IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
    Никой нищо не може да вземе със себе си на оня свят-дори Бъфет и Сорос!Важно е какво оставят след себе си!Тук чета някакви тъпизми как човек има право на глас според доходите или данъците, които плаща!Кои сте Вие за да променяте основни конституционни права!?


    чети историята, момче.
    имало е такъв период в България, дето са гласували 'ора с достатъчно акъл да се изучат и да натрупат некой лев /имот.
    сега всеки манго за 2 кебапчета от соя е готов да гласува за който му посочиш на бюлетината...посочиш, да, защото е неграмотен...но, има право да определя бъдещето...схващаш ли иронията? не? еми..
    препоръка е

    Коментар


    • Никой нищо не може да вземе със себе си на оня свят-дори Бъфет и Сорос!Важно е какво оставят след себе си!Тук чета някакви тъпизми как човек има право на глас според доходите или данъците, които плаща!Кои сте Вие за да променяте основни конституционни права!?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        По принцип богатството статистиката казва че е концентрирано в ръцете на 1% от хората в Света, но статистиката не казва този един процент колко процента от данъците плаща в Света ..някъде около само 3%.
        Toва е съвесем погрешно становище по причина грешна дефинираност. Богатство е това което може да занесеш със себе си на оня свет. Другото е измама

        Коментар


        • По принцип богатството статистиката казва че е концентрирано в ръцете на 1% от хората в Света, но статистиката не казва този един процент колко процента от данъците плаща в Света ..някъде около само 3%.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
            Ами тогава да дадем правото на Бил Гейтс, Бъфет и Сорос...и още десетина свръхбогаташи да избират Президента!?На колко ракии сте за да бръщолевите глупости?
            аа не, по добре да дадем право на манго и танго, дето немат един човекочас изработени да избират боко тиквата
            и на чалмите от турция да гласуват и те, дето от 89-та не живеят тука и не са платили стинка я хазната.

            става дума за този, който ПЛАЩА данъци а не който ги укрива
            ако геитс е платил 20 милиона дод тука, защо да не може да гласува??
            препоръка е

            Коментар


            • Нека го избират само те ако плащат те 100% данъците които влизат в държавната хазна. Само че те едва ли плащат повече от 3%...3 процента само. Така стоят нещата и не е като сега да дадем право на хора които очевидно могат много лесно да бъдат манипулирани да избират кой да управлява и те избират най големия артист и след изборите единственното което той стопля да направи е да раздаде оскарите.Като се яви пред публика инстинктивно обаче си го казва това за америка грейт агейн и америка фърст и до тук.Това е е това ще бъде, не че Обама беше нещо кой знае какво повече, той и той беше избран "демократично" по византийски. Хората трябва да се замислят дали е справедливо първо, дали е добро за всички и който го направи ще дръпне много напред - да се сложи край на тази пародийна "демокрация".
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Ами тогава да дадем правото на Бил Гейтс, Бъфет и Сорос...и още десетина свръхбогаташи да избират Президента!?На колко ракии сте за да бръщолевите глупости?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Трябва силата на гласа на всеки да е пропорционална на това което той дава на обществото - данъка който той внася.
                  10 от мен
                  препоръка е

                  Коментар


                  • Тръмп не става за президент, тази система при която всички са равни в силата си да определят кой да управлява наречена демократична няма бъдеще. Тя е анахронизъм във времето и съвременния Свят. Трябва силата на гласа на всеки да е пропорционална на това което той дава на обществото - данъка който той внася. И ако системата е такава той няма да има право на глас и да бъде избиран да управлява.Тези глупости как ще се върне производството в САЩ които той обещава на хората са нереални. Силата на САЩ е в това да произвежда софтуера и няма как да станат нещата и хардуера да отиде там, по скоро трябва да наблегнат на стойността на софтуера - тя да порасне а тази на хардуера няма да падне а с развитието на технологиите тя ще се срине до почти нула. Защото трябва да се натискат да върнат нещо което е обречено и наречено да ги направи по нисша икономика ? Също така хората които имат визия за бъдещето са тези които могат да управляват успешно, тези които в момента правят успешни компании, дърпат напред. Затова такива като Мъск би трябвало да могат да управляват там и да бъдет търсени да управляват. Макар че ако попитат самия Мъск дали би могъл да поеме отговорността той щеше да каже че има много работа и отговорности и планове. Но сега в обстановка на несигурност която лъха от човека който избраха и той не знае как да управлява ..се предполага че ще избухне хиперинфлация или поне много сериозна инфлация и на Мъск му мина черна котка пътя и няма да може да пусне модел 3. Така че много яко го засегна новата ситуация. Не че Тръм нещо е направил или пък показва че ще направи нещо същественно да се разбута икономиката, но той с нищото което прави и с мълчанието си вече и вреди. Не може да управляваш без да излъчваш приствие, не може да излъчваш присъствие чрез мълчание по важните въпроси.
                    Всички знаят че 2008 година САЩ задействаха план целящ да стопира "прегрятата" китайска икономика. Първо Бъфет и Грийнспан ходиха в Китай да ги умоляват да си намалят скоростта на икономиката позволявайки на юана да поскъпне.Огорчени от нежеланието на китайците явно измислиха това с кризата 2008. Бернанке още като встъпи в длъжност я стартира и всички знаем до какво доведе тя - доста държави в това число и България още са в икономическа депресия, а не може да се каже че САЩ успяха да излязат. Сега пак имат някакъв пъклен план, просто ги надушвам. Те не разбраха че трябва да спрат да се занимават с това ! Тази работа за която толкова неистово напират технологиите ще я свършат неизбежно.Възможно е след няколко години да се появят първите устройства които заменят цялата електронна менажерия която сега се използва и те ще се правят без човешко участие на конвейра в самото производство. Това няма да удари икономиката на Китай, то просто ще я заличи като такава даваща работа на стотици милиони заети там.Просто хора на преклонна възраст които вече са почнали да се вдетеняват, ловят някакви други 60 годишни старчоци със спомени как в америка са правили лампови телевизори и си навиват на пръста че трябва да върнат това производство. То няма как и да кажеш че това са лоши хора, хващат се с работа която не е за тях.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                      Абсолютно си прав Даже са идва ли не само през 1877, но още три пъти само през 19 век: Руско-турска война (1806–1812), Руско-турска война (1828–1829) и Кримска война (1853–1856). Като всеки път са завличали българи в "новоруските територии" с цел да ги правят крепостни, т.е. роби, но "робите" от Османскат империя са имали друго намерение, да си бъдат свободни ...



                      Четете бе хора. За вас е. Стига сте дрънкали ленински словоблудства!
                      Бягали са с руските войски да не ги изколят турците.Тия от Одринска Тракия и Беломорието как са избягали от родните си места до степен
                      там в момента да няма българи?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        Тръмп с много точно изказване по повод смъртта на кубинския диктатор.
                        Което си е вярно, вярно си е.
                        Няма при тръмпа тън мън, право в целта. Рейгън намбър 2.

                        Доста по различно от витиеватите глупости на сегашния въглищар...
                        “History will record and judge the enormous impact of this singular figure on the people and world around him.”

                        Коментар


                        • Тръмп с много точно изказване по повод смъртта на кубинския диктатор.

                          Today, the world marks the passing of a brutal dictator who oppressed his own people for nearly six decades. Fidel Castro’s legacy is one of firing squads, theft, unimaginable suffering, poverty and the denial of fundamental human rights.

                          While Cuba remains a totalitarian island, it is my hope that today marks a move away from the horrors endured for too long, and toward a future in which the wonderful Cuban people finally live in the freedom they so richly deserve.

                          Though the tragedies, deaths and pain caused by Fidel Castro cannot be erased, our administration will do all it can to ensure the Cuban people can finally begin their journey toward prosperity and liberty. I join the many Cuban Americans who supported me so greatly in the presidential campaign, including the Brigade 2506 Veterans Association that endorsed me, with the hope of one day soon seeing a free Cuba.

                          Donald J. Trump
                          Don't work hard, work smart!

                          Коментар


                          • ЯКАТА РАБОТА!!!

                            Коментар


                            • Бе ти друго освен блиц, брадва, секира и топор четеш ли изобщо?...поне обявите за работа, че скоро ще ви се наложи, като занулите желевия фонд.

                              Коментар


                              • На екранът: мъжкар, в животът: МИШКУНЯК !!!

                                Жалкият стар опърпаняк Де Ниро ближе покорно подметките на Доналдът:

                                http://www.blitz.bg/svyat/obrat-i-robrt-de-niro-sprya-da-khuli-trmp_news465802.html

                                Надявам се Доналдът да не остави това така, но да съди тоя мишкуняк, да го гони безжалостно, да му вземе всичко, да го разори тотално, а после да го заложи пред Тръмп Тауър с мръсна паничка в скутът, за да ПРОСИ за него !!!
                                Беше ми един от любимите актьори, но сега аз: омерзен напълно. Жабарска измет.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X