са го кръстили. Накратко приветстват всяка спънка за свободна търговия и свободен пазар, чрез т.нар. санкции и се радват, че излизат от глобалния пазар на стоки и услуги, за да подкрепяли родното си производство, което още го няма, ама ЦБаМка трябвало да задейства фонда за насърчаване на малкия и среден бизнес час по-рано през търг. баМки, в който има ЦЯЛ 1 млрд. гущерос.

                  Ще правят производство с 1 млрд.? Паднах да се хиля

                  Другото смешно беше възторг, че банковата им сектор бил излязал на печалба от 1 млрд. гущерос. За сравнение - за същия период, който разглеждаха, БГ бамковата система има почти същия резултат.

                  Та, бях в потрес от промити коментари и мислех малко да се побазикам, ама блажени са вярващите и да се спасяват

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Трябва да се използват най-виртуозни комбинации, за да влезе информация в главата на българската мурзилка
                    О .. времето е ограничен ресурс в чиляшки живот и нямам намерение да го губя с разни промити неадкватни мозъци.

                    Ако някой попита възпитано защо мисля така и на база какви аргументи, тогава отговарям, иначе у лево

                    П.П. Сега имат едно ново упражнение, което ще се взвриви до месец-два. Необслужваните кредити - 8 милки мурзиля са в просрочие и затова започнаха да думкат баМките.

                    ЦБ тия малките и средните баМки въобще ги отписала и не прави никакъв опит да ги спаси, защото няма с какво. Ако им напечата едни несъществуващи руплей, това веднага ще доведе до още инфлация и обезценка на руплей. Оставили са средства само за баМките на Хаяско и Гъзпром, Роснефт. Всичко друго ще го гледаме с пуканките как думка

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      ОМГ, точно същите неща им пея само, че месеци по-раничко, щот' им гледат статистиките как вървят.

                      То не е некво "откритие" и после се потвърждава от рейтинг агенциите и говорителите на баМките, защото вече и статистиката го отчита

                      П.П. По-зле са нещата, ама тия доклади така се пишат: в леко завоалиран стил от типа: Думам ти, дъще - сещай се снахо.

                      А, т.нар. танкове Армат, още като ги видях, директно казах, че това е предвидено за градовете при въвеждане на военно положение. Тази тенекия е смешна за бойни условия на полето. Срещу цивилни става.
                      Трябва да се използват най-виртуозни комбинации, за да влезе информация в главата на българската мурзилка
                      Yeah

                      Коментар


                      • ОМГ, точно същите неща им пея само, че месеци по-раничко, щот' им гледат статистиките как вървят.

                        То не е некво "откритие" и после се потвърждава от рейтинг агенциите и говорителите на баМките, защото вече и статистиката го отчита

                        П.П. По-зле са нещата, ама тия доклади така се пишат: в леко завоалиран стил от типа: Думам ти, дъще - сещай се снахо.

                        А, т.нар. танкове Армат, още като ги видях, директно казах, че това е предвидено за градовете при въвеждане на военно положение. Тази тенекия е смешна за бойни условия на полето. Срещу цивилни става.

                        Коментар


                        • Стратфор: Русия се готви за смутни безпарични времена
                          Кремъл е все по-обезпокоен, че финансовият натиск върху регионалните и общинските власти, както и върху руския народ може да премине в регионално неподчинение или в масови протести срещу федералното правителство.
                          ...
                          При неотдавнашната си визита в монограда Усолие-Сибирское руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че само 79 от 319-те моноградове в страната са икономически стабилни и добави, че федералното правителство няма да може да спаси останалите 240.
                          ....
                          Регионалните правителства и общинските власти, които вече са под голям финансов натиск, не успяха да предпазят руския народ от последиците на икономическата криза. Инфлацията достигна най-високото си ниво от 13 години насам с 16,9 процента през първата половина на 2015 година, обезценявайки заплатите с 14 процента спрямо предишната година. Това е най-бързият спад от 1998 година, когато рублата беше в криза.

                          Според държавната статистическа служба Росстат броят на руснаците, живеещи под прага на бедността, също е нараснал с 14 процента през първата половина на 2015 година. През финансовата криза от 2008 г. Кремъл повиши минималната заплата и увеличи социалните помощи, за да избегне рязък скок на обедняването. Този път обаче Москва не предприе подобни мерки и вместо това избра да запази парите си в брой за нуждите на федералното правителство.

                          Според московският държавен университет по икономика руснаците в момента продават спестяванията си в чужда валута, за да задържат домакинствата си на повърхността. По оценки на университета обаче повечето от тези спестявания ще пресъхнат по-късно тази година, което може значително да ограничи достъпа на руснаците до средства и през 2016 година да изпрати още повече хора под прага на бедността.

                          Като няма бъдеще за рашистите и българските им симпЛИзанти, остава им да плачкат за жожето и за ссср над новите си чаши
                          Yeah

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Русия в една картинка!
                            М.... . ш..... ..й.о!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Е те така е в филмите на Холивуд, в действителността не е така
                              Ето, пак че действителността Ви е винаги ПО ЖЕЛАТЕЛНА :

                              Russian military expert about F-35 ''Lightning II'' (English subtitles

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Българан
                                А не то нямало, такива поколения, въобще, ама защо говорите пак смешните си глупости???
                                НапротиФ - има поколения ... Прогрес, така де се каже...
                                За да отговаря на въпросното пето, даден самолет, трябва да отговаря на определени изисквания (дори и ти, можеш да се запознаеш какви са.. не че незнанието би ти попречило да мажеш тук, но все пак...)
                                Съвсем ДРУГ е въпроса, до колко въпросните параметри, са УСПЕШНО внедрени НА ПРАКТИКА и какви са ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на противника, срещу когото този самолет евентуално ще се изправи...
                                ... В един момент, американците оборудвайки изтребителите си с управляеми ракети, решиха, че оръдията и дог-файта са отживелица...
                                Като става въпрос НЕ за МОДЕЛИРАНЕ, а за РЕАЛНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ..
                                ЗНАЕМ какъв беше резултата..
                                Може би ще те изненадаш, но след посещението на Харчевски и Карабасов в Ленгли в началото на 90-те, и проведените там "маневрирания... иначе казано - учебен бой" американците са СПРЕЛИ провеждане на учебни боеве срещу Су-та, управлявани от руски пилоти...
                                Първоначално изпратено от Българан
                                Само 5 от тия самолети ще се справят с ЦЯЛАТА ВИ ЧЕРВЕНА ТЕНЕКИЕНА АРМИЯ, А ПРЕДИ ТЯХ ИДВАТ БЕЗПИЛОТНИТЕ ДРОНОВЕ И ОЩЕ ПРЕДИ ТОВА САТЕЛИТИТЕ!!!
                                И СЛЕД ТИЯ ТРИТЕ ИДВАТ ПРЕВАНТИВНИ ЯДРЕНИ УДАРИ ПО ЦЕЛИ В МОСКВА ПРИМЕРНО И СТЕ ДО ТАМ, ЧЕРВЕНИ ПОЛУ-ИДИОТИ!!
                                На тая словестна полюция, не виждам как може да се отговори...
                                ЗатвОри ми устата.
                                Форева ...
                                Last edited by Колчо Слепеца; 12.08.2015, 11:24.
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                                Коментар

                                Working...
                                X