IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Тилерсън вече е минало.
    Сега на ход е Помпео.
    Бях шашната, когато като новоназначен шеф на ЦРУ каза:
    "Ние трябва да действаме агресивно, брутално, безмилостно, безжалостно"
    Сега като държавен секретар как ли ще изведе дипломацията на нови висоти

    ...като му чуя името...все се сещам за Помпей под Везувий, не знам защо
    Toя глупак е изпаднал в екстаз от назначението,Америка се управлява от психопати и откровени лумпени които си мислят че може арогантно да си позволяват всичко.Като ги думне първата ядрена ракета и срине Вашингтон или Ню Ъорк друга песен ше запеят.Това не е компютърна игра и ще свърши много зле за тия откачалки.Целият свят ше се бие срещу американския боклук.Фалирали хвалипръцковци дървещи на батко си.Вовата да не ги бави ами да хвтрля атома

    Коментар


    • Тилерсън вече е минало.
      Сега на ход е Помпео.
      Бях шашната, когато като новоназначен шеф на ЦРУ каза:
      "Ние трябва да действаме агресивно, брутално, безмилостно, безжалостно"
      Сега като държавен секретар как ли ще изведе дипломацията на нови висоти

      ...като му чуя името...все се сещам за Помпей под Везувий, не знам защо

      Коментар




      • https://twitter.com/dinapomeranz/sta...520244224?s=21

        Коментар


        • Click image for larger version

Name:	Moron.jpg
Views:	2
Size:	82.3 КБ
ID:	3311408

          Коментар




          • Why was Tillerson fired: 1. Calling Trump a f---moron. 2. Acting as if Canada, Mexico, Germany, France, the EU, and South Korea are important allies of the US. 3. Criticizing Russia and Putin. 4. Objecting to the Trump/Adelson/Kushner plan to move the US embassy to Jerusalem.

            In the land of the blind, the one-eyed man is king. Tillerson has the expected morals and conventional corruption of a pro-Russia oil executive, but isn't a traitor, swindler, or complete sycophant. In the Trump administration, being a patriot is a small act of defiance to Trump which deserves praise. Despite his numerous flaws, Tillerson will be missed.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Pyramid - държат технологии на които като дръпнат шалтера и всичко което са дали си го прибират обратно, не може да го ползваш. Кабелите могат те да ги изключат, те са ги положили и са си техни. Нямай притеснения че някой ще им ги прекъсне, но те могат да почнат да го правят временно. За чиповете с висока степен на интеграция, частите са разположени на хиляди слоеве и са технология която може този който я е измислил след като са я "взели" да са го изпратили на онзи свят а може и от някаква техника с неземен произход да са я копирали технологията. Не може да ме убедиш че военните им са загубили контрола, продукцията пътува за Китай с военни изтребители, обектите са охранявани много сериозно по въздух и не знам Белия дом дали го пазят толкова добре. Те се правят на луди, 2008 Грийнспан беше дълбоко "изненадан" от спукания балон след кредитната експанзия, ние знаем че тя по друг начин не може да свърши пък той не е знаел ? Играят си с другите, включително и с Китай и китайците са зависими доколко сериозно може да е щом онези като им скръцваха че не могат да имат самолетоносачи и те си потопиха този който бяха построили. На японците не дават да правят самолети, японците нямали технологии да правят самолети се тиражира и това е направо невероятно. Китайците искаха от Дюпон да смъкнат цената на нафиона, защото парченце от тази слюда едва ли струва повече от половин цент а не 100 долара, Дюпон им отговорили че тази цена е политическа и в момента това е цената. Тези глупости как са загубили контрола те ги тиражират, да се чустват робите свободни и да не се бунтуват. Много трудно и невъзможно някой да се измъкне от контрола им и ако се случи ще е за кратко защото ще му реагират.
              Да им и технологиите.Колкото по бързо си ги земат и се ометат толко по добре за целия свят.
              Last edited by RUBLA; 24.02.2018, 11:48.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                Всеки миг, в който той продължава да е президент само удължава агонията на смъртно ранената демокрация на САЩ, пищят всевъзможни продавачи на конспирации и контразнание.
                Бас ловя, че ще продължат да пищят по същия начин и през втория му мандат

                Коментар


                • http://a-specto.bg/fejk-nyuz-i-fermi-za-trolove/
                  Фейк нюз и ферми за тролове

                  От Владислав Апостолов , публикувано на 23.02.2018
                  Вече повече от година всякакви прогресивно истерични и параноични хора по медии, тинк-танкове, компании и политически структури в САЩ очакват специалният прокурор Робърт Мюлър да се спусне на сцената като Deus ex mаchina и зрелищно да премести Доналд Тръмп от Белия дом в затвора. Те треперят и тръпнат в очакване как всеки момент Мюлър и неговият екип ще разкрият, че Тръмп е бил в съглашение с руснаците и само благодарение на Кремъл е откраднал победата от Хилъри Клинтън. Тръмп, крещят фалцетно те, е расистка, ксенофобска и оранжева марионетка на Путин. Всеки миг, в който той продължава да е президент само удължава агонията на смъртно ранената демокрация на САЩ, пищят всевъзможни продавачи на конспирации и контразнание.

                  Коментар


                  • Бележката се очаква в петък

                    /Поглед.инфо/ Патрик Бюканън – автор на книгата „Войните в Белия дом при Никсън: битките създали и съсипали президента и разделили Америка завинаги“.

                    „Всички новини заслужават да бъдат отпечатани“, обяви директорът на „Ню Йорк Таймс“. „Демокрацията в тъмнина умира“, отговаря като ехо „Вашингтон пост“.

                    „Хората имат правото да знаят“, заявиха през 1962 г. професорите по журналистика от университета в Колумбия. „Доверявайте се на народа“, ни бе втълпявано.

                    Обяснете тогава тази истерия, тази паника в пресата, заради публикуването на бележката от четири страници, която детайлно описва тълкуването на една от комисиите в Конгреса за това как омразата към Тръмп предизвиква разследване на ФБР спрямо него, докато още бе кандидат-президент от Републиканската партия, а впоследствие стана и държавен глава.

                    От какво се страхуват медиите? Защото не са престанали да реват и врещят, че тази бележка не трябва да излиза на бял свят.

                    Да не би медиите да не вярват на хората? Да не би американците да не могат да преглътнат истината?

                    Това ли са същите представителите на пресата, които третираха като герой Кей Греъм, заради това, че е публикувал „Документите от Пентагона“ – строго секретни документи, обвиняващи „най-добрите и най-умните“ от епохата на Кенеди и Джонсън, че са лъгали американското общество за Виетнам?

                    Защо медиите искат „безопасно място“ за всички ни, за да не пострадаме, четейки или слушайки какво пише в бележката.

                    Предупредени сме, че тайни, свързани със сигурността, ще бъдат издадени.

                    Така ли? Комисията в Конгреса за разузнаването би ли издала тайни, които заслужават защита? Председателят на конгреса Пол Райън и началник щабът на Белия дом генерал Джон Кели, които са прочели и одобрили публикуването на бележката, биха ли направили така в такъв случай?

                    Да не би генерал Кели да не е доказан патриот, при това многократно?

                    Адам Шиф, най най-високопоставеният демократ в комисията, който по-рано предупреждаваше за заплахата за националната сигурност, сега е готов да се съгласи на равенство. Според него, ако бележката на Републиканската партия, която има мнозинство в Конгреса е била публикувана, то така трябва да се публикува и версията на демократите.

                    Шиф е прав. Така и трябва да стане, заедно с архивиране и на двете версии.

                    Тази седмица обаче, директорът на ФБР Крис Рей и заместник-главният прокурор и заместник-министър на правосъдието Род Розенщайн се вмъкнаха в Белия дом да молят Кели да запази в тайна бележката на републиканците. В сряда и двамата публично предупредиха Белия дом да не прави това, което Тръмп заяви, че ще направи.

                    Това е твърдо неподчинение. И не би било нечестно да се попита дали Розенщайн и Рей са по притеснени спрямо някаква заплаха за националната сигурност или по-скоро от излизането наяве на злоупотребите във собствените им ведомства.

                    Бележката ще бъде издадена в петък. Предполага се, че в нея пише следното:

                    Изследването „Русиягейт“ около Тръмп е задвижено от „досие“ пълно с лъжи и недоказани обвинения за непристойното поведение на Тръмп в Москва и за неговите връзки с Русия.

                    Кой е изготвил досието?

                    Водещият приносител на кал е наетият от предизборната кампания на Хилари Клинтън, бивши британски шпионин Кристофър Стийл. При събирането на мръсотията за Русия, той е бил буквално хранен с лъжичка от старите си другарчета в апарата на силите за сигурност.

                    Не само, че ФБР е използвало тази мръсотия, за да започне мащабно разследване срещу Тръмп, но бюрото явно я е използвало да убеди съдиите да дадат на ФБР разрешение да наблюдават и подслушват избирателната кампания на Републиканската партия.

                    Ако това е истина, най-високите етажи на ФБР са влезли във връзка с британски шпионин, търсещ кал за Хилари, с която да съсипе нейния политически противник, и след провала на това, да свали избрания вече президент.

                    Да не би да нямаме право да знаем това? Трябва ли да бъде покрито, за да защити тези във ФБР, замесени в нещо подобно?

                    „Сега разследват разследващите“, се надава вопъл от медиите. Ами да, разследват ги и що се съди от доказателствата – тъкмо навреме.

                    В разделен Вашингтон, има сблъскващи се версии.

                    Първата е, че Тръмп е компрометиран от руснаците и се е свързал с тях, за да проникне в компютрите на Националния конгрес на Демократическата партия и в предизборния щаб на Клинтън, за да съсипе нейната кандидатура. След 18 месеца разследванията на ФБР и на Робърт Мюлер все още не са доказали това.

                    Втората версия в момента е във възход.

                    През средата на 2016 г. Джеймс Коми и клика от ФБР, включваща заместник-директорът Андрю Маккейб, водещият следовател Питър Строк и любовницата му Лиса Пейдж решава, че Клинтън не трябва да бъде обвинявана по скандала с пощенските си сървъри, защото това би направило Тръмп президент.

                    Затова те решават да се намесят.

                    Тази възможна конспирация е разследвана от главния инспектор на ФБР. Неговите разкрития може да обяснят ненадейната оставка на Маккейб от миналата седмица и миналогодишното изгонване на Строк от разследването на Мюлер.

                    Ако това е истина, тази конспирация да се затворят очите пред Хилари Клинтън и нейната „груба небрежност“ при управлението на държавни тайни и Тръмп да се свали въз основа на калта, изровена от наети от предизборния щаб на Клинтън лица, може да направи „Уотъргейт“ шегичка в сравнение.

                    Ето тук май уцелихме причината за паниката в медиите.

                    Тръмпомразците в пресата може би са ужасени, че бележката демонстрира реалистично, че елитните медии са били преметнати, че от тях се е възползвала „дълбоката държава“, че са позволили тяхната ненавист към Тръмп да ги ослепи пред реалността, че са станали за смях, че са представяли като благородно дело мащабна конспирация, целяща да се свали избраният президент на Съединените щати.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Pyramid - държат технологии на които като дръпнат шалтера и всичко което са дали си го прибират обратно, не може да го ползваш. Кабелите могат те да ги изключат, те са ги положили и са си техни. Нямай притеснения че някой ще им ги прекъсне, но те могат да почнат да го правят временно. За чиповете с висока степен на интеграция, частите са разположени на хиляди слоеве и са технология която може този който я е измислил след като са я "взели" да са го изпратили на онзи свят а може и от някаква техника с неземен произход да са я копирали технологията. Не може да ме убедиш че военните им са загубили контрола, продукцията пътува за Китай с военни изтребители, обектите са охранявани много сериозно по въздух и не знам Белия дом дали го пазят толкова добре. Те се правят на луди, 2008 Грийнспан беше дълбоко "изненадан" от спукания балон след кредитната експанзия, ние знаем че тя по друг начин не може да свърши пък той не е знаел ? Играят си с другите, включително и с Китай и китайците са зависими доколко сериозно може да е щом онези като им скръцваха че не могат да имат самолетоносачи и те си потопиха този който бяха построили. На японците не дават да правят самолети, японците нямали технологии да правят самолети се тиражира и това е направо невероятно. Китайците искаха от Дюпон да смъкнат цената на нафиона, защото парченце от тази слюда едва ли струва повече от половин цент а не 100 долара, Дюпон им отговорили че тази цена е политическа и в момента това е цената. Тези глупости как са загубили контрола те ги тиражират, да се чустват робите свободни и да не се бунтуват. Много трудно и невъзможно някой да се измъкне от контрола им и ако се случи ще е за кратко защото ще му реагират.
                      ...и къде намери чак толкова лошо слънце посред зима, Дани? Приказките ти ми напомнят японските детски фентъзи филмчета за "свръхчудовища" и т.н. Агенция Е.Ж.К. ли ти снася инфото Директ, що ли? Немой са корка чак толкоз, тейк ит изи.
                      ...или "ай-ти"?

                      Коментар


                      • Работата загрубява .Тръмп се равихри https://topnovini.bg/node/782406

                        Коментар


                        • Pyramid - държат технологии на които като дръпнат шалтера и всичко което са дали си го прибират обратно, не може да го ползваш. Кабелите могат те да ги изключат, те са ги положили и са си техни. Нямай притеснения че някой ще им ги прекъсне, но те могат да почнат да го правят временно. За чиповете с висока степен на интеграция, частите са разположени на хиляди слоеве и са технология която може този който я е измислил след като са я "взели" да са го изпратили на онзи свят а може и от някаква техника с неземен произход да са я копирали технологията. Не може да ме убедиш че военните им са загубили контрола, продукцията пътува за Китай с военни изтребители, обектите са охранявани много сериозно по въздух и не знам Белия дом дали го пазят толкова добре. Те се правят на луди, 2008 Грийнспан беше дълбоко "изненадан" от спукания балон след кредитната експанзия, ние знаем че тя по друг начин не може да свърши пък той не е знаел ? Играят си с другите, включително и с Китай и китайците са зависими доколко сериозно може да е щом онези като им скръцваха че не могат да имат самолетоносачи и те си потопиха този който бяха построили. На японците не дават да правят самолети, японците нямали технологии да правят самолети се тиражира и това е направо невероятно. Китайците искаха от Дюпон да смъкнат цената на нафиона, защото парченце от тази слюда едва ли струва повече от половин цент а не 100 долара, Дюпон им отговорили че тази цена е политическа и в момента това е цената. Тези глупости как са загубили контрола те ги тиражират, да се чустват робите свободни и да не се бунтуват. Много трудно и невъзможно някой да се измъкне от контрола им и ако се случи ще е за кратко защото ще му реагират.

                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Gledam имало протести срещу тръмпеску- какво искат протестиращите от 200 града
                            Ми да го прегледа лекар специалист и да заминава в Карлуково.Ба си изкуфелия дрътак

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Gledam имало протести срещу тръмпеску- какво искат протестиращите от 200 града
                              И те не знаят , ама ако ше иСкарат неко леФ ше протестират... по лесно е отколкото да бачкат за тия мангизи ...

                              Коментар


                              • Gledam имало протести срещу тръмпеску- какво искат протестиращите от 200 града

                                Коментар

                                Working...
                                X