IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

    Разходи се в Тексас да видиш така ли е. Много пъти съм ти казвал, че си "специалист по всичко" без покритие.
    Aко погледнеш в темата за ел колите е специалист по разлагане на водата и по водородната клетка, очаквам след някоя седмица и водородната му кола

    Коментар


    • Трябва да отворим една тема - Ко стана в Швеция снощи.

      http://www.breitbart.com/london/2017...te-propaganda/


      Ко да стане. Откачалки се включили на честотите на една радиостанция в Малмьо и пуснали джихадиска песен, която се използва за набиране на джихадисти - For the Sake of Allah. Това се въртяло около 30 минути и после спряло.

      Мъката е пълна както се казва. Утре ще завземат някой град в Швеция и ще стане интересно.

      Коментар


      • Сега от теб научавам, , че Дончо е отказал Патриот!Но ако имаш предвид Турция, имам много просто обяснение!САЩ отказаха да екстрадират Феттулах Гюлен, инициатора на преврата срещу Ердоган.И той си има едно наум.Той , Ердоган се изпокара с всички европейски и световни лидери и ...много не му пука.Освен това, САЩ подкрепят кюрдите срещу Ислямска държава, а Ердоган се чуди как да ги смачка и не иска да чуе за държава Кюрдистан.Там някъде трябва да се търси истината....?

        Коментар


        • Но пък отказа пейтриоти на някои дето сами се бутаха да ги купят...едни комшии!

          Коментар


          • Според мен Дончо се превърна в най-крупния Търговец на оръжие, какъвто светът не е виждал използвайки цялата мощ на Президентската институция.Първо ревизира НАТО като остаряла организация и заяви , че САЩ може и да не приложат чл.5 за държави, които не си плащат.Принуди ги да се въоръжават, естествено с американска военна техника.И ние ще видим Грипени на кукуво лято.Ф-16 и това е положението.След това продаде оръжие за 100 млрд. на СА-най-голямата държава износител на радикален ислям.Цялата тази истерия около Северна Корея всъщност има за цел да продаде оръжие за 100-на млрд. на Япония и Южна Корея пред заплахата от Ракетния човек, както го нарича той.Все пак Северна Корея не е Куба от 1962г., когато Съветите разположиха ядрено оръжие на 100 мили от Флорида и светът беше на прага на 3-та световна.Дели ги огромен океан и за САЩ това не е никаква заплаха.Южнокорейците масово протестираха, защото усещат как Дончо ги тласка към нова война между Севера и Юга и която може и да не бъде само конвенционална както първата.Това дрънкане на оръжия е много опасно.И така Дончо позлати Оръжейните концерни, които вероятно също ще го позлатят по различни изпитани схеми.И накрая може седне и да се разбере с Ракетния човек и светът да го изкара Спасител или Миротворец))

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              netware5 - писания закон казва че може, по този който се прилага обаче като видиш някой дето е "чел" закона веднага звъниш на 911 и сирените се пускат и разходката приключва в полицията.
              Разходи се в Тексас да видиш така ли е. Много пъти съм ти казвал, че си "специалист по всичко" без покритие.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

              Коментар


              • Фактите са истински, обаче новината е фалшива. Лявата преса прави това още от времето на Буш (а сигурно и от преди това). Това е препечатано от Гардиън. Както и да е.

                https://dariknews.bg/novini/sviat/tr...ivideo-2059085

                Дори на видеото, включено във статията се вижда, че първо това прави японския премиер и после Тръмп го последва. А на снимката е дадено само как Тръмп го прави без да се коментира изобщо че домакина пръв дава тон.

                Japanese PM Shinzo Abe emptied his entire container ahead of Trump, but the MSM is reporting that Trump embarrassingly broke protocol.

                Изобщо лявата преса е издребняла до няма и на къде и се занимава с тотални глупости.



                Коментар


                • netware5 - писания закон казва че може, по този който се прилага обаче като видиш някой дето е "чел" закона веднага звъниш на 911 и сирените се пускат и разходката приключва в полицията.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

                    Пак се изказваш неподготвен. Вземи прочети първо какви са законите в различните щати. Има места където можеш да си ходиш с оръжие по улиците и при това то трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВИЖДА, докато скритото носене на оръжие е забранено!
                    Щом като го вадят в училища и църкви и навсякъде където им падне трябва да го изземат и забранят.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      trafix - това което е писано в конституцията в практиката е съвсем друго и въобще го няма. Ако някой се появи с оръжие на публично място на 5-тата минута ще бъде обкръжен от колкото е възможно повече полицейски коли и разбира се арестуван. Тези неща които се случват от време на време са защото първо хората са изтрещяли и второ държавата огромна и няма да помогне никаква промяна на този закон който на практика въобще не се прилага. Понеже имат такъв закон и хората си представят че там всеки може да ходи с оръжие по улиците а това е невъзможно.
                      Пак се изказваш неподготвен. Вземи прочети първо какви са законите в различните щати. Има места където можеш да си ходиш с оръжие по улиците и при това то трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВИЖДА, докато скритото носене на оръжие е забранено!
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                      Коментар


                      • trafix - това което е писано в конституцията в практиката е съвсем друго и въобще го няма. Ако някой се появи с оръжие на публично място на 5-тата минута ще бъде обкръжен от колкото е възможно повече полицейски коли и разбира се арестуван. Тези неща които се случват от време на време са защото първо хората са изтрещяли и второ държавата огромна и няма да помогне никаква промяна на този закон който на практика въобще не се прилага. Понеже имат такъв закон и хората си представят че там всеки може да ходи с оръжие по улиците а това е невъзможно.

                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • The S&P 500 has been down two-thirds of the time in the first years of all Republican presidential terms since World War II, whether it was the first or second term. The index, in those years, averaged a 1.8 percent decline.
                          That compares with big first-year gains in Democratic terms. The S&P 500 averaged a 17 percent first-year advance, and the market was up 89 percent of the time in the first year.
                          При ДТ е на + 30%
                          И то на фона на понадути преди това индекси.

                          Както се казва - коментара е излишен.

                          Коментар


                          • Още в началото на темата написах, че тази Стена е пълно безумие и дадох пример с Адриановата стена във Великобритания от която нищо не е останало, Великата Китайска стена, която днес е само атракция и Берлинската стена...Почти всички южни щати на САЩ са бивши мексикански територии вкл. Калифорния, Тексас и тнт.Тази стена ще раздели хора от един и същ произход-50 млн. са испаноговорящите в САЩ и те са там , в южните щати.Ясна ми е идеята на Дончо/чист популизъм/, но ако през следващите 20г да речем САЩ изберат Президент с мексикански корени/много вероятно/, първата му работа ще бъде да разруши една такава стена, ако изобщо се построи.И ...ако в САЩ не се намери Президент, некупен от Оръжейното лоби, който да се пребори с тази втора поправка в Конституцията, която позволява на всяка откачалка да носи свободно оръжие и да стреля , когато превърти, всяка седмица и месец ще четем за масови убийства....все едно гледам уестърни за Дивият Запад.

                            Коментар


                            • Той Доналд си е пълно куку като цяло...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                                Ти ми звучиш като някакъв природозащитник, дето защитава слоните и другите животни в саваната (например), от лошите местни диваци. Седиш си в цивилизацията и защитаваш - и не мислиш, че ако на тебе някой слонь ти опасе градината или някой лъФ ти изяде детето, докато отива на училище (на осем километра пеш), друга песен ще пееш.
                                Аз съм съглесен с Ve6ter. Не може да се връщаме във времената на Студената война. Други начини трябва да има, по-съвременни

                                Коментар

                                Working...
                                X